user madutza

user madutza | Autor: geo_ionita

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

doresc sa va solicit ajutorul pentru rezolvarea unei probleme legata de userul madutza, care apartine prietenei mele. De 2-3 saptamani incearca sa se logeze si nu reuseste. Am mai sesizat si eu printr-un PM la userul "desprecopii" si ea a trimis un mail, dar nu am primis nici un raspuns.

Problema este: in mom in care incearca sa se logeze, introduce parola si intra pagina cu "logare cu succes" si "inapoi la forum". In momentul in care se duce inapoi la forum, in partea de sus a paginii, unde ar trebui sa apara "madutza" si langa "logout", ii apare iar caseta de logare. Astfel, nu reuseste sa se logeze.

Ca sa intram cu totul in zona crepusculara, azi m-am logat cu userul ei de pe calc meu si: a functionat. Ea s-a logat cu userul meu pe calc ei si iar a functionat. Numai userul ei nu se poate loga de pe calculatorul ei.

Sper sa ma fi facut inteleasa si sa remediati problema.

Multumesc,

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca merge userul tau sau orice user pe calculatorul ei atunci merge cu certitudine si userul ei. Din ceea ce scrii din punctul meu de vedere pe calculatorul ei pot sa fie urmatoare posibile probleme (ma rog inconveniente)
1. Firewall
2. Blocarea sau functie inactiva de "accept cookies" pt browserul pe care il utilizeaza.

Verificati va rog cele doua posibilitati de mai sus. Ca sa intelegeti in momentul in care trimiteti catre serverele www.desprecopii.com perechea user si parola si vi se returneaza pozitiv logarea ar trebui ca aceasta pereche user+password sa ramana setate pe browserul pe care il utilizati. Faptul ca nu ramane se datoreaza in principiu unuia dinte motivele expuse mai sus.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Multumesc ptr raspuns! Sper sa mearga cat de curand!

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna seara!

Madutza a incercat ce i s-a sugerat, adica a sters cookies si firewall nu are. Despre ce altceva ar putea fi vorba? Poate s-o ajute cineva cu o alta idee?

Multumesc!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Verifica daca layout-ul tastaturii corespunde cu tastatura fizica (adica sa nu fie tastatura Ro si layout-ul En sau invers)
De exemplu, scrie parola in casuta Nume utilizator (ca s-o vezi in clar, nu ****) si vezi daca chiar scrie ce ai intentionat

Mergi la inceput