De 8 martie sa fim MAME cu "M" mare!
Raspunsuri - Pagina 15
violeta70 spune:
Eliza5 toata stima!
Este foarte buna alegerea. Intradevar este mai bine sa fie mai putini copii pentru a intelege ceva din banutii stransi.
Tzuni
happymum spune:
eliza jos palaria in fata ta. esti de admirat si sa fii sanatoasa.
ce alegeti voi e bun ales. si poate la paste o sa fie mai multi banuti ca sa ajunga si la baieti.
va pup.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
Happiness_4_us spune:
Esti minunata!
Sa iti dea DD multa multa sanatate!
Fii sigura ca aceste momente vor ramane intiparite in mintea si inima acestor suflete nevinovate!
Multumesc ca mi-ai dat ocazia sa cintribui si eu cu putin din putinul meu.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Cloreta spune:
Din motive obiective de data asta nu am putut depune banutii in timp util. Daca mai ajuta acum ii pot trimite maine, daca nu, la viitoarea actiune.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
miflore spune:
Eliza si Tzuni
Mamaia e cea mai buna alegere pentru suma stransa.
Ce bucurie le vom face copiilor!
Tzuni spune:
Am scos banutzii de pe papal, am avut 240$ adic 187E adica 797RON
In total avem pt cheltuit: 3.162 RON adica 31.620.000 lei
adica 263.5 RON / copil
Ce facem? Luam obiecte sau ramane varianta excursie si se ofera cineva sa se ocupe? Eu nu am cum...
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
Tzuni spune:
Mai avem o zana buna prntre noi! .
Gabrielama, pe langa banutzi, mai doneaza si cosmetce:
- 85 de paste de dinti
- 50 de bucati sapun
- 20 de cutii detergent de vase
Gabrilama, multumim O sa tinem legatura si intr-o zi ne vedem sa iau pachetul de la tine!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
misha71 spune:
Gabriela multumim!
Tzuni imi pare tare rau ca nu sint in Bucuresti, te-as fi ajutat bucuroasa la cumparaturi.
Pina la urma ce hotariti? Lucrusoare sau excursie? E buna si ideea cu excursia, insa trebuie cineva de nadejde care sa ajute, ca nu e usor sa stai permanent cu ochii pe copilasi. Stiti cumva ce ar putea oferi o agentie de turism in acest caz?
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
maru spune:
Nu poate merge cineva la ei sa vada daca au jucarele, daca au materiale didactice sau chiar haine? Daca astea nu lipsesc, atunci excursia ar fi buna. Si cadrele de acolo trebuie sa stie cum se organizeaza o excursie, fac toate formalitatile si apoi noi achitam.
Dar daca copii astia chiar nu au elementarul, atunci ar trebui pur si simplu sa le luam jucarele, hainute si ceva material didactic, jocuri, biciclete, mingi, zic si eu
Felicitari fetelor
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/