Cosmaruri de la desene animate?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Desenele animate cu roboti, fantome si monstrii sperie copiii micuti.

Cand pe nici-un canal de desene nu mai este nimic frumos, dam desene pe internet : Winnie, Donald, Chips & Dale etc.
Sunt pline de farmec si dragalasenie; nu au cum sa sperie un copilas micut.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Si fiica-mea a patit asa, de la Tom si Jerry Avea 3 ani si jumatate. Dar plangea si cand se uita. Asa facea, se uita si plangea. Si zicea sa vin s-o tin in brate. . Acum am aflat ca exita boumerang si bebe tv . Nici acum, la aproape 5 ani nu se uita la trasnaile alea de la jetix sau cartoon. Chiar nu stiu ce au in cap aia de le fac.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

frumoasa mamei
sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Cgeea,

In mintea celor care creeaza asemenea oribilitati este exact ceea ce vedem noi.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Si baiatul meu avea cosmruri pe la 5 ani de la Scooby Doo. Asa ca i-am interzis sa se mai uite la Scooby Doo.A ramas cu firca de intuneric pana acum cand are 10 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Si noi ne uitam la BEBE TV, la Tom si Jerry, Popeye (la astea doar cateva, care le-am inregistrat eu de pe cablu si le tot vede si rasvede),si mai nou Cartea Junglei.
Fiului meu ii mai place si Oraselul Lenes de pe Jetix, in rest nu-l las la nici un alt desen cu roboti, fantome sau mai stiu eu ce.
Bebe Tv este OK, cred ca este singurul canal de desen animat fara nici un pic de violenta sau "uraciune". Intr-adevar este pentru copiii pana in 3 ani, dar prefer asa decat altele.

Mergi la inceput