Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 17
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Ada, merci de cafea!
Noi am petrecut cam ca in fiecare din ultimii ani. Avem un prieten care e nascut de 8 Martie asa ca party! Tot ca in fiecare an m-am intors cu un brat de flori caci fiecare invitat barbat a venit si cu cate un buchet de flori pentru fiecare din invitatele prezente la petrecere. A fost fain, cam multa mancare pentru nou declarata mea dieta dar in rest, prieteni, voie buna, rasfat (baietii s-au ocupat de tot). Am facut o multime de poze. Ca evenimente colaterale: Stefan n-a vrut sa doarma singur; e o perioada plina de cosmaruri cu toate ca nu intra in contact cu carti sau desene sau filme cu monstri ori personaje datatoare de cosmaruri. Totul se transforma in ceva negativ cu toate ca a dormit de multe ori la prietenii astia ai nostri si fara probleme pana acum; de data asta, fereastra nu mai era o simpla fereastra ci "o fereastra rea", afara vantul era "suparat", lumina era "neprietenoasa", sifonierul era "plin de oameni rai". Asa ca s-a trezit de 50 de ori iar a doua zi avea o fata de cadavru. Si acasa in ultimul timp facea la fel, se tot trezea si venea la noi sa ne spuna ca lui ii e frica si nu mai poate dormi. Mentionez ca Stefan n-a dormit niciodata cu noi in pat iar de la 8 luni doarme singur in camera lui. Motiv pentru care cand am ajuns acasa am montat patutul Luciei direct in camera lui Stefan. Nu va spun ce bucuros a fost ca nu mai doarme singur. De bucurie aseara a declarat ca eu sunt printesa, el e cavaler, taica-su e rege iar Lucia e mica printesa. De atunci pretinde sa folosim aceste apelative deci nu ma mai striga mama ci printesa iar eu nu am voie sa-i raspund da, Stefan ci trebuie sa folosesc sintagma "da, cavalerul meu". Dimineata inca il mai tinea povestea asta. Sper sa-i treaca repede ca deja devenea obositor.
O sa va tin la curent cu evenimentele de la "curtea regala". Acu' va las ca am o groaza de treaba. Va pup si va urez o saptamana superba!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
Ada_S spune:
Ce frumos Claudia....familia regala deci.....super tare
, nu te plictisesti

Eu am o problema cu calculatorul si observ ca are legatura cu forumul....cand deschid forumul cursorul de la mouse se blocheaza sau si mai rau incepe sa imi "mearga" aiurea pe monitor si daca am deschis si un fisier de word sau excel imi deschide diverse fisiere, trebuie sa restartez de mai multeori calculatorul ca sa isi revina. Am problema asta de cateva luni si pe cand cred ca ii dau de capat iar revine. Am instalat si dezinstalat antivirusi si firewal-uri de mi-a iesit pe urechi. Voi ati patit asa?
sanziana27 spune:
Pe langa faptul ca barbatii mei m-au rasfatat ieri, am avut si un sarbatorit, David care a implinit 5 luni!
Sambata am fost la circ, premiera pt Dragos, prima parte a stat destul de cuminte, dar dupa pauza...
Oricum ma bucur ca prin ochii copiilor se vede altfel realitatea...noi adultii am fost dezmagiti de prestatia circului: haine ponosite, numere de incepatori, bani multi si marfa proasta!
In rest... David si cu mine putin raciti, am luat de la Dragos, el de la ta-s! Peste o luna incep diversificarea cu David, am emotii!
Claudia si eu am devenit Mama iuca sau MAIUCA (de la mama auca- mama raluca)
macar pe tine te-a ridicat la rang nobil!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
julax spune:
Am reusit sa ma dun si eu.Am pus o p;izza la cuptor si am putin timp liber,sa zicem...
Ieri am perecut acasa,cu parintii.Am vrut sa iesim la un momentr dat,dar nu aveam chef sa iesim doar noi,putinii nostri prietenierau ba cu copiii nou nascuti,ba cu parinti...Vreme urata,am stat acasa.La 12 noaptea sotul a venit la mine cu ghiocei si viorele
si m-a invitat in alta camera,dar nu vroiam sa- mi sara somnul si am lasat-o pe dimineata.Atunci mi-a adus cadoul,un telefon mai performant,ca aveam unul de vreo 3 ani si ceva,cam obosit.Am facut cinste cu masa de pranz si cam atat![]()
Marianna,sper ca te simti mai bine.Si eu zic sa bei caldut tot timpul,osccilo,multe fructe...Sanatate multa!
Gabi,multumim pentru dedicatie!Foarte frumos
Claudia,sper sa fie totul bine la curtea regala
Ada,n-am patit asa cu calculatorul,s-a mai intamplat sa faca figuri,dar n-a tinut mult
Sanziana,sanatate multa si voua!Incepem si noi diversificarea luna asta,parca nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul
Oana,
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
rromanitza spune:
Salutare fetelor!!!!
Uraaaaa, am si eu parte de D.C. cain ultima vreme am cam tras chiulul.....fetelor chiar amfost super stresata cu plecarea asta si de drumul ce ma astepta cu cei doi copii....
Am ajuns cu bine in Thailanda, am schimbat 3 avioane, suntem aici unde este o caldura groaznica, apa cat vezi cu ochii si la piscina si la mare si o plictiseala mareeeeeee....
Este ca pustiu in jurul nostru, nu tu magazine sau restaurante ....doar ce avem aici la hotel....
Eu ma simt cat China de mare si nici nu imi vine sa madezbrac sa intru in apa...noroc ca suntem numai noi p plaja si nu ma cunoaste nimeni....
Fetelor Lucas este racit d cand am plecat de acasa siare mucisori si o tuse nasoala cu flegma....Ati trecut si voi prin asa ceva? ce ati facut? Mananca bine, e vesel dar tusea aia ma cam ingrijoreaza....
Salutari fetelor noi, felicitari pt aniversari si dintisori, si sanatate maxima celor bolnaviori!!!!
Va pup si revin cu pozici!!!
Dana, mami de
David-Cristian din 9.11.2004,
Lucas-Alexandru din 12.12.2008
gabitzam spune:
Dana, bine ca ati ajuns cu bine in Thailanda.
Mucisorii se duc pe gat si aia ii tuseste. Ar trebui sa-i cureti mucii foarte bine cu pompita, dar nu stiu ce posibilitati ai tu acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
ClaudiaH spune:
'Neatza, fetele!
Aici la noi la curtea regala (inca suntem la curtea regala) merge bine. Marele cavaler (nu mai e doar cavaler ci mare cavaler) si mica printesa dorm bine impreuna desi marele cavaler a mai avut un mare pericol de infruntat noaptea trecuta. Pericolul a constat intr-o icoana a lui Isus Hristos pe care in patima reamenajarii am avut proasta inspiratie sa i-o pun pe noptiera, langa pat. Asa ca pe la 21:30 am auzit ceva zgomote in baby-phone; era Stefan care statea in fund cu lumina aprinsa si cu icoana pe genunchi. Cand l-am intrebat ce face mi-a raspuns: "Printesa, marelui cavaler ii este teama de omul asta din tablou" desi eu ii explicasem cine e in tablou si ca icoana e acolo ca sa-l protejeze. L-am lasat in banii lui si am mutat icoana mai departe de patul lui.
Rromanitza, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Cred ca ceva expectorant ar mai fluidifica mucisorii. Mie asta mi-a recomandat medicul cand a fost Lucia bolnava.
Iulia, sa folosesti cu placere telefonul! Ador ghioceii deci felicitari soltului pentru idee!
V-am lasat acum, ma duc sa aranjez una alta prin casa ca acus trece ziua. Va pup, pa!!!
julax spune:
Dana,ma bucur ca ati ajuns cu bine,cat despre apa,mi-ar placea sa facem un mic schimb![]()
Alex a tusit si el mai bine de 2 luni,tot productiv,faara alte simptome.Cu toate astea,i s-a administrat antibiotic,cacicica avea puncte albe in gat
Acum nu mai tuseste aproape deloc,desi parca mai aree un usor fornait uneori,nu iese nimi
c cand trag cu aspiratorul.Cica ar fi fost o viroza nasoala,care trece foarte greu.Sanatate multa!
Claudia,
,cavalerul nici in somn nu uita cine este
Lucia pare ok cu somnul alaturi de noua companie?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Iulia, Lucia n-are nimic de obiectat legat de camera in care doarme cata vreme are patutul ei cu care e obisnuita. In general aia e camera ei preferata caci sunt multe culori si pe pereti si pe covor si rafturile cu jucarii stimuleaza ochiul ei de copil. A dormit bine, fara probleme pana dimineata la 7, de pe la 22. Deocamdata pare sa functioneze aranjamentul nostru. Vedem mai departe cum o sa fie.
sanziana27 spune:
Dana eu te invidiez pt caldura, eu ador caldura si vara si soarele!
Claudia Lucia nu se mai trezeste noaptea?
Si eu intentionez sa-i mut la ei in camera, dar am zis sa-si scoata David mesele de noaptea, dar nici gand. Doarme de la 22 legat pana la 2-3, papa apoi la 5, la 7 si se trezeste la 9-10. Sunt si firi diferite unul se culca devreme si se trezeste la fel (Dragos) altul se culca tarziu si se trezeste la fel (David).
Iulia sa stapanesti sanatoasa telefonul!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David