Gravidutze si mamici de Cluj - 112
Raspunsuri - Pagina 7
nrl spune:
La Polus e 6 lei jumatatea de ora. Prima jumatate de ora se plateste la intrare, adica e taxa minima, dupa care se taxeaza 3 lei/15 minute, adica tot 6 lei jumatea de ora, care se platesc la iesire.
Sa aveti o seara frumoasa.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
elenuta23 spune:
multumim fetelor de raspunsuri
marieta eu la prima sarcina am slabit 10 kg in primele 4 luni apoi am mai pus cam 20 insa dupa nastere eram la fel cum am ramas insarcinata, insa m-am ingrasat dupa nastere deoarece toata lumea imi spunea sa pap ca sa fac laptic pt bb ceia ce era total gresit
dupa 10 luni cand inca alaptam am tinut cura de slabire si am slabit 15 kg iar lapte tot aveam asa ca ai grija la influentele din jurul tau, acuma o sa stiu si sper sa nu mai fac gresala
de miscat a fost pe 8 dec cand aveam 18 spatamani ![]()
burtica mi se vede si mie , parca e diferita fata de cum eram cu Dragos![]()
alex voi naste in septembrie, dar ns exact deoarece numai in 6 martie imi spune , iar legat de sexul bb nu avem preferinte
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
elenuta23 spune:
alex sau cele care stiti , am un filmulet mai mare si nu reusesc sa il pun nicaieri stiti voi unde as putea sa il incarc ???????
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi
Gabriela77 spune:
Gabriela, La Multi Ani!
Marieta, frumoasa perioada e aceea pe care o descrii tu, la mine f tarziu s-a vazut burta abia pe la 4 luni jumate, eu am si avut burta mica, in total m-am ingrasat 15 kg, bine zic eu, si le-am dat jos in mai putin de 6 luni, fara niciun effort! Noroc pur sau gene bune! Pe bebe l-am simtit la 16 saptamani, si atata am asteptat momentul….La eco mergeam lunar, dar m-as fi dus mult mai des, si ma mai scapam la cate un 4 D! Ieseam de acolo incredibil de fericita! Odata am si uitat sa platesc la cat am fost de euforica! Mie mi-a fost tare rau in primele 16 saptamani, dar as lua-o de la capat din nou, ca prea e totul miraculos, si e tot ce conteaza si ce ramane in urma noastra!
Alex, si Sarei ii creste tare greu parul si cred ca seamana cu tati, ca al meu e si des si creste si repede! Si la cat am visat sa fac codite, abia ma lasa sa pun cate o agrafa, de cordelute si alte briz brizuri nici vorba!
Elena, ma bucur ca esti mai bien!
Ioana, felicitari pt kilogramele date jos!
Noi rasfatate cu buni, ne-a facut gogosi buni, maine ne face sarmalute, sper sa o mai tin cateva zile la noi!
Sara e dulce, face progrese uimitoare, incepe sa spuna tot mai multe lucruri, sin e uimeste cu cate intelege!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
nrl spune:
Elena, pana la 100 mb/fisier poti incarca pe 4shared.com, doar ca de acolo va trebui descarcat, nu se poate vizualiza direct
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
ALEX29 spune:
ANCA draga da cate kg ai pus de zici ca m ai intrecut ?![]()
ELENA pe youtube ai incercat ?acolo imi descarc filmuletele mai mari
fetelor miercuri cred ca merg cu puiu la Polus ..seara dupa al doilea somnic adica dupa ora 18 daca cine mai vine ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
elenuta23 spune:
nico , alex ms am incercat pe 4shared insa filmuletu e de 105 , o sa fac altele mai scurte![]()
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi
pietricel spune:
Buna dimineatza fetelor !!
Ajutai-ma si pe mine ...cele care ati mai trecut prin asta.
mi-e rau de doua saptamani, de nu mai imi vine sa traiesc pe lumea asta !!! Vomez si apa care o beau .Nu mananc decat mere si portocale ...dar mi-e rau oricum.
Abia pot sa stau pe picioare . Tare m-am saturat !!! Poate stiti ceva ...chiar si leacuri babesti...ca NU MAI POT !!!
Multumesc.
9+
OanaAlina spune:
Buna dimineata!
Noi suntem bine! Ne place tare mult cu tanti, chiar ii spunem bubu (adica buni) si suntem tare vorbarete! Cat e ziulica de mare un ne tace gurita! Stim cum fac animalele si tare ne place sa facem ca ursul ca sa speriem pe toata lumea! E dulceata vietii noastre! Minunea noastra!
Inca nu avem maselute desi ne tot sacaie de vreme buna...
Elenutza – cum te simti mami? 
Marieta – frumoasa perioada!
te invidiez in tacere! La mine a inceput sa se vada burtica dupa 4 luni insa eu un pera am reusit sa dau jos pera multe kg, desi acum fac eforturi pentru asta… s-ar putea sa am ceva problema cu tiroida…
Alex – noi am fost in polus cu o seara in urma si ne-am dat pe tóate masinariile de pe acolo!
ti-ai cumparat aparat de aerosol???
Adriana – felicitari pentru progresele facute de Alexia!
Ioana – felicitari pentru kg date jos! Suuuper!

Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
mami_alexia spune:
Neatza!
Pietricel, nu stiu cum e cu raul asta..Elena sigur stie.
Oana,
ici Mariei!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...