Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca pai si mie mi s-a parut a fii f scump, dar am zis ca asa or fii preturile la cluburile astea private. oricum am mai cautat in seara asta si am mai gasit cateva de stat care organzzieaza astfel de cursuri.o sa dau ceva telefoane maine.

este f bine ca reusesti sa gasesti ceva timp pentru tine. eu asa ma bucur ca vine primavara, ca se va mari ziua si voi face mai multa miscare ziua - mi-am propus sa merg in fiecare zi de la servici-acasa pe jos - aprox 40 minute.

deci tot tu te-ai pregatit si pentru cadourile de 8 martie pentru educatoare...pai ar trebui sa fie f multumite de cadourile luate. si ce poezie a pregatit dani? sebi tot nu vrea sa-mi zica ce poezie a invatat, imi zice doar "surprizaaa!!" vineri m-am invoit sa merg la cv, la serbare...si voi vedea si eu surpriza desi nu ma astept la ceva spectaculos din partea lui....este el "cocos" numai cu noi, dar cu altii e un rusinos si jumatate!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

...uitasem:

giova mi-a luat dani mai demult de la tm doua brelocuri ( asta o fii pluralul ?!) cu semnificatia si provenienta numelor de sebastian si eduard. pentru eduard = nume de origine engleza, avand radacinile in cuvantul "garda". accepta ata provocarile, cat si schimbarile. e o persoana sentimetala, demna de iubire.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

E ziua ta maicuta
Te-asteapta flori pe masa
Si un dar micut te-asteapta
Cand ai sa vii acasa

Am sa-ti sarut obrajii
La piept cand ma vei tine
Si mainile ce nu au
Odihna pt mine.

Bumbi, asta e poezia si versul ala il sare . Mai repetam si maine.
Am facut cumparaturi ca eu sunt presendite la grupa si noah...plus ca am luat si doua tavi de prajituri fursecuri la 1 kg si 3 sticle de suc natural. Sa ii omenim pe puiutii nostrii dupa serbare
Ce frumos ca vei avea surpriza cu poezia...asa trebuia si la noi sa fie..adica ar fi fost mai bine sa fie surpriza.
Azi a primit Dani o steluta argintie, semnul cuminteniei exemplare ..cu toate ca am auzit ca s-a certat cu un baiat pt o cana si ala l-a muscat de deget

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bUMBI FAINE POZE de la SPA-ul ala. si aici au tot felul de chestii in apa, mi-a zis sa nu-i mai duc aripiaore si alte accesorii ca sunt acolo. e scump rau la voi, asta e Bucurestiul, salariile sunt mai mari decat in provincie.
Mersi de explicatia numeleui.
Pe mine ma enerveaza cand il las in Alba ca e pupat de toata lumea....mor!!! Il pupa pe maini, pe obraji, pe ceafa, fiecare pe unde apuca.
Mama ii taie unghiile, il spala des, cu soacra nu vrea sa stea, dar parca tot mai ok e la mine. sau am eu un fix asa....ca si voi de astfel....fizoase mai suntem mai.
Bianca, Edy de la eduard, mi-a placut de cand am aflat ca am baiat, dar i-am pus Marco, asa ca al 2-lea e musai sa poarte numele asta.
Fain ca ati rezolvat cu cadoul educatoarelor. va pregatiti de serbare, super! la privat nu se face, decat de Iepuras si Craciun.
Maraki pai ce mai astepti? lasa copilul sa-si cunoasca stramosii. mamam dar ce tupeu pe socrii tai!

Azi am primit martisor de la Marco de la gradi. Mi-a zis ca nu l-a lasat Karina sa se atinga de el, e clar cat au ajutat copiii in confectionarea lor.
va, mergem in pat, poate adoarme si Marco mai repede.

_
Gio19+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Noi nu am primit martisor de la gradi...nu stiu daca de 8 martie ne vor pragati ceva dar m-as mira. Ca sigur ii considera prea mici sa ii puna sa deseneze ceva cu mana lor. Ceea ce stiu e ca au inceput si ei sa foloseasca acuarelele.
Am vb cu educatoarea cu care ma inteleg eu si care a fost si la Sandra si mi-a spus ca vrea sa se transfere ca s-a saturat de certurile cu diectoarea. Of...nu stiu ce voi face cu Dani dar eu in grupa aia nu mai vreau sa il tin. Daca va pleca asta am sa il dau in cealta grupa la cealata educatoare la care am vrut eu prima data dar tot Dani va suferii ca sunt alti copii . Sper sa o induplec si pe mamica prietenului lui cu care se joaca si atunci nu va fi asa greu.
Noapte buna, Giova.
Eu am preferat intotdeuna numele Alex, si daca nu era Alex nepotul meu, pe Dani il chema cu siguranta Alex . Eram gravida in 8 luni si nu stiam cum sa il cheme pe bb...oscilam intre Andrei si Daniel..ca alte nume nu imi placea nimic, am luat si dictionarul de nume, am dat si cu banul si numai nume aiurea gaseam . Initial era vorba ca ramane Andrei dar am zis ca e si Ioan..vreo 4 in an, si Andrei...ce naiba...tot numele e sfant la el .
Ioan..e al patrulea in familia sotului si e mandru tare..macar atat ca oricum Dani nu stie ca il cheama Ioan ..doar in acte e Ioan Daniel .
Cand ne-a dat doctorita de familie primul bilet de trimitere la oftamologie a scris pe el S.. Ioan si cand am ajuns acolo credeam ca a gresit si i-a dat pe numele sotului...dar era trecuta si varsta si mi-am dat seama ca el de fapt era Ioan Daniel... Si data urmatoare i-am spus asistentei sa nu mai scrie Ioan ca el e Daniel

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova, Maraki, si socrii ii fac baie lui Dani, il spala,ii schimnba zilnic chilotii, il ingrijesc. Astea ca era murdar erau cazuri pe care le-am observat si sesizat.
Eu ma bucur ca au grija de el si il tin la ei si se ocupa de el.
De vineri pana duminica a fost la ei si mi-au spus ca e un ingeras cand nu e cu Sandra sa aibe de ce se certa . Eu stiu foarte bine asta
Conteaza foarte mult sa ai unde sa il duci in caz ca ai probleme sau pur si simplu ai chef sa stai sa lenevesti in weekend

Mergi la inceput

ma duc si eu la culcare ca mi se cam inchid ochii.

pupici la mamici si spridusi

Mergi la inceput

Mie mi-a placut numele Denisa, dar l-am auzit doar in spital cand era batut in cuie ca Sandra va fi Sandra Ioana. La toti le-am surpriza cu Ioana..doar eu si maica-mea stiam ca o va chema asa si asta la rugamintea ei ca socrul meu era cam suparat ca nu va avea un nepot. Si am zis ca macar numele sa il poarte.Si doamne cat isi iubesc nepoata...uneori spun ca mai mult ca pe Dani...dar poate nu am dreptate..nu stiu
Noapte buna si de la mine
Bumbi

Mergi la inceput

Am luat mp3 Sandrei si ascult muzica la maxim. Asta ascult eu la ora asta.

Mergi la inceput

Maine dimineata la ora 10 merge Nelu la mall sa cumpere bilete la Madonna . Doamne da sa gaseasca. I-am convins si pe prietenii nostrii asa ca mergem impreuna. E ceva pana in 26 august dar asta e... Am vazut ca pica miercurea...ce naspha.

Concertul de la NY din decembrie 2008.

Mergi la inceput