Strumfi de iul-aug 2007 (129)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

brazuca sper sa se faca bine Deni cat mai repede.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Multumesc frumos pentru voturi!
Brazuca multa sanatate! Aceleasi simtome le-a avut Andra cand a facut enteroviroza.
Ghinetz tare mi-au placut pozele. Frumosi foc flacaii (au si cu cine sa semene). Si Alex ma mai ajuta la bucatarie. cel mai tare ii place cand facem gogosi. Are voie si el sa modeleze.
Oanamada distractie placuta la munte. Scumpa tare Cati (mi se pare ca seamana cu strumfita mea). De cand am vazut-o cu codite o tin si eu pe a mea motata. Macar asa stiu ca nu ii intra parul in ochi.
Sarcina usoara finutei!

Eu sunt putin suparata. Aseara ma gandeam ca imediat trece iarna si am scapat tare usor cu bolile. cand era Alex mic stateam mai mult pe la spitat. Cred ca de prea mult bine pe la 3 noapte Alex a facut febra, plus crampe la stomac si voma. Nu imi dau seama ce poate fi. Ieri a fost bine toata ziua. ii dau antitermice si bioticx. daca nu isi revine o sa chemam pediatrul.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Am trimis baietii mari la cumparaturi, cel mic doarme, iar eu ar trebui sa spal vasele. Da le mai las, sa se odihneasca si ele...

Multumim de aprecieri, asa e, am copii harnici foc Cu mine seamana, cum altfel

Timi mi-a placut mult ideea cu picnicul. Si cu soarele pe fereastra...ei, cred ca a fost o bucurie. Faceam si eu cu Stefan cand era micut, dar uite, am uitat. Doar ca eu nu am ferestre mari...Si momentan nici soare.

Corina, multa sanatate.

Oana astept poze intr-un picior.

Musso prajotura krem a la krem e o nebunie!!! O recomand cu toata caldura. E f usor de facut su super-super delicioasa.

Carla mi-ai facut o pofta de ardei umpluti...Ma crezi...eu nu stiu sa fac. Ca mereu imi face mama, doar ca ea nu le prea are cu gatitul asa, mai pt pici, la ea e musai cu muuult colesterol.

Mychy, bancul de ieri a fost super. "Ce m-am mai ras!!!!"

Vio cand ne mai pui poze recente cu Laur si cu noua casa?

Nico sanatate muuulta lui Alex. Aveti grija de voi. Si eu m-am saturat de iarna. Adica, gata. Nu mai am chef de ea. La Iasi nici macar nu e frumos. A nisn ieri putin si gata. Acum e un ger si e uscat asa, aiurea tare.

Nu am votat inca nici o poza. Tr sa citesc regulamentul. Am voiue sa dau 5 voturi mai multor poze?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Oana, uite chiar incerc sa fac maine si sa le pun luni. Multumim pt interes!
Nico,sanatate multa!
Carla,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Andutzy, iesi afara dupa canapea si zi-ne!

poze Laurash

Mergi la inceput

Toata lumea profita de weekend?
Andra imi era dor de voi. Am aruncat un ochi prin poze. Am vazut ca ati fost la Olanesti de sarbatori. Mi-ar fi placut sa ne intalnim dar noi am fost plecati in Ardeal.
Foarte frumoasa serbarea lui Dragos. Mi-au placut tare pozele.
Oana eu nu am gasit regulamentul dar am aflat ca avem la dispozitie 100 de puncte. Par multe dar de fapt sunt putine caci sunt foarte multe poze frumoase.
Alex e tot cu febra. Ar trebui antibiotic dar il las pana maine. Medicul nu e in oras.
Pe Andra am reusit doar acum sa o scot 30 de min afara. Erau asa de reci leaganele dar ne-am distrat.

poze

Mergi la inceput

Vio deci nu sunt singura care bantuie pe aici . Si eu vreau poze. Inainte sa ma apuc de lucru ma uit la poze
.

poze

Mergi la inceput

Nico,s-a-ntzeles!

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello fetele mele dragi! Raportez! Nu mi-am rupt nimic, nici macar fundu'! Am ajuns acasa, am schiat...pana cand m-a lasat piciorul si puterili...da acu' doooooare. Asa ca poze nu am intr-un picior, dar mi-a facut sotul cateva in multime . Vi le trimit.

In rest ce sa va zic...toate bune si frumoase la schi si o multime de nervi pentru cele ce se intamplau acasa cu soacraaaaaaa. Uite povestea: dimineata cand am plecat au venit socrii mei sa stea cu fata pana se trezeste urmand ca apoi s-o ia la ei...toate bune si frumoase...pana cand socru-meu intra in casa...eu inca dormeam (pe la 7 dim) si incepe sa se joace cu intrupatoarele de la limina din bucatarie (clik-clac...de vreo 30 de ori)..pana cand m-au apucat dracii si m-am ridicat din pat. Ajung in bucatarie si il gasesc ca imi inlocuise becurile cu unele din alea economice cu lumina rece...ii spun oarecum iritata sa le schimbe "urasc lumina rece"), ma imbrac etc...cand plecam..ii arat soacrei mele unde este mancarea copilului si ii spun ce sa faca cand se trezeste fi-mea, ii spun la ce ore sa-i dea mancarea (adica masa de pranz pe care ea o ia pe la 15.30 cand se trezeste!!!).....paranteza (ca sa-mi faca in ciuda, Catinca s-a trezit pe la 10.30...de regula se trezeste pe la 9...)...suna sotul meu sa vada daca s-a trezit fata si vorbeste cu ei si le spune ca la 12.30-13.00 s-o puna in pat, sa nu stea cu ea...sa o culce...sa o lase sa vaorbeasca in legea ei pana adoarme...ma rog regulile clasice la noi in casa pe care in general nimeni in afara de noi nu VREA sa le respecte desi copilul raspunde perfect la ele si nu are vreo problema de atitudine.Bunnn..ajungem , schiem si iar schiem si la un moment dat, fara sa ma uit cat este ceasul sun la soacra-mea sa vad ce face copchilu meu...se juca...inchid telefonul si dupa o tigara si o gura de ceai fierbinte imi dau seama ca copilul meu SE JUCA LA ORA 13.50.... sun din nou si o intreb de ce nu a culcat-o...pai daca s-a trezit la 10.30? Zic: asa si???? are ora de culcare si o puneti in pat conform obiceiului..chiar daca nu doarme sau adoarme dupa 30 minute pastram rutina zilnica. Cu un ton "mutros" imi raspunde ca se duce sa o puna la culcare (intre timp nu ai mai plecat la ei acasa, au ramas la noi ca sa mestereasca socrul meu prin garaj nu stiu ce!).Ii povestesc sotului meu ...lasa el ceva timp sa treaca si pe la 14.30 suna la maica-sa ca si cum nu ar fi stiut ca eu am vb cu ea...sa intrebe ce fac (noi schiem oarecum despartiti pentru ca eu schiez incet si sigur, el repede si nesigur, deci era veridic!). Moment in care ea ii spune...pai adormise, dar acum ca ai sunat s-a trezit si se tine dupa mine prin casa. Pai copilul meu nu avea cum sa se trezeasca decat daca soacra-mea era cu el in camera (exact ce i-am zis sa NU faca) si nu avea cum sa se tina dupa ea prin casa decat daca nu era in patul ei ci in cel mai bun caz pe canapeaua extensibila de la ea din camera (adica exact ce i-am spus sa NU faca). Copilul meu nu adoarme niciodata pe acea canapea si normal ca nu adoarme daca sta cineva pe capul lui si el nu este invatat asa....Sotul,ca niciodata, se enerveaza, dar nu-i spune nimic. Plecam spre Bucuresti pe la 3.30 si sun eu sa-i anunt sa stie ca plecam si eventual sa nu mai plece la ei acasa ca era inutil s-o mai care pana acolo pentru doua ore....ajunsesera deja acasa la ei!Fac si eu pe proasta si o intreb cat a dormit si imi spune ca doar treisferturi de ora (fara alte comentarii) si ca s-a frichinit in pat ca-i era foame copilului (mancase lapte 270ml, un mar, cascaval, biscuite cu miere- asta intre 10.30 si 12.50. O intreb, "dar ati culcat-o la ea in pat da?" "Nu a comentat?" . raspunsul vine senin nu.
Concluzia: copilul meu nu a dormit la orele la care trebuia nu pentru ca nu ar fi dormit ci pentru ca nu au facut ei ce le-am zis ci ce au avut chef!(minciuna a spus-o fara sa gandeasca ca sotul imi reporduce ceea ce a vb cu ea la tel si oricum am gasit paturica fetei in patul mare!) Orele de masa s-au bulibasit...si in mod clar a mancat pe la 14 (pentru ca nu aveau altfel cum sa fie la 15.30 la ei acasa si nu aveam cum sa gasesesc toate vasele cu mancare spalate la mine acasa!!!!), mi-am gasit sticla cu aghiasma sub chiuveta din baie, fara dop si jumatate de cantitate (in mod clar cineva s-a jucat cu ea desi nu avea cum sa ajunga sa o ia...cineva i-a dat-o), nu stiu cu ce haine este imbracata pentru ca hainele pe care le-am pregatit eu sunt pe pat) si sotul meu a luat rau de tot foc pe drum cand veneam pentru ca a primit un telefon de la taica-su care tot intreba la cate ore dupa masa de pranz sa-i dea iaurtul si sotul meu tot intreba la ce ora i-ati dat sa manance...si nimeni nu-i raspundea la intrebare pentru ca asta insemna sa spuna ca i-au dat devreme si ca nu a dormit si etc, etc. Acum, am ajuns, am tras un pui de somn de o ora si al meu sot...furios foc, chiar si dupa somn s-a dus sa se certe cu ei! Este pentru prima data cand imi da dreptate in totalitate (pana acum zicea ca sunt eu inflexibila!), dar si eu i-am zis tot pentru prima data ca sa-i spuna foarte clar maica-si ca nu am nevoie sa iasa la pensie sa ingrijeasca fata decat daca este pregatita sa faca ce zic eu...daca nu, prefer sa platesc bona....macar aleia stiu ca-i pot face observatie si ca pot avea un control (macar pe internet) sa vad daca face ce spun eu sau nu! Nu ma chinui sa-i fac copilului un program de viata si un ritm ca sa mi-l bulibaseasca ei!Na, ca v-am spus povestea...m-am descarcat, scuze daca v-am plictisit, dar simteam nevoia sa vb si eu cu cineva!

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput