Strumfi de iul-aug 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanaiub spune:
Oanamada eu am trimis poze la mailul din regulament si am primit confirmarea dupa cateva zile. Se mai pot trimite poze la concurs? Nu s-a incheiat perioada de inscriere a pozelor? Credeam ca daca s-a dat drumul la vot nu se mai primesc poze.
Nu am vazut emisiunea de care ziceati dar subscriu la chestia cu rutina zilnica. Noi avem un program pe care il respectam strict, nu toleram abateri decat foarte rar .
Ieri am profitat de vremea frumoasa, chiar daca nu a fost soare, si am iesit putin la gradina, sa facem un om de zapada. Daca vreti sa ne vedeti dupa episodul de varicela ne gasiti aici
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ghinetz spune:
'Neatza!
La multi ani, mamiiiiii!!!! (nu mai zic ca ma oftic cand vad ce tanara esti; hai, azi treaca de la mine si ma bucur si eu pt tineretea ta, dar de maine intru iar in ciuda )
Inca o data multumiri pentru aprecieri. Ma rusinez toata de atata atentie.
Mychy mie, de cand stau acasa, a inceput sa-mi placa sa bucataresc. e singura modalitate sa ma simt si eu utila, atunci cand fac ceva deosebit de mancare. Si stii tu, parca astea se vad, pe bune. Ca daca fac doar ciorbe si tocanite, sau doar spal, dfac curat, schimb cupilul de pampers, duc/aduc cupil de la gradi...astea nu se vad.
Si daca tot m-ati laudat, uitati ce am facut azi dimineata: (ca celui mare ii place tare omleta si cel mic vedea si voia si el, dar mereu ma codeam sa-i dau din cea facuta pe aragaz, ca eu, chiar daca folosesc teflon, tot pun nitel ulei si tot prajit se cheama; asa ca am facut omleta la cuptor, in lipie/paine libaneza. I-am zis Meltz ca am mancat eu la K*F*C - stelutele-s ca sa nu fie reclama - ceva asemanator. Sa va mai zic ca e delicioasa!!!! Chiar merita sa o faceti, pe bune)
Omleta Meltz
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub Oanamada eu am trimis poze la mailul din regulament si am primit confirmarea dupa cateva zile. Se mai pot trimite poze la concurs? Nu s-a incheiat perioada de inscriere a pozelor? Credeam ca daca s-a dat drumul la vot nu se mai primesc poze. Nu am vazut emisiunea de care ziceati dar subscriu la chestia cu rutina zilnica. Noi avem un program pe care il respectam strict, nu toleram abateri decat foarte rar . Ieri am profitat de vremea frumoasa, chiar daca nu a fost soare, si am iesit putin la gradina, sa facem un om de zapada. Daca vreti sa ne vedeti dupa episodul de varicela ne gasiti aici noi suntem aici cu poze noi si filmulete Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007) |
Nu stiu daca s-a terminat perioada de "admitere", dar am trimis si eu...sa vedem daca le mai accepta sau nu...
Frumosi copii ...si inainte si dupa varicela...iar omul de zapada foarte reusit!!! Va pricepeti!
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,
nma spune:
Valen v-am votat si eu. Ceva povesti despre printese?
Oanamada am scris un mesaj in care speram ca daca o amenitati cu bona o sa facat totul asa cum trebuie. Am citit urmatorul mesaj si se pare ca v-a amenintat ea pe voi. daca nu mai apelati la ea o perioada sigur o sa isi schimbe atitudinea.
daca nu ai primit confirmarea poate ca nu te-ai semnat. poze nu mai pot intra in concurs.
Brazuca sper ca pana vine medicul sa scapati de febra.
Mamii "La multi ani!"
Mia multumesc. E tare nasol cu febra. Alex a avut 39.5. tare greu a scazut. Toata noaptea s-a trezit din ora in ora. Acum pare ca nu are mai nimic, adica o simpla raceala. Sigur e enteroviroza. Sper sa nu faca si Andra ca nu stiu cum o sa ma descurc.
revin mai tarziu ca urla Andra. Inca nu am citit tot.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
X-ray spune:
am scris azi un mesaj kilometric si l-am pierdut...macar am apucat sa votez pozele...nico,ioana si valen mai are altcineva poze in concurs?noi va multumim pt voturi si ne bucuram ca v-au placut cele doua poze
michy esti o "batranica" tare draguta si mai ales tare spirituala,ador postarile tale,razbat din ele mult optimism si o inima de aur,asta e tot ce conteaza.iar andrei e un dulcic.
mamii la multi ani si sper ca ne mai citesti,mi-e dor de alex....
valen du-te tu linistita la sky,sa-ti pice bine lasa numaratul anilor,conteaza ca trec tare frumos peste tine
oana-ghinetz ai doi flacai adorabili,victor e "fata lui mama" cineva trebuie sa mosteneasca si talentele culinare ale tale,ma omori cu retelele
si apropo de papa buna,carla tu cand mai ai timp si de asa bunatati?bravo tie!
timiiii mi-e dor de voi ,haideti de paste in romanica....mama ce te-as mai pupaci pe burtica
caferaaa???ce-i cu tine de nu apari?
andutzy bine ai revenit chiar vroiam sa te dau disparuta.
karli ce dulce e adeluta si dupa mine toata-i tati.si e asa de finuta si linistita,o bijuterie.
nico poate ajung prin mai in valcea,abia astept sa va vad.poate reuseste si duamna deni sa vina cu baiertii ar fi super!
oanamada eu zic sa abandonezi ideea cu socri.eu una nu am probleme cu bona,ce-i zic aia face,ma suna cand are dubii in legatura cu ceva,eli are in continuare un program fix,invata o groaza de lucruri noi cu bun simt si raspundere.e greu sa gasesti o bona buna dar si sa lasi copilul cu neamurile si "pe la spate" sa faca ce vor...
am mai vrut sa scriu parca ceva....
mai dar de nicole mai stie cineva ceva?mi-e dor de albastrel...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
andutzy spune:
Multumim de re-primire!
Am vazut ca v-ati uitat la pozele nostre, multumim si pentru asta!
Sa va zic despre Horia? De cand am intrat pe homeopate am reusit sa-i ridic imunitatea(de fapt la amandoi baietii) si chiar sa accelerez procesul de dezvoltare neurologica si spun cu mana pe inima ca nu mai este asa in urma nici cu motricitatea fina si nici cu alte preocupari cu care nu corespundea cu copiii de varsta lui. Acum daca ii intinzi ceva, apuca, mananca daca recunoaste ca e de mancare(biscuiti, sticksuri, etc). E tandru si dulce, cumintel si ascultator dar si f ambitios si nervos atunci cand nu se face cum vrea el. Il adora pe fratele lui mai mare si e innebunit sa mergem la gradinita dupa Dragos, ii dau drumul din mana si el merge la copii si il mai recuperez doar cand Dragos e imbracat de plecare.
Eu mi-am gasit serviciu si voi incepe de pe 2 martie, de asta si caut acum bona sa stea cu Horica. Nu mai rezistam sa stau acasa, eu deja acum in martie fac 4 ani de cand am plecat din domeniul muncii pentru a-l naste pe Dragos deci...ma resimt! Am trecut prin stari in care nu ma mai simteam in stare de nimic, nici macar sa conduc, nici acum nu stau stralucit la capitolul incredere in mine, sper sa recuperez din mers.
Sper sa reusesc sa va urmaresc mai des, va pup pe toti si toate,
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
X-ray spune:
andutzy ma bucura tare mult vestile despre voi,sa mai treci pe la noi
na ca s-a trezit si a dormit o ora...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2
povestea noastra...
mychydutza spune:
hellou............
oanamada. uf, da suparata imi esti.....sper sa rezolvati conflictu pe cale amiabila.....si eu am avut oaresce emotii cu soacra cand am lasat-o cu andrei. am incercat sa o conving ca daca ii va respecta programul, ei ii va fi bine. nu pot sa zic ca am pretentia sa se tina 100% de programul lui, dar sunt doo chestii de la care nu am facut rabat: mancarea la pranz la ora 12 si somnul de dupaamiaz, nu mai tarziu de 13 cu adormitu. vad ca pe astea le respecta, in rest, o las sa faca cum crede ea. sunt bucuroasa ca vine si are grija de el. la cum ma stiu, cred ca turbam la servici daca il lasam cu bona. ma rog, daca nu aveam de ales, o faceam si pe asta. deseori am vazut si la ea atitudinea aia gen: "eu le stiu pe toate", dar ma fac ca nu vad si profit ca nu dau 10 meleoane la bona sau nu-l duc la cresa. stii vorba aia : te faci frate cu dreaq pana treci puntea!!!
cafera, unde esti?
alina.atu cum o mai duci cu soacra??????
andutzy, ma bucur sa aud vesti bune despre horia! servici usor iti doresc....
ioana iub, am vaz poze cu familionu fara bubitze!
andicu, deci ne-am maritat in aceeasi zi si an! ca tare!
"Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!"
mychydutza spune:
...si LA MULTI ANI !!!, pt mamii....retroactiv se mai primesc urari????????? 26 ani??????? parca n-am avut niciodata! nu ca acum m-as simti "batranica". am mai scanat neste poze din tinerete, da' ma tot codesc daca sa le pun sau nu
azi n-am bucatarit, am primit pomana de la soacra sarmale si ciorba de "plante muzicale"!!!! bine le-a zis cine le-a zis asa
"Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!"
xerxe2005 spune:
Mihaela, spune sincer, tu chiar nu ii dai nimic soacrei ca sta cu Andrei?
Cand a stat mama mea cu Razvan ii plateam cam 200-250 pe luna. Iar acum cand bona oficiala are treaba si trebuie sa il las pe Razvan cu bunicii, prestez neaparat cu ceva dulce, ceva ciocolata si chiar mai plusez bine uneori.
Adica nu imi face nimeni nici un serviciu gratuit...Nu am pretentia, dar nici nu pot sa zic am avut parte de mult ajutor gratuit in viata.
Cred ca azi sunt tare melancolica....sper sa imi revin.
Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07