Mamici cu 2 pitici (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Danybv, sanatate multa tie si sotului si insanatosire grabnica.
Te invidiez (de fapt am ciuda pe toate fetele)care au parte de multa albeata in acesta perioada. Vreau si eu zapada!!!!! La noi s-au scuturat oleaca norii, doar cat sa ne oftice si mai mult!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut! gasca de mamici cu pitici dulci!
Suntem inca in viata, numai chiulim nepermis de mult.

Trec mai intai la raport: am fost cu Sabina la controlul de 9 luni si avem 8140kg( manechina mamii) si 73 de cm.Pediatrul a fost foarte multumit mai ales cand a vazut ca merge singurica si ca repeta multe sunete. E jucausa tare si asta cred ca se datoreaza in mare parte "partenerei" de nebunii.. Sofia pe care incearca sa o imite in toate. Altminteri nu papa lapte deloc decat ce suge de la mami noaptea ca ziua nu avem timp, rabdare, chef.. dar mananca bine mancare cu lingurita.. eh! nu le putem avea pe toate.

PS:Am votat si noi pozele din concurs! tinem pumnii!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Cami pentru Sabinuta. E ea manechinuta, dar uite ca merge. Raducu meu are 10kg, dar nu merge inca nici de-a busilea. Face doar taras pe coate. Ieri a si cazut din pat, a facut o tumba de l-am cules de pe covor.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

salutare!
Si noi suntem bine, dar din pacate pana citesc eu, si-mi compun in gand mesajele pt voi sunt intrerupta de catre cineva; visez si eu la perioada cand isi vor lua singuri fiecare ceea ce le trebuie, sa ma misc si eu prin casa fara coada dupa mine sa vina vremea cand vor umbla si dupa ta-su sau e o utopie!?
David are deja 4.5 luni, deja ma apuca nostalgia ca mai am o luna si jumatate si voi incepe diversificarea, deci incet, incet incepem pasii sper independenta....vai mult mai e!
Dragos e in etapa "l-am luat pe NU in brate" de multe ori neaga doar de amorul artei!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

Noi suntem ok. Lucia e 99% refacuta. Am fost ieri la marea parada de carnaval dar am uitat sa ne luam aparatul foto. Deci... n-avem dovezi de data asta. Tot ieri am stabilit perioada concediului, destinatia si am facut si rezervarile. Azi am realizat ca exact in concediu pica ziua Luciei si deci taierea motului asa ca probabil o sa amanam marea petrecere si de ziua ei o sa sarbatorim in familie undeva in Normandia. In rest, toate vechi.

Tonylexa, sa stii ca nu esti singura in lupta cu kilogramele. Si eu plang cand ma urc pe cantar si spre deosebire de tine eu m-am ingrasat de cand am nascut. Dupa ce pleaca mama (3 martie) o sa ma apuc de dieta. Deocamdata doar ma stradui sa fac ceva sport prin casa cand am timp.
Sanziana, esti simpatica! Cred ca toate visam la ziua in care sa se rupa cordoanele ombilicale dar... vezi tu, atunci vom fi deja batrane asa ca eu propun sa savuram tineretea si copilaria timpurie a copiilor nostri. Cand ne vom recapata mult visata independenta copiii nostri vr fi niste adolescenti cu tot felul de probleme existentiale iar noi vom fi "babacii depasiti de situatie". Privind lucrurile prin aceasta perspectiva il prefer pe fi-miu care se impotriveste de dragul impotrivirii desi pana la urma se lasa la mana mea si pe fi-mea care sta unde-o pun (relativ).
Cami, bravo Sabinutei! Chiar ma intrebam ce mai faceti. Asteptam foiletonul.
Dany, sanatate!

Va pup, fug la treburi. Paaaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Waw!n-a scris nimeni azi...
N-am intrat de cateva zile bune.Am fost cu Alex la orl,vineri,i-a dat un alt antibiotic, avea puncte albe in gat(cica nu i s-a prescris antibioticul adecvat),i-a dat si niste picaturi pentru nas.mai tuseste,dar parca mai putin.Oricum,maine mergem la control,ma asteptam sa-i treca de tot de data asta,dar....Asta e.
Snatate multa tuturor!
Crengu,sa-mi dai si mie linkul ,ca sa va votez.Oana,Valentina,o sa votez si pozele voastre
pe toate!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Iulia, multa sanatate lui Alex. Poate de data asta va fi mai bine.Saracutul, cred ca il doare tare gatul.
uite aici am si eu pozuca, la pagina 9, la cre1: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8

Eu am fost azi la coafor si m-am facut friumoasa, m-am tuns si m-am vopsit.Sunt tare happy.
Fata e bine, baiatul la fel.
Alte noutati nu am.
Pup fetele.

Dany, multa, multa sanatate si tie.
Cami, pup si la tine fetele tale dulci, chiar ca manechina este asta mica dar merge super frumos maimutzica.
Claudia, ma bucur ca Lucia este bine, te pup si pe tine.

Stiti ca azi e Dragobetele?

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crengu, sa-ti fie de bine coaforul

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Crengu,am votat baietelul frumos si minunea din burtica.Ce frumos ca ai fost la coafor.abia astept sa merg si eu,as vrea sa-mi deschid culoarea,dar imi cade parul si mi-e sa nu cada si mai si dupa...
Alex nu pare deloc deranjat de gat,nu l-a durut deloc in toata perioada asta,dar tuseste
O seara frumoasa!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Oana,Valentina,Gabi,am votat si pozele voastreIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput