Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cornelia Pooh, da!!! Eu fac urat de tot de foame . Tremur si ma ia cu lesin.Cornelia |
Exact si la mine la fel,efectiv ma ia cu tremurici si lesin.Dar numai acum de cind cu gravideala,inainte uitam multe ore sa maninc.
Nici acum nu papa mult ci des.
"neatza si de la mine!
Nicolica,tu esti vecina cu mine,eu stau pe linga München
Ea a avut vineri la scoala carnaval,bineinteles ca a fost printesa
Fetele,mie mi se pare ca asa rpd trec saptaminile,acus ne pregatim sa nastem.
Eu am fff mult de lucru,vreau sa predau lucrarea cel tirziu in sf de mai,sper sa nu ma duc gravida la examen,sau da
Ma bucur mult ca mai scrieti retete,uneori nu stiu ce sa mai fac de papa.
Muffinutza,ai o reteta buna-buna de papricas de pui ?
Bun tot ce ai papat tu.
Vorbeati de arsuri...vai,toata prima sarcina am avut,incepind cu 14 sapt,acum deocamdata nu.A fost groaznic,nu mai vreau
In rest,ma bucur ca toata lumea e bine,piticii pe "sus"se joaca
Voi vorbiti de un ecograf intre?De data asta sunt extrem de curioasa cine se ascunde in burtica
Am vazut ca avem printre noi,burtici noi cu fratiori mai mari,adica scolari...cum ii astepta ei pe bebelusi?Poate schimbam impresii
Gata,fug la statisticile mele,o zi faina tuturor!
_
Alina,mami de printesa si baby

pogos spune:
buna burtici!
si eu detin una bucata sot scorpion...doamne cata munca cu el. eu sunt berbec si el scorpion...doi incapatanati...va dati seama ce iese. iar Ana este de doua ori mai incapatanata decat noi, asa ca am incurcat-o, ne-am gasit nasul.
fetelor, pe mine ca chinuie arsurile de vorbesc singura. mai iau cate un rennie dar mi s-a recomandat sa nu fac exces, sa iau doar daca nu mai suport starea. mie imi face bine menta. as manca inghetata cu menta la greu. asa am fost si la prima sarcina.
de-abia astept sa merg la morfofetala peste vreo 3 saptamani...parca e un veac pana atunci.
am si eu ptici la mansarda
ce, numai voi? cred ca majoritatea femeilor gravide se comporta asa.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica

. Tremur si ma ia cu lesin.