Ruj/gloss bune - ce folositi?

Ruj/gloss bune - ce folositi? | Autor: paula76

Link direct la acest mesaj

Ce rujuri sau glossuri folositi, care sa fie rezistente, cremoase ,sa fie de buna calitate-intr-un cuvant si la un pret acceptabil?
Am folosit recent Max Factor- cel f. rezistent dar cam se usuca pe buze!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula76

Ce rujuri sau glossuri folositi, care sa fie rezistente, cremoase ,sa fie de buna calitate-intr-un cuvant si la un pret acceptabil?
Am folosit recent Max Factor- cel f. rezistent dar cam se usuca pe buze!

Paula si eu folosesc Max Factor cel f rezistent, dar numai la evenimente, caci intr-adevar usuca f tare buzele daca te dai mai des, dar este si de efect. Folosesc insa un ruj de la Korres cu unt de mango de care sunt f multumita (este cremos si de efect) si tot de la Korres folosesc un balsam de buze care iti face buzele trandafirii. Glosuri folosesc de la Clinique (destul de ok) si Dior Kiss de care sunt f multumita.

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

eu cu gloss-ul nu prea ma impac, mi se pare ca se ia prea repede de pe buze, nici culorile nu sunt asa intense ca la rujuri

am incercat de la rimmel rujul persistent, care are si luciu (separat); bunicel, dar se cam usuca buzele...

recent am descoperit din intamplare gama booty, mi-am luat un ruj ptr ca mi-a placut nuanta, o cautam demult...surpriza : pentru un ruj care costa 15 RON este super OK, atat ca pret, cat si calitate - nuantele sunt foarte frumoase, exista si mate, sidefate sau cu sclipici, persista cateva ore pe buze, chiar daca fumezi sau bei (apa, cafea, etc.), nu se intinde pe la coltul gurii sau in afara conturului buzelor.

bine, poti sa dai cateva sute de mii bune (lei vechi) pe un ruj/gloss de marca si sa constati ca i-ai dat degeaba; nu intotdeauna marca este echivalenta cu calitatea, mai ales la cele care sunt facute sub licenta, in alte tari decat cele de origine

asa ca te incurajez sa incerci si produse mai putin cunoscute si acceptabile ca pret, s-ar putea sa ai surprize placute...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Buna Corina

Unde gasesc aceasta gama booty?

Multumesc

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Putine sunt rujurile care sa se si vada pe buzele mele. Plus de asta mie nu imi plac rujurile inchise la culoare, mai ales alea rosii, consider ca trebuie sa ai dantura si tenul perfecte ca sa le poti purta. Asa ca am incercat tot felul de rujuri, le luam si le dadeam sora-mii. Pana am dat de YSL Rouge Volupte!!
Este rujul meu preferat, deja il am in 3 nuante. Este cremos, rezista foarte bine pe buze, iar culorile sunt extraordinar de frumoase!
De mentionat ca rujurile in general sunt pline de chimicale si daca aveti buzele crapate sau se cojesc, nu dati cu ruj, mai rau faceti. Faceti o exfoliere, lasati sa se vindece si apoi rujul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Max Factor Lipfinity imi place f. mult.
Rujul tine o vesnicie , e adevarat ca se usuca uzele dupa , dar de aceea aveti gloss-ul la capatul celalalt
Eu m-am dat cu rujul ala doar contur, in rest aplicam gloss si spre mirarea mea a doua zi dimineata era inca pe buze .
La glossuri am incercat si L'orea si Covergirl si Seventeen , dar cel mai mult imi place Vinyl Gloss de la Rimmel, este sublim.
A , si rujurile de la Maybelline, de la Rimmel(cele sidefate) si de la Seventeen imi plac.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

buna olga,

eu am gasit, in Ploiesti, in mall-ul Primavera (fostul magazin Mercur, pentru cunoscatori...), la etajul 1.

este o gama intreaga de produse (fond ten, pudra, gloss, rimel, fard pleoape, etc.). sunt produse in Turcia, sub licenta sau din ingrediente frantuzesti (cel putin asa scrie pe ambalaj...parca, uite ca am aruncat cutiuta de la ruj si nu mai tin minte exact...).

le-am mai vazut in cateva magazine din centru, alaturi de produse din gama FlorMar, Farmasi, Ruby Rose. incearca, poate si in Bucuresti le vezi pe undeva, toate ambalajele sunt de culoare neagra, scrisul este cu alb, iar cele doua litere "o" sunt rosii. deci nu le cauta la cosmetice de "fitze"...

poate ai vreodata drum prin Ploiesti sau ai pe cineva aici, sa-ti cumpere, daca vrei sa experimentezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula76 spune:

Draga Corina,
Sunt din Ploiesti ca si tine -si o merg sa vad acele rujuri Booty-multumesc pentru informatie.
desi am fost de multe ori in Mall Mercur-in magazinul pe care il descrii tu nu intrasem pana acum.o sa merg cu siguranta

Mergi la inceput

m-am dus cu capul...am ridicat tastatura si cutiuta de la ruj era sub ea (ieri l-am cumparat...pe al doilea)

deci : importator midwest imp exp srl
bucuresti, intr. solzilor nr. 3, sect. 1
tel 230.79.90 - suna-i, poate iti comunica la ce magazine din bucuresti gasesti gama de produse

firma-mama are si site (dar nu am intrat, scrie pe cutiuta) : www.booty.com.tr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula76 spune:

draga corina,

m-am uitat pe siteul lor-mi-a placut nuanta 65 de ruj -sper sa fie ceea ce e in realitate!
Esti sigura ca e cremos si de durata?Ca la banii astia m-as bucura chiar foarte tare sa fie asa de bun cum spui tu.

Mergi la inceput

Multumesc Corina pt info. Cu siguranta o sa incerc. Este intr-adevar impresionant raportul calitate/pret.

Olga 30+ David

Mergi la inceput