Leoaicele DC*(31)*-Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Dany, , noi te iubim si cu nervi, stii, da ?
Bea un vin , fa o baie fff fierbinte cu sotul poate ajuta sa coboare rusii.
La McD ... Giulia s-a descurcat, nu mi se pare prea marcata. N-am facut sarbatoare din asta, am luat-o ca atare, ne-am bucurat ca are masina-transformer. Si gata. Cand intreaba de el ii raspund, nu infloresc, nu mint, spun atat cat trebuie sa spun. Mi-e greu, simt cum mi se rupe sufletul cand ii vad ochisorii aia frumosi, obrazul ei de felina-fioroasa ... cum poate trai acel om fara toate astea ?!
Nu ma bagati in seama ... am plans si eu azi citind lupta Emmei,a Aidei ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
katty spune:
Dany, are dreptate Daria, suntem aici cand vei fi super-nevrozata, poti venii cu sabii, tunuri, sageti, topoare...
Macar sa dea DD un bebelache scump, iubit si asteptat!
Daria,
Ledi, ai puiut fitzos, zici? Foarte bine...acum e de rasfatat si pupacit!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Dodo ... unde esti ??? |
Buna,
am fost la Ct de am pus tara la cale cu nasa.Cine va sta cu mine in spital(pana nasc),cine ce va face cu Bodo,ce sa-mi pun /scot din bagaj(functie de obiceiurile orasului,doctorului)
Daria ma bucur ca nu a fost un eveniment f important ptG.
In rest suntem ok
Ps:Daria da-mi nr tau de tel (pe PM sau mess) in caz de ceva sa anunt.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Leditia spune:
Neatza...Vine cineva la o?Io-s adormita ca fii-miu m-a trezit din 2 in 2 ore,dar o ora stateam numai sa-i dau lui sa pape,sa-l schimb,sa linistesc burtica,sa-l adorm..si nu ma puneam bine in pat ca se trezea iar.Si-s chiauna de somn acum...
La Cta,e frigggg..brrr,,soare cu dinti si eu vreau sa vina odata primavara,ca deja florile de primavara au aparut,da au niste preturi piperate rau..deh,de la criza or fi preturile alea astronomice pt un fir de zambila sau de ghiocel :))
Ma duc sa beau repede o cafelutza,ca numai ce-am terminat cu David si acum doarme,dar nush cat o dura minunea asa ca ma grabesc.
O zi faina.
POZE CU NOI
de David Christian
aeperju spune:
neata fetele! noi suntem bine asa ca va uram si voua o zi buna linistita si sanatate sa fie!
------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
danyalo spune:
Neatza si de la mine si sa aveti o zi buna azi!
Va servesc cu un ceiutz cu miere!
Va multumesc frumos fetele pt. urari ! Adevarul e ca abia astept si parca as vrea sa nu ma gandesc deloc la neplacerile create de hormonii buclucasi! cateodata-mi iese cateodata nu...
Katty- ce mai face Andrei e bine? si-a mai revenit?
Daria- tu ai participat la concursul de poze cu G.? Ca eu asa liber am recunoscut doar vreo 3 copilasi: pe Amelia, pe o fetita f. frumusica de la iulie-aug.2008 si pe scumpetea Cristinei( aurel_cris) pe care o cunosc si personal( pe mamica).Insuficient de putine puncte si la mine..am preferat sa dau cate 3 dar sa fie pt. mai multi...si la cele care mi-au placut f. mult sa dau 5!Oricum o delectare si f. frumoase toate !Care era poza Emmei??
Ledi mamica si pe strengarelul ei! Cat sunt zambilutele? Aseara cand veneam acasa...era o verva la florarii ( toate floraresele ambalau zambile) !
Copilutule azi ne raportezi da??? Tu mai ti minte la ce ora am eu programarea? Ca tampita de mine am notat ziua si ora ( ziua am retinut-o_ dar nu mai gasesc notita . Parca 14 sau 15 ( ora)?
O poti intreba tu pe dna. dr. daca mai face Fiv-uri la Giuly si in urmatoarele luni??? Ca tot aud ca nu o sa faca decat la clinica dumneaei! Unde preturile sunt duble fata de spital si unde si sa vreau nu pot!As accepta si compromisul sa fac ecografiile la cabinet si procedura FIV la Giuly caci acolo am si reducere 300 E pt. Fiv 1 esuat! Offf... greu cu calculele astea!
trupa !
Leditia spune:
off ma Dany,cand te vad cat te zbati sa ai un bb..si cum faci calcule si strangi banuti..Sa dea Dzeu sa fie bine si sa reuseasca FIV-uletul sa te vad la anu' cu 1-2 bebelusi in brate.
Eu nu m-am asteptat de ex sa cheltui atat de mult in sarcina si nici la nastere..dar sunt fericita macar ca am un bb scump si sanatos si asta e tot ce conteaza,ca banii ii facem noi..
Acum sta si gangureste langa mine..uuu,aaaa,mggg,tiii,tai..au..si nush ce mai zice el pe acolo.
zambilutza e 8-10 ron un fir.(ca la preturile astea nu mai iei cu buchetul :))) )Am vazut si eu in treacat ca au aparut si am vazut preturile pe cartonase..scump,dom'le scump,dincolo era mai ieftin..Uneori o invidiez pe soacra-mea,ca-i profa si primeste o gramada de flori
POZE CU NOI
de David Christian
danyalo spune:
PAi greu tare Ledi cu calculele ca pe nebunia asta de criza nush cum naiba da ' la clinica unde trece de 120 mil Fivul fara tratament si analize preliminarii care mai costa si acelea o poala de bani e plin frate! e full! e coada la programari pe 2-3 luni!
Pe cand la Giuly( asta este) ne multumim si cu el ca de altu' nu avem finante e asa: 1100 euro ( parca in lei contravaloarea) , la mine 300 de euro reducere pt. Fiv esuat, altfel si astia plus, tratamentul aici depinde (15-20-30-40 mil) de cum raspunzi...la mine a fost ieftin ca sa zic asa : caci am raspuns bine si la doza mica am produs maxim 16 outze... si am prins gonalul compensat 50 % atunci acum nema compensare! Deci am dat vreo 8 mil in loc de 16 mil. Plus analizele care sar si ele usor de 5 mil. ( pe astea incerc cat mai multe sa le fac gratis prin CAS ca tot i-l platesc) . cand pleci la drum cu bugetul cam subtire ...te strangi de unde poti! Nu ma mai gandesc ce va fi daca voi reusi...noi sa fim sanatori facem cheta printre rude ... si tot mergem mai departe! Trebuie sa reusesc si eu cumva! TREBUIE!!!Imi doresc prea mult!Mult prea mult!Aceasta e unica sansa de a avea un copil al nostru , de a ne bucura de orice disconfort al sarcinii de a naste...altefel daca nu se poate si nu se poate mergem pe adoptie...dar parca nu vreau sa renunt asa usor!
8-10 lei zambila???Hai ma!!!! E enorm de mult! Si eu care ma rog de baieti in clasa sa nu le lase pe fete fara floare/ martisor ca-i zapacesc !Astea-s lesinate au venit cu jalba la mine sa le reamintesc baietilor ca vin 1 si 8 martie si vor si ele flori/ martisor!Asta pt. ca anul trecut nu prea s-au sinchisit sa le ofere multi cate ceva acolo...
Da si eu primesc foarte multe floricele... care stau cocotate pe te miri unde ca Tzytzy a mea e prima care le face controlul...si multe sunt toxice pt. ea si ea e calica si gusta...si nu vreau sa ajung pe la urgente si cu ea...ca si pe acolo o eco costa mai mult decat la un adult( n-a fost cazul pana acum dar ferim cat putem) Asa ca pastrez cate pot...restul le daruiesc vecinei din perete care de 2 sapt. imi reaminteste ca vine martie si sa nu o uit( e bolnava de cancer si nu mai are mult dar traieste cu demnitate si frumos orice clipa) si soacra care nu mai poate si ma asteapta sa-i duc macar un buchet frumos) . Ea primeste si de la Edy si de la socra-miu ( ii cumpara amandoi intotdeauna frezii si flori in general care miros nu de-alea fara miros).
E cosmar pt. Edy cu zilele astea ...ca tre' sa se duca sa cumpere ceva pt. soata, mama, soacra cumnata! Si el e antitalent la cumparaturi!!!
szivarvany spune:
Mneatza ... scriu putin si rapid, iar am sefu` mare pe aici ...
Dny, iti doresc si tie, precum Copilutzei, sa se lase cu bb(i) ! Doamne ajuta !
Revin ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
Aurorra spune:
'neatza fetelor,vin si eu la .
Multumim de aprecieri si vb frumoase.Nu stiu ce sa fac cu motul ala ca in orice fel aam incercat sa-l pieptan nu sta,se ridica asa cum il vedeti.Da asa suntem mai cool.
Dany,bafta multa cu Fiv-ul sper din suflet sa ai scuces si sa ai si tu un copilas.
Copilutzu,sper ca astazi ne dai niste vesti bune.
Ledi folosesti si tu batista bebelusului? Nu e periculos pt copil ca am inteles ca se cupleaza la aspirator.
Va pupacesc pe toate si o zi buna va doresc.
Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.
Robert Matei
Pozici
Mateut