Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)
Raspunsuri - Pagina 6
damiana spune:
mersi, ttenzika, de raspuns
... acuma parca ma mai incearca cate o cintractie ratacita, dar nimic serios... astept pe sotz sa vina din oras sa iesim la plimbare iarasi...
tineti agitatele in pauza, sa nu ameteasca saracele, ca bag sama ca si eu si aalina si iulia mai stam ceva vreme pe aici ![]()
Iris2002 spune:
Buna dimineata mamici si licurici si burtici,
Am deja o zi plina de activitati in spate... la 12.30 azi-noapte s-a trezit Nathalie, a dormit apoi de la 2 pina la 5.30 si la 8.30 am avut discutia cu parintele la cresa, pentru Francesca, care a durat o ora si jumatate. Foarte faina discutia (o avem o data la 3 luni pentru a discuta cum se dezvolta pruncusoara) si am aflat cu ocazia asta si in ce grupa va fi Nathalie.
Eu incep sa fiu iarasi plina de energie, azi am planuri mari de curatenie, pentru ca Francesca e la cresa...schimbat de lenjerii de pat la toata lumea, aspirat, sters praful, facut baita de Nathalie dupa plimbarica afara si ceva cumparaturi.
Aalina si Damiana, ce momente emotionante, se aqpropie clipa intalnirii cu bebe mic
!
Ah fetele cand va aud ca mai aveti de dat jos citeva kilograme...eu citeva zeci de kilograme
!
Lisa, nu aveti lactulose acolo? E foarte buna. Sau fructe multe, prune uscate dimineata, cu o cana mare de apa nu prea rece, cereale multe, paine integrala, paste integrale, orez integral. Oricum daca mai dureaza ia legatura cu doctorul, e important acum ca toate functiile organismului sa functioneze normal, incetul cu incetul.
Daiopri, norocoaso, singura printesa in casa cu barbati!
Sa vezi ce rasfatata vei fi!
Flowerbee, felicitari pentru prima lunita!
Bebelusi, a luat foarte bine Vlad!
Va pup ca plange Nathalie
Aalina spune:
'Neata pe la pranz da am o scuza ca azi noapte ne-am culcat la 2 si la prima ora ne-a trezit ala cu masina de am umblat pana acum. Si eu ziceam ca ma voi relaxa zilele astea
.
In rest aceeasi formula 2 in 1 ma doare spatele de mor, si dansa in diverse senzatii, dar ioc contractii.
OOO si ce-a mai buna veste e ca e posibil sa fi gasit nasi, ca aveam si aici ceva pitici pe creier.
Damiana daca nu sunt contractii regulate nu se pun.
Rabdare!
Iulia tinem aprope draga mea.
Las ca avem copii cu personalitate
Daiopri sa stii ca e mai bine ca nu ai stiut nimic, cel putin ai scapat de un stres ca oricum nu il puteai deznoda tu. Sa fie pisoiul cuminte in continuare. Poate dupa ce trece perioada cu martisoare va fi ok si ziua.
Cristi bine ca sunteti ok. Dar eu zic ca nu trebuie sa il inveti pe bb sa doarma in liniste deplina.
Mi-a placut faza cu "trebuie/vor sa nasca". Cam asa e.
Bee sa scapati de colici repede, repede. 
Felicitari! Ma duc sa citesc si povestea.
Irina eu zic ca e oboseala.
Ttenzika zau ca noi am vrea
Da uite am intrat la stapan.
Iris nu te obosi. Si mai pune poze cu printesele tale te rugam.
Roxana cum sunteti?
Naty spune:
Hello!
ttenzika eu nu tin fata de loc cu caciulita in casa.
andreea
le imbarbatam si eu pe fete ... mie mi-e usor acum sa vorbesc ca are peste 4 ani
Oricum, mi s-a parut din ce in ce mai usor, primul an a fost cam nasol, dar dupa ce am vazut-o pe picioare si mai ales dupa ce a inceput sa vorbeasca m-am mai linistit. Daca ai si noroc de un copil cuminte (cum eu nu am avut, Ioana e o "cataratoare" si o nebunatica) te-ai scos!
aalina eu precis am pierdut din memorie de m-am apucat de bb2!
selene zici ca e misto Benjamin Button? Si eu vroiam sa il vad.
Aseara am vazut o parte din Vicky, Cristina, Barcelona, sper ca in seara asta sa reusesc sa vad si continuarea.
kristinuz eu am incercat Infacolul dar mi s-a parut ca ii face mai rau
si l-am oprit.
dark cate planuri de vacanta! Sper sa reusiti sa le puneti pe toate in aplicare.
Noi vrem sa mergem la mare in Bulgaria o saptamana (numai cu Ioana) apoi 2 saptamani la munte cu amandoua. Si poate mai ciupim un weekend numai noi doi pe undeva.
Trebuie sa inchid ca ma innebuneste Ioana sa jucam jocuri cu Barbie.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
venerata minus 5 kg? Sunt verde de invidie!
Si eu m-am refacut mult mai greu acum decat la prima cezariana.
Pentru sughit nu ii dau nimic, trece de la sine, e drept dupa destul de mult timp.
miere de acord, caciulitele alea sunt oribile si copiii au niste fete de babute cu ele!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
deliafairais spune:
ttenzik, si pe mine m-a batut mama la cap cu caciulitza la greu...dar a vazut ca nu merge, si m-a lasat in pace. eu ii pun vreo 30 min dupa baie, caciula care nu se leaga in fata ca am alergie la celalalte!
am o minune de bebel!
Naty spune:
alina zici ca striga dupa tine? Eu am avut o perioada cand trebuia sa o iau cu mine in baie altfel tipa si se dadea cu capul de usa ![]()
NOI
CADIA spune:
Bee, citit povestea nasterii.Sa va dea Dzeu multa sanatate, putere si intelegere deplina.

Alexia, LA MULTI ANI, sanatate si mult noroc in viata.

Fetelor si noi ne schitam ceva planuri de vacanta, dar sa vedem daca ne-or iesi.Sa mai creasca pitica, sa vedem cum ne intelegem
ca sa stim incotro o luam(tara sau strainatate) si cand (mai spre vara sau toamna)
Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.