Gravidutze si mamici de Cluj - 112

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA super ca totul e in regula cu analizele si n ai probleme iar legat de zgomotul ce l fac vecinii de jos ,imi pare tare rau ,e extrem de neplacut in special pt copilash
ce poze frumoase

Tu fetelor varianta asta "last minute "ar treb sa fie mai scumpa nu mai ieftina
sper sa gasesc ceva ok sa scap de un gand :)

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

ELENA super ca totul e in regula cu analizele si n ai probleme iar legat de zgomotul ce l fac vecinii de jos ,imi pare tare rau ,e extrem de neplacut in special pt copilash
ce poze frumoase

Tu fetelor varianta asta "last minute "ar treb sa fie mai scumpa nu mai ieftina
sper sa gasesc ceva ok sa scap de un gand :)

alex, e mai ieftina pt ac fiind ultimele bilete, trebuie sa le vanda...e ca si cu hainele ramase pe stoc...si atunci fac promotie...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eu la medstar imi faceam toate analizele gratuit, cu bilet de la med de familie. Nu se mai fac oriunde? Ce prostie! Trimite gravidele la spitalul de contagioase!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Eu la medstar imi faceam toate analizele gratuit, cu bilet de la med de familie. Nu se mai fac oriunde? Ce prostie! Trimite gravidele la spitalul de contagioase!

ioana se fac gratis dar nu toate, toxoplasmoza si anicorpi antirubeola se plateste si ii 2 milioane, astea se platesc oriunde ai merge, cu Dragos am platit 1 mil 800 tot la medstar iar restu au fost gratis

Elena 11+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

ce bien ii mai fetelor cand te simti bine si nu ti rau, mi-am facut curatenie azi , am fost si eu la plimbare cu Dragos , tati a fost la servici, cu toate ca afara imi era cam rau dar mi-am revenit incet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

elena, analizele astea de care zici tu is ceva noutati? ca eu n-am facut nimic de genul asta. doar analize gratuite, inclusiv cea pt HIV. la laborator privat le-am facut, cu bilet de la medicul de familie. nu va zic ce ochi au facut pacientii care asteptau la rind cind mi-a zis asistenta ca analiza pt hiv dureaza o saptamina...hihih...cred ca au fost shocati pe ziua respectiva...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

anca aceleasi analize le-am facut si cu Dragos, erau cele gratuite insa cele 2 toxoplasmoza si rubeola se plateau, iar acum am mai facut hiv si inca 3 in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta si eu am facit analizele alea, stiam ca nu am platit, dar l-am intrebat pe tati si zice ca isi aminteste ca a platit pt "pisica". Tu ai avut rubeola? A mai trebuit sa iti faci daca stiai ca ai avut/nu ai avut anticorpi la prima sarcina?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Elenuta si eu am facit analizele alea, stiam ca nu am platit, dar l-am intrebat pe tati si zice ca isi aminteste ca a platit pt "pisica". Tu ai avut rubeola? A mai trebuit sa iti faci daca stiai ca ai avut/nu ai avut anticorpi la prima sarcina?

din pacate nu am avut rubeola, sper ca Doamne Doamne ma va ajuta sa trec cu bine, cu Dragos eram in zona gri eram predispusa sa o fac insa cineva acolo sus ne-a avut de grija
ne sa fie totul bine si sa nu am probleme de genu asta

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

iuhuuuuuuuuuu ce superrrrrr ninge

ANDREEA -Eric ,ai dreptate ,ma gandeam la biletele de avion cand sunt luate pe ultima suta de metri ca s mult mai scumpe dar cu vacantele e altceva

tu fetelor daca aveti rau de masina se gasesc la farmacie pastile ,am auzit ca s f bune

am plecat sa pap si sa mi fac o cafea pana nu se trezeste "teror"cum ii spune tati

Mergi la inceput