Strumfi de iul-aug 2007 (129)
Raspunsuri - Pagina 6
musso17 spune:
ghinetz,si mie mi-a placut cum arat krem a la krem asta,o fac dar mai las sa treaca timp ca tin dieta si vine o vreme si ma recompenses
vio,si eu vreau poze cu laurash
oanamada,acu eu nu stiu care va e istoricul dar a fost o zi,sigur ca tu stii mai bine ce trebuie sa faci cu catinca,dar n-o fi foc ca nu a respectat regulile juma de zi,apoi copilul ar fi fost agitata ca nu erati voi,asta daca nu era deja obisnuita cu ei.
oanamada spune:
Na, ca de atat povestit am uitat sa pun pozele de la schi!!
Pupici
http://ro.fotoalbum.eu/oananicolau/a228974
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,
musso17 spune:
aaa ...mai voiam sa spun ca am facut parjitura chinezeasca,dar am combinat cu ce a spus alina,cred ca ea,am pus intre blat si galbenus gem de prune,acum e calda,astept sa se raceasca sa vad cum e..
musso17 spune:
bravo oanamada,am vazut ca te pricepi..euuu nici ca as fi urcat mai mult de 50 m de la baza,bineee am schiat de doua ori in viata mea.
oanamada spune:
Georginu ma pricep, merg si eu catinel, catinel....dar elegant! Partia are aproape 1000m...si ne dam desigur de sus!! La inceput plangeam cand ma dadeam jos din telecabina...mi-era o frica....de simteam ca mor....
Cat despre istoric...nu este prima data, dar e prima data cand le comit atat de grupate....si fata este extrem de obisnuita cu ei ca si cu mama mea...ii vede aproape zilnic...sta cu ei cand plecam undeva...nu erau o noutate... cat despre agitatia ca i-am lipsi noi.......n-ai sa vezi...fi-mea se distreaza cu oricine...si-si aduce doar ocazional de mami si tati...e foarte independenta...nu ca as fi invatat-o eu asa...pur si simplu asta ii este firea...dar in general am sesizat ca cere in mod expres sa faca lucruri pe care le face numai cu noi...poate asta este modul ei de a suplini lipsa noastra din peisaj...
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 aaa ...mai voiam sa spun ca am facut parjitura chinezeasca,dar am combinat cu ce a spus alina,cred ca ea,am pus intre blat si galbenus gem de prune,acum e calda,astept sa se raceasca sa vad cum e.. georgiana,mamica de mihnea |
Vreau si eu sa fac...cum de am ratat reteta???? Zi si mieeee pleaseeee
NOI-CRACIUN SI REVELION,
mychydutza spune:
Mai eu nu va inteleg cand aveti timp sa faceti prajituri.........ma uitam peste pozele culinare ale lui ghinetz, si m-a lovit "invidia". sincer nici nu-mi place ........intre noi fie vorba, dar pt copil ar cam trebui sa mai "placintaresc" si eu, nu???????
ghinetz, tare faine pozele. ai doi flacai de invidiat!!!!!si casa voastra imi place
oanamada, sa-ti fie de bine plimbarea. eu zic ca dupa atata oxigenat la creier, puteai sa fi mai "toleranta" cu socrela.
brazuk, sper ca deni e ok.
gata, am votat si poze
"Daca sotzul vrea micul dejun la pat, zi-i sa doarma in bucatarie!!!!!!"
musso17 spune:
Oanamada..uite reteta:http://dulcecasa.blogspot.com/2007/09/prajitura-chinezeasca.html cu urmatoarele amendamente:daca vrei sa-ti iasa ca in poza pune praf de copt,eu n-am pus si parca imi place mai mult,e subtire.topeste untul,pune nuca ca in reteta ca e gustoasa rau si prajeste-o,intre blat si galbenus pune gem de prune,probabil ca iese buna si cu alt gem dar asta fiind mai acrisor ii taie din dulceata.musai zahar praf,eu am pus zahar normal ca n-am praf si nici rasnita,a iesit si asa.este exceptionala,am mancat doua cuburi desi nu trebuia.
musso17 spune:
aaa...si n-am pus cacao nu-mi place in prajituri,a iesit colorata de la nuca,iar nuca o pui in cuptor sau in tigaie direct pe foc,fara ulei
mai sa va spun cum e la mine cu gatitul,imi place de mor,dar nu ma pune la cazne de genu:curat,calcat...morrr,ma enerveaza teribil,cand e sotu acasa asta'i sectorul lui.
valen spune:
Si noi participam la concurs. (ne gasiti la pg. 23 si 24- val1 si val2).Ghinet, ce baieti frumosi ai!!!