Salajencele in asteptare!!![81]
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit mihaela, io numa 50% is ok, restu nu .io zisai sapa gri si MORCOVVVVVVVVVVVVV .Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Haha, super!
Am trimis mai departe linkul sa vad cat de normala mi-i familia 

vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
olim spune:
miha sa ai somn usor si o zi frumaosa maine.
alex tot cu muci, de ieri are si febra si conjunctivita, si tuseste pana vomita saracu, mai ales cand doarme.mucii is de aia galbeni si de aia m-am decis sa iid au antibiotic, ca astia aici doar antitermice si gata, dar infectia si puroiu ce il are nu is bune.Abia respira saracutu de el
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piticutz
Mihaela, n-ai cum sa nu crezi un preot pe cuvint din prima incercare. |
camiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,m-ai spart.
parol.
da ce preotu nu-i tot om? nu-i muritor?nu-i supus ispitrelor si pacatelor?
cu ce e el mai altfel ca mine sau ca tine?
hai explica la blonda.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
olim mersi! Multa sanatate lui Alex. Ar fi bine sa-l tii acasa pana se vindeca. 
Cami ce anormala esti! ![]()
Gata, pe maine seara! 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
olim spune:
io chiar nu stiu ce sa ii maid au ca deja m-am saturat, nimic nu isi face efectul.
in ultimele zile a fost o umezeala groaznica, pe mune ma dor toate incheieturile si inclusiv piciorul drept.am avut un accident acum 11 ani si nu imi aduc aminte de cand nu m-a durut.vremea astea e groaznica dimineata is 3 grade si la ora 14 is 25
mi sa nu faca o sinuzita cronica cu vremurile astea, ca eu si colegu avem tot de aici luata

Bimilit spune:
| citat din mesajul lui piticutz stiu si eu persoane care isi doresc sa poata face asa cea, insa sint prea sensibile si nu rezista la mirosuri sau la nervi. |
io nu am bai cu nik in sistemu sanitar , doar cu sputa
si scuipatorile[ca sa evit asa ceva m-am specializat cicaAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
olim spune:
miha stiu ca ar fii bine dar nu pot sta eu cu el, maine dimineata vine colegu si sper sa ajunga la timp sa nu il duc la gradinita.ce greu e sa nu ai pe nimeni
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim asta e descriminare cu pozele, da nu-i bai ![]() |
nu-i ma discriminare.parol.
e surpriza
, zau.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...