Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Anamona, maternitatea e numai pt nasteri, sau baga si ginecologia acolo oare? Au deschis-o fix dupa ce am nascut eu, ca sa mai experimentez eu putin Elias... sau ca sa existe eglitate de sanse intre copiii mei... |
Nu stiu daca baga si alte interventii.
Eu aveam programarea facuta pe 28 oct acolo...m-au dus cu zaharelul pana in ultima clipa ca o deschid...In fine si la Muncipal a fost bine, in post operator s-au purtat f frumos, am prins o rezerva libera a fost super ok, singura buba a fost ca mi-au adus-o pe Thea abia la 4 ore - cica nu aveau prea mult personal
babymom75 spune:
Acum ca m-am conversat cu voi, m-am jucat si cu semnatura, s-a facut si ora 1 ( si Dragos nu s-a trezit, ca pe el il asteptam ), ma duc la somnic si-om mai vedea noi...
Noapte buna !
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
CosmyB. spune:
AlexaM catelul tau imi linge si acum ecranul
Il trimit si pe el la somn
Acu chiar ca plec
Somn usor tuturor!
Pozici
Mami super happy de Maya
anamona spune:
Babymom - si noi tot pe 21 februarie...
Sa te intreb si pe tine:
La -2 grade e bine daca o imbrac asa dupa botez: body, strampisori, rochita, pardesiu, caciulita care se leaga sub gat si o bag cu totul intr-un cosmonaut?
Pana la cosmonaut totul vine de la nasa....deh nimeni nu a ghicit ca se va strica vremea in asa hal
gaia.nevia spune:
Babymom, invers. Am inteles ca se schimba conditiile pentru politele noi, si nu mai sunt asa garantii tari ca la politele vechi. Cel putin pe mine cu asta m-a convins sa fac acum polita lui Radu, in loc sa o fac la 6luni cum am facut-o si pe a lui Teo...
Radu doarme placintit pe spate si rade in somn. I-a dat tati un inelus mic cu gel, din ala pentru dentitie, a fost al lui Teo... si daca nu l-a ros azi de nu mai vroia nici lapte!
Ma duc si eu la ca nu mai nimeresc tastele. si o noapte linistita.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona Babymom - si noi tot pe 21 februarie... Sa te intreb si pe tine: La -2 grade e bine daca o imbrac asa dupa botez: body, strampisori, rochita, pardesiu, caciulita care se leaga sub gat si o bag cu totul intr-un cosmonaut? Pana la cosmonaut totul vine de la nasa....deh nimeni nu a ghicit ca se va strica vremea in asa hal |
Eu cred ca nu-i va fi frig in cosmonaut sau intr-un saculet, ma rog, ceva cochetel daca gasesti. Auzi la ea!... pardesiu! dar unde-au gasit nasii asa mic?
LE: acu' chiar fug la somnic.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
anamona spune:
ma retrag si eu fin la
offtopic: ma intreb cum voi dormi: isi construiesc casa unii langa noi si sunt la faza de pus folie pe acoperis. Ei bine folia asta e lasata mai mare si la ce vant bate afara am capul prastie de la zgomot.....e infernal! zici ca esti in filme de groaza.....
anamona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Eu cred ca nu-i va fi frig in cosmonaut sau intr-un saculet, ma rog, ceva cochetel daca gasesti. Auzi la ea!... pardesiu! dar unde-au gasit nasii asa mic? |
nu stiu :) si eu m-am minunat de pardesiu si nu numai. ne-au emotionat tare mult cat suflet au pus in pregatiri, pur si simplu s-au dat peste cap cu tot ce trebuiau sa ia, oricum ei numai de botez vorbesc, sunt poate chiar mai emotionati decat noi
gaia.nevia spune:
Anamona, noi am avut chestia asta.
Nu stiu daca se intelege din poze, iti mai fac alta poza daca vrei.
E ca o plapumioara, cu fermoar de jur imprejur si cu gluga (tot dintr-un fermoar se strange).
Si haioasa si calduroasa si ieftina, de la Unirea. si incape bebe orice toale ar mai avea, ca nu are nici craci nici maneci.
uite-o si la popa in mana, desfacuta.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!