De 8 martie sa fim MAME cu "M" mare!
Raspunsuri - Pagina 12
Eliza5 spune:
Tzuni, te rog frumos la sfarsit sa imi spui si mie care e totalul. Ca sa imi fac bugetul :-)
Multumesc si felicitari
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza5 Tzuni, te rog frumos la sfarsit sa imi spui si mie care e totalul. Ca sa imi fac bugetul :-) Multumesc si felicitari Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
Sigur! EU iti multumesc!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
miflore spune:
Sunt si eu o mama cu M mare!
Am fost acum la BRD si-am depus banuti.
Bravo Tzuni!!
Eliza5, !
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
uta_ciun spune:
sibyle am primit
multe, multe
De 8 Martie sa fim MAME cu "M" mare
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
uta_ciun spune:
asa cum a anuntat tzuni pe prima pagina, prin paypal strangem bani pina pe 5 martie
va rog sa nu mai trimiteti prin paypal, deoarece in cateva ore, cand termin programul la scoala merg la un oficiu moneygram pt a trimite banii in romania
voi trimite 240 $
multumim tuturor care au donat
De 8 Martie sa fim MAME cu "M" mare
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
Adela P spune:
Nu am vazut ultimul mesaj, citisem doar primul mesaj al lui Tzuni si am trimis pe paypal fara sa mai citesc si alte mesaje. Daca e prea tarziu, propun sa pastram banii trimisi de cei mai intrarziati ca mine in contul tau de paypal pt o alta actiune similara, poate de Paste chiar. E doar o propunere.
lorellay spune:
Dati-mi si mie un cont IBAN...transfer online..si imi cere IBAN-ul beneficiarului. Nu pot iesi din casa....si abea azi am vazut...Se poate?
Multumesc.
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Dati-mi si mie un cont IBAN...transfer online..si imi cere IBAN-ul beneficiarului. Nu pot iesi din casa....si abea azi am vazut...Se poate? Multumesc. Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Poti gasi contul pe prima pagina.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Tzuni spune:
NU MAI TRIMITETI BANI!
IERI A FOST ULTIMA ZI PENTRU DEPUNERI!
contul s-a inchis!
Multumesc pt intelegere!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE