*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (213)
Raspunsuri - Pagina 19
VALENTINA C spune:
sara buna!
Noi ne relaxam : adica tati la tv, eu la calculator, Matei se joaca cu buni. Pentru ca s-a trzit la 8, nu ne grabim sa-l bagam din nou la somn. Poate pe la 10...adica sigur pe la 10, ca maine muncim...![]()
Am reusit sa citesc si eu din urma...vad ca e nebunie cu placinta aia..Eu am facut azi din aia clasica cu mere pt ca n-am avut timp sa ma uit la reteta pe net. In rest, ma simt foarte obosita, ca am stat azi 5 ore in bucatarie
. Macar nu mai intru pana sambata decat pentru Matei.
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
N-am apucat sa fac poze, pt ca atunci cand ma vede cu aparatul vine spre mine si nu am ce sa pozez...![]()
Azi i-am fcaut ciorba de galuste si a mancat, dar nu cu prea mare pofta. Bine, i-am pasat-o cu furculita si s-a cam plictisit asteptand sa-i mai pasez o lingurita...Data viitoare ii pasez la blender din start, ca sa o ia mai usor.
VALENTINA C spune:
Sunt singurel, bing, bang!![]()
Am chef de vorba, dar nu stiu ce sa va mai zic...sa ma mai gandesc..![]()
VALENTINA C spune:
a, mi-am adus aminte: cu putina intarziere:
LA MULTI ANI, STELA!!!!!!!!!!!

VALENTINA C spune:
Apropo, duminica voi fi in IOR, intre 11 si 13. V-am spus ca gradinita mea organizeaza un targ de martisoare in foisorul de acolo. Daca va fi frumos, o sa fie si Matei, daca nu, voi fi singura.
Daca credeti ca am putea s-o punem de o intalneala, ziceti!![]()
luny spune:
Valentina..![]()
ti-am stricat show-ul! ptr mine nu sunt bune orele, noi iesim dupa masa de pranz..
tuchi nu mai zice de fund mare, prefer sa nu ma gandesc!
de marti la aerobic din nou!..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Stiti vreun film bun care ruleaza in cinema perioada asta? Miercuri e ziua lui Alin si vreau sa-l scot la film, ca la teatru n-am luat bilete. ![]()
VALENTINA C spune:
hai ca ma bag la somn...
Sa avem o noapte luuunga si o saptamana buna!!
bitza037 spune:
Ioana am citit ce ai zis si o a fac ca tine...si eu am cantarit totul cu cantarul electronic,deci nu am gresit nici macar cu un gram,Ela ,ROxana

va urez somn usor!!!!

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze