De 8 martie sa fim MAME cu "M" mare!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

daca mai e nevoie, ofer contul meu de paypal uta_ciun@yahoo.com sau dau adresa pe privat daca fete din usa/canada vor sa trimita pliculet...am scapa de micile taxe retinute de paypal

Am pus pe paypal 15$ catre tine acum si am ales sa platesc eu taxele, asa ca la tine tb sa intre exact 15.
Din pacate am dat pe graba si am uitat sa mentionez pt ce sunt si de la cine, asa ca te rog sa confirmi primirea cand ai 2 minute.

Bafta sa iasa doua liniute si sa fii mami cat mai curand!

Tzuni, succes!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Avem bani

motanik $ 15
anangel E 20

multumesc motanik pt taxe

am sa acopar eu restul de taxe si de asemenea taxa de trimitere

tzuni, eu am mai folosit moneygram...uite www.moneygram.com/eFindUs/app/?wicket:interface=:1::" target="_blank">aici lista cu bancile din bucuresti unde poti ridica banii

poti sa modifici titlul, ceva de genul "de 8 Martie.....AVEM PAYPAL"

hai sa stabilim o data pina la care strangem banii, poate 5 martie? eu ii pot trimite oricand, banii ajung intr-o ora, dar e o diferenta de 8 ore intre alabama si romania ( alabama in urma romaniei)

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cum se face sa platesc eu taxele cand trimit bani prin paypal?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Cum se face sa platesc eu taxele cand trimit bani prin paypal?

Inainte de a confirma suma pt trimitere o sa iti apara in pagina ca poti alege sa platesti tu taxele sau sa le plateasca persoana care primeste banii.
E vorba de ceva nesemnificativ, vreo 15 centi au fost la mine, dar se strang cativa daca suntem mai multe si mai bine banutii sa mearga la copilasi de la Raluca decat sa acopere ea taxele. Parerea mea.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

So, haideti sa ne organizam.

Pe pagina 1 scriu toate datele de care aveti nevoie.

Multumesc tuturor!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Vad ca nu vrea nimeni sa vina in parc! Eu as veni cu copiii duminica, 1 martie. Dar daca sunt doar eu, o sa depun in cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Eu as avea nevoie de 4-5 ore sa ajung acolo cu masina Daca ma duc la BRD, si nu am cont, pot sa depun la caserie? Sau cum se procedeaza? Stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Uta_ciun eu astept un PM cu adresa ta .
Deoarece astepti sa devii mamica,doresc sa-ti fac un cadou care pe mine m-a ajutat sa raman insarcinata .
Cele 3 broscute,va trebui sa le ai cu tine peste tot,la birou, pe noptiera de noapte ,mai ales pe noptiera cand faceti dragoste.
Noi asa am adus-o pe lume pe Sophiaam plecat in vacanta iar sotul mi-a scos din buzunar talismanul cu broscutze si la tinut pe noptiera de fiecare data cand ne iubeam.
In final,a mers,acum ca o fi fost doar auto-sugestie,ce mai conteaza.
La adoua sarcina la felcu broastele!

Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

am trimis adresa ionica

zi mai multe de broscute, sunt o multime de fete care si-ar dori, asa ca patenteaza ideea

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Tzuni,
Ma gandesc sa-ti trimit tie pliculet cu ceva bani,spune-mi pe PM unde,Merci.

In primul rand,broscutele trebuie sa le primesti de la cineva care-si doreste cu adevarat ca tu sa ai un bebe mic.
Noi le-am primit la randul nostru cadou ,acum le vom darui si noi !

Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput