*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (213)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Moamaa,ce ne-am mai chinuit cu Tea asta seara sa adoarma..zici ca avea betze in fund.Va vine sa credeti ca am facut cu randul toti 3-soacramea,Geo,si abia am adormit-o eu leganand-o pana mi-a anchilozat coloana?
Zozesi multzam.
Olga,am ras sa mor si mi-am inchipuit cum numara Sophie stafidele si apoi indeasa 3 in gura.
Mai,mie mi-a spus pediatra ca o sa-i faca Teodorei Ror-ul o data cu Infanrixul la 1 an...2 intepaturi?Nu e in regula?
Zoze
bitza,am incercat cu Tea si marea cu sarea mai,nu numai un biscuit in mana...e teroare..dupa ce mananca ea,cat mananca,trec la adunat de pe gresie linguri de teflon,cutii,pahare de plastic,jucarii,cabluri etc..Tot pe langa obiect bag si eu lta,numai ca de 2 zile nu mai vrea sa descidadeloc gura,doar analizeaza obiectul cu privirea.
Crisfata suparata.Of,randunoii astia...cunosc cunosc cunosc,dar nu avem ce face.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
bubu05 spune:
Zoze, fata ma faci sa rad singura pe-aici, esti mortala! Super merele tale! Eu asa fac virgula clatite cu mere, delicioase!! In aluatul de clatite razi un mar mare si le faci normal. Merg si rulate daca vrei cu dulceata sau asa, goale
Vad ca v-a apucat bucatareala si poftele
Olgusa, merge cu maioneza light, ii pui niste usturoi in ea si pui la teflon, super!
Cris, of...te cred ca te-ai suparat...n-ai mai laptop? ca eu, de cand are randunoiul laptop stau cu el numai in bucatarie sau cu astia mici la joaca, mai arunc si eu un ochi, una-alta
Bitzu, am vazut tortul, dar am uitat ca despre el era vorba, ca era amandina...hi, hi...super arata!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
La multi ani Stelaaa! Sa fii sanatoasa si mandra de fata ta scumpica!
Placinta americana ne dai, da?
Uite, dau si eu www.bucataras.ro/limonada/" target="_blank">limonada!
Olga, da, stiu ca se fac separat, cel de 1 an e unul si apoi se face ROR, asa i-am facut si lui Vlad.
Stela, nu cred ca e ok sa le faca impreuna...nu stiu...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lianam spune:
LA MULTI ANI STELUTA DRAGA! sa fii sanatoasa si sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume! sa fii de azi pe partea de sus a rotii si sa ai un an nou in viata ta plin de realizari, fericire si impliniri!
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
ccris_ccris spune:
Aaaa, e ziua Stelutei!
STELUTZA! SA FII SANATOASA, FERICITA, SA TE BUCURI DE PUIUL TAU ALATURI DE SOTUL TAU SI AVA ADUCA NUMAI BUCURII!
Dixtractie placuta!
Bubule, am ma laptop, ca era pe masa in bucatarie si de pe el l-am rugat sa-mi citeasca. Dar nu de la placinta neaparat m-am suparat, ci de la faptul ca-l rog ceva si nu se poate implica 100% in treaba aia!
Hai ca ma uit la film, asa netitrat cum e, poate ma mai inveselesc nitel!
Noapte buna!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI STELUTZA!!! sa fii sanatoasa si fericita! spor in toate si Tea sa te iubeasca enorm, macar pt cat te-a "chinuit"!
LA MULTI ANI RIRIAN!! oare ce o mai fi facand cu printesele si printisorul?
ma bucur ca va place placinta.. si asa e, e tare ieftina si gustoasa
Ariel sa iti aduca BebeAricel numai impliniri! indata ma uit si eu pe site!
Tuchi destrabalare placuta!
Simo bine ati revenit de pe meleaguri moldovene!
Luny hai ca scapati voi si de asta!
Cris sa iti fie de bine freza.. hai ca vreau sa o vad! imi pare rau de cearta.. asa sunt randunoii astia.. o specie mai aparte.. ca in bancul lui Cami parca..
Zoze ce interesant arata merele alea in pijamale!
Alice vad ca stie Thea cam ce are de facut.. cam stie si Andra, numai ca ea nu are dinti
Olgutz
eu astept sa se trezeasca gangania mica, sa ii dau spaghete .. i-am facut sosul tot inabusit cu ardei, rosii, ceapa, usturoi, sunculita de pui, oregano, marar.. sper sa ii placa .. si nu i le mai blenduiesc ca le-am taiat mic, numai pastele o sa le mai faramitez, ca nu am stelute ca la voi..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
neatza!
Vio, Ariel v-am votat! nu pot vota de mai multe ori?
mai este vreuna din voi la concurs? sa va votez!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
natynic spune:
LA MULTI ANI STELA!
Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune, speranta si senin in suflet, dragoste, noroc si sanatate!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!