De 8 martie sa fim MAME cu "M" mare!
Raspunsuri - Pagina 9
Salviae spune:
Am trimis si eu azi, pe la pranz, in contul deschis la BRD. Numele meu este D.Z.
Cineva a intrebat aici, in afara de mine, daca se plateste comision. Eu nu am platit si nici titulara nu plateste la incasare, doar la retragere.
Andreea1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Andreea, Pumpkin, ne vedem acolo! Andreea, uita-te la pozele de la semnatura mea. Mai adauga 10 kile si...ma gasesti! Vikinga, ma interesez... |
Perfect, atunci ramane duminica la 11.00.
Andreea A
Jasmine spune:
maine o sa pun si eu niste bani in cont
comision se plateste daca se face transfer interbancar (cum o sa fac eu de la ING catre BRD)
MissParker spune:
Fetele, pliiiz si un cont in euro
violeta70 spune:
Buna seara!
Tzuni azi am depus si eu bani in contul BRD. Ti-am trimis PM cu suma si numele meu.
Va doresc o seara si un week-end cat mai placut!
Poate ne intalnim duminica in parc
Pupici
Salviae spune:
Jasmine, daca intri intr-o sucursala BRD si dai buletinul, in 2 minute ti se face operatiunea si nu platesti nimic in plus. Mi s-a spus ca pentru persoana fizica nu se percepe comision. Orasul nostru e mic si avem 3 BRD-uri , de fapt in fiecare parte a orasului exista cate unul..
gabibociort spune:
Luni este tarziu? Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabibociort Luni este tarziu? Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007) ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun |
Nu. Stangem bani pana pe 5 martie.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
ralcat spune:
Trimis si eu din baca transilvania.
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
danielag spune:
Tzuni, m-ai botezat! Poti sa corectezi, te rog, nick-ul meu? Ai mancat o litera.
Multam,
Daniela