unde gasesc pescarii in bucuresti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

O pescarie buna mai este si in piata la Prosper, pe 13 Septembrie. Peste proaspat in permanenta dar din pacate nu il curata.
Foarte bun mai este si lavraki(biban de mare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

"trebuie sa aiba o fatza vesela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Chiar doream sa incep un topic similar - merci Taty ca ai deschis subiectul.

Despre pestii din supermarket - sa ii manance ei sanatosi. Am avut muuulte experiente neplacute si am zis pas intr-un final.
Eu am ami cumparat de la un magazin care se numeste Marius si este pe Pantelimon. Problema e ca au pestele in galantar fara cap, deci adio fatza zambitoare, branhii rosii si ochi fumosi . M-am uitat un pic la solzi, dar la pastrav m-au bagat in ceata, ca e mai pielos de felul lui. Deci, ce mai ramane de testat daca pestele e decapitat?

De asemenea, in Obor chiar sunt de incredere nenicii aia? Ca fac un drum mai lung dar sa stiu ca iau ce trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Chiar doream sa incep un topic similar - merci Taty ca ai deschis subiectul.

Despre pestii din supermarket - sa ii manance ei sanatosi. Am avut muuulte experiente neplacute si am zis pas intr-un final.
Eu am ami cumparat de la un magazin care se numeste Marius si este pe Pantelimon. Problema e ca au pestele in galantar fara cap, deci adio fatza zambitoare, branhii rosii si ochi fumosi . M-am uitat un pic la solzi, dar la pastrav m-au bagat in ceata, ca e mai pielos de felul lui. Deci, ce mai ramane de testat daca pestele e decapitat?

De asemenea, in Obor chiar sunt de incredere nenicii aia? Ca fac un drum mai lung dar sa stiu ca iau ce trebuie.

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

pei, la obor mergi in hala nu la nenici cu plase de pesti pescuiti de ei... sunt magazine cu profil pescaresc...si mai ales daca misca pestele, mai proaspat nici ca poti gasi altundeva, poti avea aceeasi incredere pe care o ai in raioanele din supermarketuri.....altfel nu ai decat sa-ti faci propria crescatorie de pesti....

Nina, 33s+,
AMR minim 34 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iael

Ochii sunt limpezi, clari, cu irisul negru pronuntat (fereste-te de pestele cu ochi tulburi, albiciosi). Solzii se desprind greu la pestele proaspat. Branhiile sunt de un rosu aprins si tari (fereste-te daca sunt intunecoase, de altfel si miros urat). Cand apesi cu degetul pe burta pestelui proaspat, revine imediat.

Si file-ul? cum vedem daca e proaspat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandrew spune:

Am auzit ca esti o pescarie pe acolo...
O sa merg zilele astea sa o verific si poate si sa colaborez cu ei.
(import-export peste)
levrecul se aduce din Grecia...si este de ferma..dar este bun.
din nou recomand dorada :)

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

O pescarie buna mai este si in piata la Prosper, pe 13 Septembrie. Peste proaspat in permanenta dar din pacate nu il curata.
Foarte bun mai este si lavraki(biban de mare).

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ei, dupa aproape doi ani de cand a fost deschis subiectul pot sa spun ca am inceput sa cumpar peste din hala de la obor. Nu am avut probleme. Ultima data am luat file de salau si a fost delicios.
Deci eu recomand hala. Inarmate cu cateva info despre cum ar trebui sa arate eu zic ca ne putem descurca. Si ar mai fi un mare avantaj: la cerere ti-l curata si cred ca ti-l si fileteaza.
VIne acus postul Craciunului si o sa fie dezlagare la peste de 2-3 ori pe saptamana. Asa ca o sa merg des la piata.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexandrew

Am auzit ca esti o pescarie pe acolo...
O sa merg zilele astea sa o verific si poate si sa colaborez cu ei.
(import-export peste)
levrecul se aduce din Grecia...si este de ferma..dar este bun.
din nou recomand dorada :)

Pai este chestie de gust....noi de exemplu nu mancam peste de apa dulce.

Oricum raman la parerea ca nu exista peste bun la noi....
Tsipura, lavraki - nu de crescatorie, fagri....etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Eu cumpar saptamanal de la Billa ( Floreasca) somon ( file), crap si salau. Crapul intotdeauna misca. Am inteles ca fac aprovizionare zilnic( nu aduc cantitati mari, astfel incat sa nu ramana mult de pe o zi pe alta).Ma lasa sa miros carnea si sa analizez in detaliu pestele. Imi curata crapul si salaul de solzi si ii portioneaza exact cum ii vreau. Somonul il consuma si fetita mea de cateva ori pe saptamana si pana acum n-am avut nici o problema.

PS.- NU lucrez la Billa si nici la furnizorul de peste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Sotul meu e mare amator de peste (si eu, dar nu sa-l si prepar) asa ca el se ocupa cu aprovizionarea.

A zis ca nu cumpara peste din hala veche de la Obor nici sa-l bati, a luat in schimb din hala noua.

Pastravul se strica fooarte repede, sa nu cumparati niciodata fara cap.
Eu il cumpar de la o pastravarie de langa Brasov, odata nu am avut geanta frigorifica la mine si pana in Bucuresti deja se baloshise...nush cum sa zic...se simtea altfel pielea.

Eu as recomanda, cui ii e accesibil, sa se aprovizioneze direct de la balti, noi stam in Colentina si mergem la o balta in Afumati, a vrbit soata u administratorul baltii si il suna cand scoate peste si ia direct de la el.
Cred ca sunt balti pe toate laturile Bucurestiului. Si Herastraul scoate peste si vinde, dar e putin mai scump, iar soata zice ca e si mai murdara apa asa a prefera din afara Bucurestiului.
Specific: cumpara, nu pescuieste

Stiati ca si pestii au viermelushi?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput