Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Anamona, maternitatea e numai pt nasteri, sau baga si ginecologia acolo oare?
Au deschis-o fix dupa ce am nascut eu, ca sa mai experimentez eu putin Elias... sau ca sa existe eglitate de sanse intre copiii mei...

Nu stiu daca baga si alte interventii.
Eu aveam programarea facuta pe 28 oct acolo...m-au dus cu zaharelul pana in ultima clipa ca o deschid...In fine si la Muncipal a fost bine, in post operator s-au purtat f frumos, am prins o rezerva libera a fost super ok, singura buba a fost ca mi-au adus-o pe Thea abia la 4 ore - cica nu aveau prea mult personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Acum ca m-am conversat cu voi, m-am jucat si cu semnatura, s-a facut si ora 1 ( si Dragos nu s-a trezit, ca pe el il asteptam ), ma duc la somnic si-om mai vedea noi...

Noapte buna !

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

AlexaM catelul tau imi linge si acum ecranul

Il trimit si pe el la somn

Acu chiar ca plec

Somn usor tuturor!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Babymom - si noi tot pe 21 februarie...
Sa te intreb si pe tine:
La -2 grade e bine daca o imbrac asa dupa botez: body, strampisori, rochita, pardesiu, caciulita care se leaga sub gat si o bag cu totul intr-un cosmonaut?

Pana la cosmonaut totul vine de la nasa....deh nimeni nu a ghicit ca se va strica vremea in asa hal

Mergi la inceput

Babytza - bine te-am regasit printre noi :)

300 - Unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Babymom, invers. Am inteles ca se schimba conditiile pentru politele noi, si nu mai sunt asa garantii tari ca la politele vechi. Cel putin pe mine cu asta m-a convins sa fac acum polita lui Radu, in loc sa o fac la 6luni cum am facut-o si pe a lui Teo...

Radu doarme placintit pe spate si rade in somn. I-a dat tati un inelus mic cu gel, din ala pentru dentitie, a fost al lui Teo... si daca nu l-a ros azi de nu mai vroia nici lapte!

Ma duc si eu la ca nu mai nimeresc tastele. si o noapte linistita.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Sa te intreb si pe tine:
La -2 grade e bine daca o imbrac asa dupa botez: body, strampisori, rochita, pardesiu, caciulita care se leaga sub gat si o bag cu totul intr-un cosmonaut?

Pana la cosmonaut totul vine de la nasa....deh nimeni nu a ghicit ca se va strica vremea in asa hal

Eu cred ca nu-i va fi frig in cosmonaut sau intr-un saculet, ma rog, ceva cochetel daca gasesti. Auzi la ea!... pardesiu! dar unde-au gasit nasii asa mic?

LE: acu' chiar fug la somnic.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

ma retrag si eu fin la

offtopic: ma intreb cum voi dormi: isi construiesc casa unii langa noi si sunt la faza de pus folie pe acoperis. Ei bine folia asta e lasata mai mare si la ce vant bate afara am capul prastie de la zgomot.....e infernal! zici ca esti in filme de groaza.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Sa te intreb si pe tine:

Eu cred ca nu-i va fi frig in cosmonaut sau intr-un saculet, ma rog, ceva cochetel daca gasesti. Auzi la ea!... pardesiu! dar unde-au gasit nasii asa mic?

nu stiu :) si eu m-am minunat de pardesiu si nu numai. ne-au emotionat tare mult cat suflet au pus in pregatiri, pur si simplu s-au dat peste cap cu tot ce trebuiau sa ia, oricum ei numai de botez vorbesc, sunt poate chiar mai emotionati decat noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Anamona, noi am avut chestia asta.
Nu stiu daca se intelege din poze, iti mai fac alta poza daca vrei.
E ca o plapumioara, cu fermoar de jur imprejur si cu gluga (tot dintr-un fermoar se strange).
Si haioasa si calduroasa si ieftina, de la Unirea. si incape bebe orice toale ar mai avea, ca nu are nici craci nici maneci.

uite-o si la popa in mana, desfacuta.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput