Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca tot e bine ca are cu cine ramane acasa, si nu trebuie sa-ti iei tu concediu.
Bumbi cum de intri de la munca? toate cartierele astea rezidentiale, nu ca sunt de fitze, dar au dotari net superioare fata de cartierele vechi. Nu mai vorbim de cat platim intretinerea, dar asta e una dintre consecinte ca stam intr-un astfel de cartier.
Criza nu se va termina curand ...1 an sigur ne va prinde. e un cerc vicios:credite oprite-apartamente-constructii blocate si uite asa...

_
Gio19+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

salutare tuturor

nu am mai intrat de mai bine de un an pe forum - am incercat sa citesc ultimile postari in diagonala - giova mai astepti un bebe ?! wow super bravo voua felicitari daca e asa - si eu as mai vrea unul dar ca si la primul ne tot cramponam ca nu avem aia, ca nu am facut aia si vremea uite trece - cred ca am avut noroc la primul ca pur si simplu s-a intamplat ca daca era dupa noi nici acum nu aveam bebe si abia dupa ce ai realizezi ce ai piredut toti anii de dinainte - cel putin asa a fost in cazul nostru

eu stau tare prost la capitolul intrat pe net - de acasa nu prea pot ca trage Carla de mine sa ne jucam de la munca am birou cam expus si nu prea pot - am prins si eu un moment in care lumea e mai mult plecata din firma si profit :)

noi la toamna vrem sa o dam la grdi pe Carla - zona Titan - stie cineva vreo gradinita ok - in primul an cred ca o dam la stat ca la particulara nu prea cred ca o sa ne permitem (ratele la banca sa traiasca :((

in rest suntem bine sanatosi - as vrea sa mai pun si eu poze pe net - mai exista adresa de yahoo - nu mai stiu nici user nici parola de cand nu am mai intrat am uitat - mi-e dor de zilele acelea - nu stiu pe bune voi cum stati cu timpul dar eu sunt int-o continua criza de timp - pe toate le fac in fuga calului sa zic asa - tot imi promit ca la ora 17.30 sparg usa si plec la program dar din pacate tot pe la 20.00 ajung acasa :(

va pup mi-e dor de voi sa stiti ca nu v-am uitat

pup

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bumbi nu mi se pare ca ar fi zona de fitze acolo, parca pe la Morarului stai? Oricum e sector 2 nu? Sau Doamna Ghica spuneai? Candva cel mai select cartier era Drumul Taberei pt ca erau 90% propietari, cartier curat si frumos Acum sant altele Domenii si uite ca am lapsus si nu stiu cum sa scriu Stiu zonele cu ochii inchisi dar nu mai retin numele
M-am hotarat sa-l dau pe Dixi ca nu mai pot!!!!!!
Giova nasoala perioada, nu se stie cat va tine criza A fost invitat un om de afaceri la protv si spunea ca nu se stie cat dureaza, poate 1 luna poate 5 ani....nu avea absolut nici o idee in schimb sfatul lui a fost sa nu se investeasca absolut in nimic( masini, case, etc ) Poate acum sa ni se para ieftin iar peste 3 luni sa ajunga la juma de pret din cat este acum cu ieftinirea....traim vremuri grele...cam prea multe pt generatia mea....s.au adunat...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Alina cred ca nu ai mai intrat aici de 2 ani, cam de atunci nu mai exista cont in yahoo. Noi punem poze in conturi personale facute la www.dropshots.com Sub nici o forma nu imi amintesc cum arati

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

fac pauza din curatenie sa mai scriu cate ceva...

eu is prinsa pana peste cap cu munca,casa si copiii dar asta ma tine in forma : la munca ne pregatim de serbare de 8 martie,am pregatit mamicilor diplome si sper sa le facem o super surpriza

vineri nu mergem la servicimergem la restaurant sa ne sarbatorim

stefan???un mare scump si un mare nebunic...face prostioare dar super haioase,mai vb si prostii,la gradii doar cand doreste

Bianca???m a innebunit cu o revista pe care am reusit s o scot ieri la imprimanta, in fiecare luna s a gandit cu 3 colege sa scoata revista cu o alta tema...luna asta s au gandit sa scrie despre animale pe cale de disparitie...fff frumoasa dar cam scumpa ca au vrut fetele color

ANY sa ti traiasca finuta si mai zi si tu cate ceva de nora mea

fug.... mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

maraki chiar vorbea Clau cu un ing. italian, zicea ca la ei e ok in constr., nu se resimte criza ca in Ro. Eu nici nu sper ca mai repede de 1 an sa se deblocheze totul. ar fi minunat sa tina doar ata, om supravietui noi cumva. Acum sa ai bani pusi deoparte, parcurile de la leasing sunt pline de masini, ap. si vile la preturi bune, dar putina lume mai are lichiditati si in vremurile astea le e cam frica tuturor sa arunce cu banii.
Alina.mattei bine ai revenit. ce mai face Carla? Vorba Monicai, nici nu mai stim cum aratati.
va si sper sa mai intri pe la noi, asa cand si cum poti.
Cosmi super ideea Biancai, ai fata inteligenta.
Bafta cu serbarea si distractie faina pe vineri.

Eu am luat piticul de la gradi, afara picura, asa ca musai sa facem ceva, ca m-am saturat cat se uita la tv.
Cred ca vom picta, sa vedem daca are chef domnul.

_
Gio19+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hy am stat si v-am citit dar de scris nu prea mai am timp.
Giova ai grija cu hemoglobina ca de caum in ocloo sa te mai anemiezi, iei tu ceva vitamine si trece, pupici.
Bumbi ce fain ca te-ai distra cu piticul tau spor la amenajat casuta. Am mai zis de tv ca mi se pare nepractic si mic, mai bine un LCD de 50 de cm oricand .
Bianca e super simpatic Dany cu poezia, aici mai fac educatoarele decupaje si piticii doar mazgalesc pe ele si apoi cica ei le-au facut
Maraki parca ziceai mai demult ca il dai Dixi, inca il mai ai? Bunii mai greu cu ingrijitul in detalii la cei mici dar poti sa ii zici frumos ca vrei sa faca baie zilnic, sa il schimbe seara etc.
Toanca sanatate multa lui Matei !
Pupici la toata lumea, noi suntem ok, plimbari, cumparaturi peste tot cam asta a fost ziua de azi .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Silvie am spus mai demult ca-l dau dar ma razgandisem. Nu are cine sa il ia la 16 ani, acum nu sant sigura daca centrul special de catei ar vrea sa il accepte, este prea batran dar nici eu nu mai pot sa il vad cum se chinuie de cand are negul ala Nu-i trece si nu pot sa-l tin cu botnita ca sa nu umble acolo Probleme deh....vreau sa-l dau.

cred ca ma supar intr-o zi si arunc toate jucariile lui Angelo care nu se mai potrivesc varstei...nu mai avem loc in boxa jos iar in casa ocupa destul spatiu

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

seara buna si de acasa! eu am stat mai mult azi la serviciu...nici nu-mi vine sa vin acasa cand stiu ca nu ma asteapta nimeni, dani termin tarziu, asa ca am stat mai mult si a veit el si m-a luat.

alina vine ai revenit. mai zine ceva despre carla. cu cine sta acasa. poti intra pe site-ul gradinitelor din bucuresti si gasesti acolo o gramada de informatii, fotografii...si te orientezi. nici eu nu ti-as recomanda gradi particulare din bucuresti...in afara de cateva, care deja sunt cunoscute ca fiind f bune - le numeri pe degete - olga gudyn, prikindel, bambi, ingerasul meu si alte cateva, DAR SI F SCUMPE!!! , de restul am auzit pareri si pareri. mai bine o gradinita de stat unde sti ca urmeaza cu siguranta o programa, au educatoare cu experienta in pedagogia copiilor.

noi stam, la 40 minute de mers pe jos de la magazinul unirea ( cronometrati de mine ) in zona vitan - mall ( maraki, daca zici ca stii bcurestiul cu ochii inchisi - prin spatele magazinului mr. bricolage mai exact - acum nu stiu exact de cand esti tu plecata din buc ) si aici avem vreo 2 gradinite bune 161 si 155. eu mai am ca optiune o gradinita de stat buna in centru, langa serviciul meu - pe regina maria - gradinita pisicile aristocrate, unde - l pot inscrie pe sebi...insa ar fi practic dependent de mine cu luatul si dusul la gradi.

cosmi salutare lui papan. unde va petreceti doamna vineri? la ce restaurant. si noi organizam o iesire vineri seara, cu tot cu soti si sotii undeva prin militari, la un restaurant "cococul rosu", ii zice. distractie frumoasa!!!!

sebi i-a zis aseara lui mami la culcare ca azi - adica ieri - el nu i-a dat flori domnisoarei si ceilalti copii i-au dat. ii dusese mami vineri, daca el a lipsit, a zis sa ii duca ea florile si sa se intalneasca cu mamicile pentru stransul banilor de 8 martie....si ieri, copilului nu i-a mai dus flori, in schimb s-a simtiti stanjenit ca ceilalti i-au dus. si azi de dimineata, a luat mami un buchet frumos si i l-a dat chiar el si a pupat-o cu mare drag...el care nu ar pupa pe nimeni - decat pe mine!

in seara asta am vb si cu edi si l-am intrebat "edi, ce-ti mananca mami?", iar el a pus mana la ciucurel si a zis "putza". nu stiu de unde stie ca eu mereu i-am zis de ciucurel...dar uite ca le prinde din zbor ...si bune si rele.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

CE ENCICLOPEDII ATI LUAT PANA ACUM PITICILOR? CU CE TEMATICA?

am vazut la DIVERTA o gramada pentru copii, f frumos ilustrate...cu animale domestice, salbatice, acvatice, evolutia pamantului...si nu m-am putut hotari care sa o iau. as vrea sa incepem si alte discutii mai aprofundate si despre speciile animalelor si despre univers si despre lume - geografie -....credeti ca e prematur?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput