Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)
Raspunsuri - Pagina 17
mandarinutza spune:
La multi ani Prisi!Distractie placuta la Londra!
Adimercedes, felicitari pentru sarcina
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bikmaria spune:
buna seara ,mai frate de mai pot tine eu pasul cu voi
Citesc,dar tare greu cu scrisul
Adi,Jojo felicitari pentru sarcina ,
Betty tin pumni stransi,te astept cu vestea cea mare.
MARTA LA MULTI ANI ,multa fericire si distractie placuta la Londra.
Lavinia BINE AI REVENIT !
mami25_7 spune:
Multumesc mult pt sustinere!!!Sunteti cu adevarat solidare si de folos omului la durere.Ma bucur mult ca fac parte din acest grup sunteti de milioane.
David ma uimeste pe zi ce trece David ma uimeste,astazi a strigat dupa vara-sa Ebeta=rebeca,si plangea ca aide papupu,care insemna ca ii cazuse papucu.Cat de repede cresc copii,parca mai ieri statea si gangurea in patut.Si e asa dragalas,ma pupa,ma imbratisaza si ma striga de cate ori face ceva sa ii vad cat este de "mare".Pana sa il am nu imi puteam imagina aceste sentimente.Desi am avut o sarcina grea,in care am facut tratament mai toata sarcina, a meritat efortul.
Sa va povestesc ceva:ieri stateam intinsa;el se juca pe jos cu o basculanta,si la un momendat vazand ca nu il mai bag in seama,mi-a tras o masina in cap de ma doare si acum.Ma prefaceam ca plang si imediat a inceput si el sa planga.DEja sunt sacul lui de bataie,intr-o noapre l-am luat cu noi in pat,si mi-a dat un calcai in ochi de am avut impresia ca s-a aprins lumina
,asteptam dimineata sa vad daca am vre un semn.Nu imi era de alta dar poate credea lumea ca mi-a tras-o sotu.Dar mergem inainte,cu bune si cu rele.
Annisia m-am imbolnavit vazand pozele cu tine,arati bestial.
Cecilia,eu mai mereu ies in IOR,stau chiar vis-a-vis,mai precis langa cinema gloria,poate ne intalnim o data.
Adimercedes,felicitari pt burtica,sa ai grija de tine si de bebita.
bikmaria spune:
Mami_25
imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva
Alinus tu ce faci? cum mai esti ,mai treci pe la noi cand ai timp
Carpatinaweekend placut
bikmaria spune:
mai aveam multe de spus,dar am uitat
ma duc sa ornez tortul,maine face mama 50 de ani
,daca tin eu bine minte cred ca si tatal SABINEI implineste maine o frumoasa varsta ,sa-ti traiasca ! sper ca nu am incurcat borcanele
Va pup pe toate 
afibebe spune:
salutare tuturor si de la Sibiu,
profit de putina liniste- Cristi e plecat la bunici pana la 8.
Noi suntem bine.Cristi e un dragalas.In fiecare zi vine cu ceva nou.
Cristi a facut tratament cu Helmintox pentru oxiuri.
Vad ca acum e mult mai linistit si pofta de mancare i-a revenit.
Nici Cristi nu vorbeste multe- papa, mama, apa, tata, tzatza, pis-pis, aide, da, nana.
Stie care-i nasucul, urechea si gurita.
Face tot felul de nazbatii- tot timpul sunt dupa el.
Eu in urma cu o luna mi-am pierdut cea mai buna prietena.
La 27 de ani a murit in chinuri cumplite.In octombrie a fost diagnosticata cu sarcom Ewing.
Nu pot sa cred nici acum.
Nu arata a fi bolnava.S-a dus la un control pentru ca o durea de mai bine de un an piciorul drept iar din septembrie se plangea de dureri de oase.
S-a internat intr-un spital in Germania, numai ca boala era deja ft avansata si nu s-a mai putut face nimic.a murit.
Anul acesta isi programase nunta.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
Felicitari Adi.
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
Betty sa-ti ajute Doamne Doamne sa iti indeplinesti visul.
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
acum ma apuc si eu de citit, am ft ft mult de recuperat.
sper sa am timp sa intru mai des.
va pup si multa sanatate tuturor.
cristi
asa creste Cristi
mami25_7 spune:
Afibebe,imi pare rau,intradevar o tragedie.La o varsta asa de frageda.Era casatorita,avea copii???Asfel de lucruri te lasa fara cuvinte,si orice ai spune,nici un cuvant nu poate alunga tristetea,doar trecere timpului ne mai estompeaza durerile.Si eu am pierdut o prietena intr-un acccident de masina,avea doar 18 ani,era singurul copil la parinti.A fost ceva de neimaginat,parinti nici acum nu s-au impacat cu ideea,mama ei aproape ca vb singura,iar tatal e din om un neom.