Salajencele in asteptare!!![81]
Raspunsuri - Pagina 9
piticutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim ce greu e sa nu ai pe nimeni ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
asa-i, olim, exact asa sintem si noi aici.E unul din motivele pentru care colegu meu "se resimte" in ultima vreme.Nu ai la cine sa apelezi, nu ai cui sa iti versi necazul, cei de acasa sint pe alta lungime de unda, nu mai e la fel intelesul la cuvinte.Te plingi de una, ei inteleg alta, trebuie sa le explici de la inceput, dar nu ai timp.Alta civilizatie, alti nervi, alt mers al lucrurilor.
Ca sa nu mai zic si eu ca, daca am fi avut bebe, am fi fost si noi in dilema: cu cine il lasam cind nu putem fi cu el si avem de mers la lucru? nu zilnic, dar cind se imbolnaveste si nu e de dus la camin, de exemplu.
of!!!
piticutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
waw, esti belea. aci ti locu ,in cluba nostru .Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
olim spune:
fetele ma duc la
ca alex tuseste tare rau, si sa apuc sa dorm si io macar un pic.
va 
pe toate si va doresc o zi excelenta sa aveti
adriana sper ca nu te mai doare asa tare toate
multa sanatate iti doresc si giulia la fel

pentru fiecare
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim am dat destul da mai mult dobanda ![]() ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
o si de predai casa iesi in pierdere.
maiai rabdare.
poate o vinzi totusi.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
cami te inteleg f bine, stiu ce inseamna sa fii singuri printre straini, noi nu avem pe nimeni decat noi 3, am avut niste cunoscuti, ca prietenei e greu in ziua de azi si au pelcat in Romania, asa ca SOLO suntem.
E greu cu un copil, mai ales in momente de astea cum suntem acum, dar e si ffffff frumos, nu se compara cu nimic, si sa stii ca Dumnezeu te ajuta tot cand crezi ca nu scapi sau nu ai iesire.Un copil meita toate eforturile![]()
Bimilit spune:
citat din mesajul lui piticutz
asa-i, olim, exact asa sintem si noi aici.E unul din motivele pentru care colegu meu "se resimte" in ultima vreme.Nu ai la cine sa apelezi, nu ai cui sa iti versi necazul, cei de acasa sint pe alta lungime de unda, nu mai e la fel intelesul la cuvinte.Te plingi de una, ei inteleg alta, trebuie sa le explici de la inceput, dar nu ai timp.Alta civilizatie, alti nervi, alt mers al lucrurilor. Ca sa nu mai zic si eu ca, daca am fi avut bebe, am fi fost si noi in dilema: cu cine il lasam cind nu putem fi cu el si avem de mers la lucru? nu zilnic, dar cind se imbolnaveste si nu e de dus la camin, de exemplu. of!!! |
cami si in ro e la fel.nu ai pe nimeni.eventual parintii, dar pe care demulte ori ii menajezi in ceea ce privesc anumite probleme cotidiene.
prieteni, ce-s aia?
piticutz spune:
| citat din mesajul lui Bimilit cami si-i roamnas de-a nostru? ce persoana publica? io l-as face de tat kk-atu , parol.sa stie lumea cine e si sa se fereasca de el. Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
da, roman de-al nostru e, din pacate.
pina la urma, o sa dau si eu dreptate celorlalti care il stiu, ca pina nu de mult ii tineam partea.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim cami te inteleg f bine, stiu ce inseamna sa fii singuri printre straini, noi nu avem pe nimeni decat noi 3. E greu cu un copil, mai ales in momente de astea cum suntem acum, dar e si ffffff frumos, nu se compara cu nimic, si sa stii ca Dumnezeu te ajuta tot cand crezi ca nu scapi sau nu ai iesire.Un copil meita toate eforturile Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
frumos spus.

olim spune:
nu prea ies in pierdere ca am luat bani mai multi decat cat o fost casa, si oricum daca nu paltesc nu prea au ce sa imifaca daca ma duc din spnaia, decat sa am acces greu la credite in spania, da mno riscul, si oricum daca plecam de aici nu mai vreau spania veci.
va
ca ma duc la 
Bimilit spune:
citat din mesajul lui piticutz
da, roman de-al nostru e, din pacate. pina la urma, o sa dau si eu dreptate celorlalti care il stiu, ca pina nu de mult ii tineam partea. |
ioi tu cami, nu da rau , te rog io.
da parol ca eram sigura ca-i roman
.si da-le dreptate oamenilor, daca au.nu ascunde un gunoi de ochii lumii.pacat ai patit ceva neplacut .da cu tupeu inainte.ce nu te omoara te-ntareste
cred ca e dureros, da ne mai trebuie si cate o experienta de asta.