FIV 215

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

sper ca-n aceasta saptamana marcata de Dragobete
relele sa le stergeti de pe "tabla" c-un burete,
iar de "martisor"sa fiti cat mai fericiti
si ca toti sunteti iubiti! sa iubiti si sa fiti iubiti in fiecare zi si fiecare zi sa fie un Dragobete de neiutat!

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

maria sincer imi pare rau, curaj, trebuie sa mergi mai departe sa depasiti momentul si tu si sotul tau, dupa cum vezi toate suntem alaturi de tine, si noi asteptam cu sufletul la gura rezultatele noastre! pupici, stii tu vorba aia, dupa nori, soare iar, si sa stii cu siguranta ca va iesii soarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Pt toate fetele de Dragobete.In special pt Maria.

Fericirea te face "dulce",
Incercarile iti dau tarie
Necazurile te fac uman
Esecurile iti dau forta sa mergi mai departe
Succesul te face stralucitoare
Insa doar Dumnezeu te face sa mergi mai departe.

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Felicia, felicitari sincere!! Sarcina usoara, fara probleme si bebe sanatos! (girls, nu e veterana "Felicia_", sunt doar nickname-urile foarte asemanatoare:)

Maria, inca o data, regret enorm! Nu vreau sa imi imaginez in ce hal esti cioburi acum, dar nu vrei tu sa iti imaginezi acum cum te vei regenera peste un timp si cu cata forta o vei lua de la capat. Din experienta iti spun!

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

KaraPop vineri am facut ET, vineri pe 20 februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ellanik, in zilele astea de repaus, am citit si am tot citit, ca sa ma incurajez singura de reusita cu embrioni crioprezervati, Candy are dreptate, sunt studii care arata ca daca la FIV sansele de reusita sunt de 22-38% (dupa parerea mea marja este cam mare)la ET cu embrioni crioprezervati sansele sunt sub 20%
Candy , cand ai timp, e rog sa-mi scrii si mie in ce a constat la tine tratamentul, inainte si dupa transfer.
Vreau sa compar cu ce am facut eu. Multumesc.

Mergi la inceput

Laura felicitari pentru reusita, sarcina usoara si multa sanatate sa poti duce totul la bun sfarsit si tie si bebeului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Felicia - iti cedez locul de la Odisee, cald, ca maine ma duc eu sa nasc deci ...
Ai dreptate cu medicul, eu la fel ca si tine la primul FIV am avut 14 foliculi cu 0 ovocite - medic Marinescu. Am schimbat urgent la al doilea FIV cu dr. Dracea, rezultat 16 foliculi, 10 ovocite, 2 blastocisti, un bebe baiat.
Felicitari!

Cami 38+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

in primul rand imi cer scuze nu era vorba de LAURA cea cu embrioni congelati ci despre DELIA mam grabit. Eu sunt ziua 10 a ciclului si deocamdata mi se face doar eco{ziua 5 si ziua 9}acum o sa merg vineri si probabil luni sau marti fac ET. ELANIK asa am auzit ca cu congelati sunt sanse mai mici MANY BANI tratamentul meu nu e cine sti ce iau {magne b6 6 pe zi,aspirin protect 1 pe zi,rutascorbin 3 pe zi si vitE o zi da una nu iar pentru endometru imi da DIVIGEL un gel cu care ung burtica de 3 ori pe zi}sincer mie mi se pare putin eu am 27 de ani nu stiu ce sa spun tu ce ai luat poti sami zici??sunt tare sresata parca florela spunea de mai mult tratament sper sa fie totul bine pentru toate fetele care asteapta rezultate mult succes va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nusy

Scuze,Betty,am confundat,am zis ca aia e ziua transferului. Asadar,numara din ziua ET(care se considera ziua 0).Daca pe 28 februarie esti in z 10 cel putin,poti face testul BHCG fara probleme.Eu l-am facut mereu in z 10 de la ET.Si a fost concludent.

Nusy 22+

tu cu embrioni de cate zile ai facut ET-ul? Ca la mine au fost micutzi, adica sub 48 de ore...si ma intreb ca daca au fost atat de mici oare o fi suficient?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput