Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)
Raspunsuri - Pagina 23
ceamica spune:
Ma bucur Roxana ca ti-a luat oful de pe inima , ma bucur tare mult !
p.s. multu ca mi-ai luat si din a mea
Annisia spune:
Roxule, ia sa-mi dai banii pe consultatie, ca toate chestiile alea ti le-am zis eu inainte...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
diwana spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=81cf72dbde8a06132e2dff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Rares la vederea lui Me
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Am uitat sa spun ca, imediat ce se termina clipul, imi poruncea sa-l mai pun, si tot asa, de cel putin 12 ori
. Nu s-a mai distrat asa bine nici cu veveritza lui, la nimic din ce a vizionat pana acum nu a ras asa cu pofta, si in filmuletul pe care vi l-am pus era deja obosit ![]()
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Nr. 8 e cumva Sofia?
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Nr. 6 e Teo a lui Maria?
Ma duc la somn, ca am ramas numai eu, si nu sunt in stare sa citesc acum cum se face capitol nou ![]()
Noapte buna.
filmulete Rares
Piticul se face mare
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria Mami_25 imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva![]() Alinus tu ce faci? cum mai esti ,mai treci pe la noi cand ai timp ![]() Carpatinaweekend placut ![]() BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
Aici sunt, prezenta. Maria, te
si te imbratisez cu drag pt atitudinea ta. Uite ca ti-am citit povestea, insa nu ti-am zis o vorbulitza. Mare neghioaba sunt.
M-am distantat de tine, forum, prieteni, si nici lucrarea nu am terminat-o. Asa ca ma pot numi mult mai mult decat corigenta. Pe mine sa nu ma mai strigati la catalog.
In rest, citesc si ma minunez cat au crescut piticii nostri. Ma astept sa ne dea si replica in curand, ca "eu sunt male"
.Teodor mai pana saptamana trecuta isi scotea okii cu furculitza, si de cateva zile vrea sa manance numai cu furculita de om mare. Avantaj eu, ca mananca ORICE, numai sa poata el intzepa cu furculita
. Acum caut, vreau sa cumpar ceva de genu' si astept sa-mi treaca greata. Am mancat niste mere si imi stau in gat
.Vesti despre Shoricica va dau marti, cand merg sa fac morfo de trim 1 si dublu test. Poate vedem si o pasarica
Alina
11+ (DPN 9.09.2009)si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui bikmaria mai aveam multe de spus,dar am uitat ![]() ma duc sa ornez tortul,maine face mama 50 de ani ,daca tin eu bine minte cred ca si tatal SABINEI implineste maine o frumoasa varsta ,sa-ti traiasca ! sper ca nu am incurcat borcanele Va pup pe toate ![]() BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
La multi ani!
cu multa sanatate si bucurii mamei tale. Ai mamica tanara. Sa-ti traiasca!Alina
11+ (DPN 9.09.2009)si
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
ceamica spune:
apropos de Sofia (incepe sa ma lase rau memoria )
Sabina , fi-miu a ascultat recitalul Sofiei si cand sa-l iau de acolo incepe e, eee,eeeeeeeee, adica varianta lui pt mai vreau. L-am luat cu urlete de la calculator intr-un final ca imi amortisera bratele .
Rares , ce te-as mai rontai nitel !
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui afibebe Eu in urma cu o luna mi-am pierdut cea mai buna prietena. La 27 de ani a murit in chinuri cumplite.In octombrie a fost diagnosticata cu sarcom Ewing. Nu pot sa cred nici acum. Nu arata a fi bolnava.S-a dus la un control pentru ca o durea de mai bine de un an piciorul drept iar din septembrie se plangea de dureri de oase. S-a internat intr-un spital in Germania, numai ca boala era deja ft avansata si nu s-a mai putut face nimic.a murit. ![]() Anul acesta isi programase nunta. AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007 cristi asa creste Cristi |
Ooooooof, ce cumplit. Condoleante. Nici nu vreau sa ma gandesc cata durere e in sufletul tau, al parintilor, viitorului sot.

Alina
11+ (DPN 9.09.2009)si

imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva