Cum debuteaza varsatul de vant?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

abia astept sa scrii cum se numeste crema oanamada!
m-am ciupit cand am avut de Anul Nou si mi-au ramas cateva semne pe fata..
Si fiica-mii i-au ramas cateva pe burtica, jos..dar cica la vara cand sta la plaja nu se vor mai vedea asa ca acum..si nu s-a ciupit, insa a fost zona mai putin aerisita, unde se inchide scutecul..
Fii-mea a avut febra, sotul(35 ani) si maicamea(55)(ca am luat cu totii de la fiicamea) au avut si ei..eu(29) nu:)dar m-a mancat capul de imi venea sa ma arunc de la geam

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Nu te-am uitat..am fost plecata la munte, dar maiine rezolvam problema...

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

la noi in casa a fost bolnava toata familia. prima data a facut David, i-au iesit niste bubite dupa ureche, ca niste boabe de roua, cu lichid in ele apoi in doua zile i-au iesit mai multe, foarte multe in cap, pe fata, apoi pe piept, pe spate si chiar in fundulet. semne "pregatitoare" nu a avut, adica nu a facut febra, doar cu o zi inainte sa-i iasa bubitele s-a plans ca-l doare putin capul. nu s-a plans de mancarimi, nu s-a scarpinat, l-am facut cu mixtura mentolata. dupa doua saptamani am asteptat sa apara simptomele si la Mara si spre surprinderea noastra i-au aparut si sotului bubite
Mara a avut o forma mai usoara decat David, fara febra si ea, doar cateva bubite pe fata, care nu au facut crusta si cateva pe spate si in cap ... mici probleme am avut cu o bubita de la fundulet care fiind mereu in contact cu pampersul m-am temut sa nu se infecteze dar am schimbat-o mai des si am incercat sa tin zona cat mai curata asa ca s-a vindecat frumos.
cu sotul am avut probleme mari, febra 39,5, stare foarte proasta, puroi in gat, nopti nedormite, agitatie, bube peste tot, foarte foarte multe, a fost cea mai grea boala pe care a avut-o pana acum.
pe copii i-am "tratat" cu mancaruri usoare, supe, budinci, fructe multe, ceaiuri
sotului a fost trecut si el pe acelasi regim si pe langa antitermice i-am dat si aciclovir.
boala a durat cam doua saptamani, ieri am fost afara cu Mara, la exact doua saptamani de cand i-au aparut bubitele

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput