America (151)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ruxij ,ce de gagici acolo la petrecerea aia ,pai d-aia are asa "tentatii' cum sa reziste sa nu-si faca girlfriend.Al meu zise ca nu invita doar o fetita si se mai gindeste si daca o invita pe aia sau nu
Lasa-l in pace cu indopatu io ma chinui sa-l slabesc pe Dan si e tare greu ,am senzatia ca-l chinui rau
Copiii sunt draguti asa slabanogi .Si Bogdan arata bine,zau.

Sinzi ,aia care au luat casa anul trecut primesc 7500 inapoi la taxe dar trebuie sa-i dea inapoi in 15 ani ,putin cite putin.Cei care cumpara in 2009 vor primi 8000 care sunt nerambursabili.

Ancadm ,tu ai facut cerere pt parinti pt GC sau doar vrei sa o faci? Eu credeam ca asta e un drept legal dupa ce esti cetatean si n-au ce sa comenteze aia de la ambasada dar m-ai pus pe ginduri.A facut cineva asta in ultima vreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Ramona sunteti ok?

Arminad io o mai hranesc si eu pe mandra cateodata. Altfel o gasesc ok, dar uite acum dupa boala cad pantalonii de pe ea.

De pe mine nu cad, dar am slabit vreo 6 kilograme . Oi mai repune eu, dar nu toate, nuuu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu stiu sigur daca-s OK, sper sa aflu in citeva zile.
Good news ca ti-ai mai revenit, sper sa fie OK ginerica.
Sanatate multa si papati ca lumea, sa va reveniti. Sase kg zici? Wow! De o luna si ceva ma chinui si n-am dat jos atitea.

Ruxij, faini ochii lui Bogdan. Incredibil ce trecere la "baiat mare" pe fata lui! Lasa-l ca nu-i prea slab, mai bine da-mi reteta ca Alexandru era bine si iar a inceput sa puna pe el.

Sinzi si Miere chiar ca-s la categoria fetiscane. Faine pozele cu Aidan, ce noroc ai cu el sa doarma atita inca de mic!
Sinzi, faina mini-vacanta voastra.

Andreea, imi pare tare rau ca mama ta nu a primit viza. Imi imaginez ce e in sufletul tau. Nu stiu ce au in cap astia de la ambasada!

Sorry ca nu mai stiu ce ati scris, sper ca toata lumea-i bine.

Mergi la inceput

Tin pumnii sa fii OK... .
Nu ti-as trimite virusii la pachet totusi.

Mergi la inceput

Multumesc. Ma mai gindesc cu virusii aia, e tentant.

Mergi la inceput

Atunci, zi repede cat tusim inca .

Mergi la inceput

Ajung si eu ca mamicile astea anti-vaccinari, care fac parties de varicela sau mai stiu eu ce alte boli.
In orice caz, sanatate multa ca nu-i de ici de colo sa dai jos atitea kg ca nu te simti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona-

ruxji- lasa baiatu asa,sa aibe ce ingrasa nevastasanatos sa fie e frumos Bogdan - seamana cu mama lui

ramona- vrei muci,virusi,de care ,spune si trimitemUPS

Mergi la inceput

Aoleu Pumba, voi aveti meniu mai variat?

Ce nu face omul pentru weight loss!

Voi cum sinteti? Am vazut ca v-a prins pe toti boala. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Multumesc fetele! Reteta de slabanog? Pai creste si nu prea mananca. Dc. mai apare si cate o boala, cum a mai aparut, dupa ce mai reusesc sa il mai ingras putin, se duce totul la vale. De aia vreau sa incep sa il indop ca pe gascani. Ca a avut doua viroze la stomac una dupa alta, a slabit si n-a mai pus la loc.
Eu eram cam obosita, dar alta poza nu am, asa ca am lasat-o pe aia. Oricum asta sunt :))
ABule, aoleo, 6kg! As vrea si eu, of. Tot timpul ma culc infometata si acul cantarului se misca greeeeeu.

Mergi la inceput