Leoaicele DC*(31)*-Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 19
szivarvany spune:
Salutare rapid, am un morman de calcule si hartii si o dispozitie precum afara
unde ploua, ploua, ploua ... va voi povesti dice cand apuc. Giulia e bine .
Pup trupa revin 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
copilutzu spune:
Am sunat acum la Giulesti si , Cojocareii mei sunt bine iar embriotransferul il voi face Luni , cand vor ajunge in stadiu de balstocisti.
Ma bag acum sa studiez .. ce inseamna ... blastocist... stiu ca este de bine ...
dar nu stiu mai mult!!
Va pup!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
szivarvany spune:
E de super-bine !
E cu multe-multe celule si e de bine, Doamne ajuta ! 9 martie pt mine e o zi speciala
sper sa va aduca noroc 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
ralcat spune:
Raportez: piticu meu si-a revenit din boala, noi inca nu. El a tot cerut de mancare mititelu de dimineata pana seara, la ce foamete a facut mai bine de o saptamana... pozele din blog sunt ultimele facute inainte de a pica bolnav (deci, acu scoateti obrajii bucalati, la ochisori puneti niste gauri negre de la febra si cat a slabit si va imaginati cum arata fiul meu cu un kil jumate in minus). Nu puteam slabi io kilu ala, ca la mine poate se ducea un pic din gusa nu se vedea asa dramatic.
Mama e muci, e in plina faza a racelii, nici nu poate inghiti saraca la ce inflamat ii e gatul. Tati e ceva mai bine decat ne asteptam, tot pe el e baza.
Eu am aflat de ce ma dor urechile si la atata timp de la venire (ma dor de cate ori zburam si inca destule zile dupa), cica trompele lui Eustache la mine in cap nu functioneaza deloc, nu se dilata cand se modifica presiunea, raman contractate si pun presiune mare pe timpane. Si la fel se intampla si cand fac rino sinuzita (asta-i complicatia mea de la virus)... deci, dragelor, am dovada scrisa ca sunt cu capul, nu-mi merge trompa ... bine ca zburai toata Europa sa aflu asta.
Dar slava Domnului ca piticu e bine, afara e soare, vine primavara ...
Copilutzule suna foarte foarte promitator ce zici tu acolo de Cojocarei. Iti doresc sa se prinda bine, sa stea cuminti la copt si la crescut si sa iasa sanatosi si la timp.
Catutza ce felicitare frumoasa ai primit de la fetita ta, cred ca esti topita.
Am un coleg aci a carui prietena e insarcinata, asteapta o fetita ... si ne anunta de pe acu ca peste 15 ani isi cumpara caine rau, pusca, si pune interzis baietilor pe langa casa lui ... ma gandeam la tine Daria cu asa mandrete de fata, io as cumpara macar cainele muuuult mai devreme ![]()
pup, r
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O sambata frumoasa tuturor,va ofer cu drag
si 
Noi suntem ok,intre bucatarie si canapea![]()
Astrele spun:
Te simti ceva mai introvertita decat de obicei si ai tendinta de a te izola.
Singuratatea te face sa fii morocanoasa si celor din jur le este dificil sa comunice cu tine.
Te inchizi in tine ca intr-o carapace si nu mai vrei sa iei contact cu lumea exterioara.
Incearca sa te concentrezi asupra altor lucruri si sa nu te mai auto-compatimesti pentru ca nu ai niciun motiv.
Da-ti silinta sa complimentezi sincer pe cineva si vei observa ca reactia persoanei respective te va scoate putin din starea de tristete.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:

tuturor leoaicelor mele dragi

Si un we frumos sa aveti 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Annie80 spune:
Saluty
ce fac fetele in we ?
vreme frumoasa va doresc 

Daria, ce s-a intamplat? vad ca esti in forma buna, Ce sabatorim?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Maine e 8 Martie 

surpriza de la Giulik si doamna educatoare, chiar nu stiusem nimic-nimic ca muta mea nu vorbeste absolut nimic.![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Maine e 8 Martie ![]() ![]() ![]() surpriza de la Giulik si doamna educatoare, chiar nu stiusem nimic-nimic ca muta mea nu vorbeste absolut nimic. |
Suuuper si Bodo au facut o fotografie felicitare de ziua mamei mi-a fost imanata miercuri caci vineri nu m-au tinut "gladiolele"sa merg la gradi si sa stau pe scaunele de copii miciAzi sunt fericita fetele de la "plesneala" mi-au facut o mare mare bucurie

I-au facut cadouri Isabellei:hainute muuulte,cosmetice,pampersi,servetele umede ,CARUT si banuti
astfel m-am programat pentru marti la control la gineco

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Annie80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Maine e 8 Martie ![]() ![]() ![]() |
da sa stii ca dupa ce am postat m-am gandit la 8 MArtie, ametita de mine