FIV 215
Raspunsuri - Pagina 20
lauraa78 spune:
Delia,felicitari!De ziua fiului tau ati primit cu toti un cadou deosebit,asta ca sa va aduceti aminte toata viata!
Betty,Ellanik si Many, vad ca nu mai aveti rabdare....nici eu nu mai am dar eu am facut et mai tarziu asa ca trebuie sa am rabdare.Sper sa veniti cu rezultate pozitive
Sheritra,am citit despre necazul tau,dar cum au spus si fetele tot raul spre bine
Cristinici,bafta la punctie!
Evy,tu nu mai spui nimic?Ai avut punctia?
Eu m-am invatat sa stau acasa,sa am program de somnic, de papa bun,de uitat la tv,am si citit.....i-am spus sotului ca ma pot obisnui ff usor cu traiul de casnica![]()
many_bani spune:
Multumesc Betty, stiu unde este si este relativ aproape de mine. Vreau sa merg duminica sa fac testul, ptr. ca de luni merg la birou si vreau sa stiu cum stau, plus ca sunt asa apatica si nervoasa, de la asteptare cred
.
Ellanik vii tu prima sambata cu vesti bune, apoi noi
many_bani spune:
Betty, am sunat la Babes si duminica recolteaza intre orele 8-11.
Daca vrei sa mergi sa faci testul sa ajungi pana in ora 11.
Pupici.
claudia79 spune:
Sper ca intarzierea sa fie semn bun si Cristal1995 sarbatoreste la ora asta!![]()
eu mi-am luat azi jumate de zi libera de la invatat ca sa iau cealalta jumatate de vaccin antivaricela si sa ii tin pumniii lui Cristal!
"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI
cristal1995 spune:
Nu vreau sa incepeti un capitol nou cu vesti proaste... Mai bine terminam unul: Beta<0,1.
S-a sfarsit si FIV5, desi il incepusem cu foarte mult optimism, mai mult ca niciodata. Nu stiu daca voi mai avea puterea (psihic) sa mai incep altul... Curand, nici vorba. Le-am scris celor din Viena acum, vom vedea... Poate peste 2-3 ani voi privi altfel, dar acum...
Va pupic pe toate si va multumesc pentru gandurile voastre.
Felicitari gravidutelor si bafta multa, multa celorlalte
Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"
mihaele spune:
Cristal

iubia este foarte dureros Dumnezeu sa fie lnga voi si sa vaintareasca sa va dea putere sa treceti peste durerea asta mare
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
aurel_cris spune:
CRISTAL
,ai grija de tine.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
betty78 spune:
Cristal1995 imi pare tare rau
si chiar nu stiu ce as putea sa iti spun pentru a te imbarbata si pentru a te face sa te simti mai bine. Te pup si iti doresc tot sufletul ca DD sa iti indeplineasca cat mai curand dorinta de a avea copii. 
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
antosit spune:
Aly desi nu am mai scris atat de des in ultimul timp, nu a trecut zi sa nu va citesc pe tine si pe fete.Am stat si ti-am tinut punmii de pe margine si te inteleg perfect, in aceste momente doare atat de tare incat nu mai ai putere pt nimic... plangi si descarcate acum, ca mai tarziu sa gasesti puterea de a o lua de la capat.E greu dar trebuie sa mergem mai departe!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!