cand tati nu vrea sa adoptam o surioara...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai1799 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simo_75

Lorelai-scuze ca nu ti-am mai raspuns .
dar.....revenind...sunt momente in viata in care negam anumite planuri ale partenerului de viata,nu le acceptam la inceput,cerem timp de gandire daca e ceva ce nu ne convine insa prin comunicare,prin exemple (daca avem la momentul respectiv) reusim la un moment dat sa ajungem la un consens.
La tine situatia e diferita ,diferita in sensul ca aveti 2 copilasi,biologici,si poate sotul tau se gandeste la compatibilitatea dintre copii.Poate nu acum, dar mai tarziu,poate ii este frica de reactia lor ca vor avea o surioara care nu au legatura cu sangele lor.
Stii cum este,indiferent de cate le spui si vor avea toti trei aceasi iubire din partea voastra ei vor avea personalitatea lor si gandirea lor cand vor fii mari.
Poate de aceea sotul tau e sceptic,si are nevoie de timp sa puna in balanta si rele si bune.Asa ma gandesc eu nu cred ca asa ar gandi si el.
Eu ti-am dat un exemplu care ar putea fii un prim factor in negativitatea lui.
La mine problema a fost altfel,mult mai grea ,pentru ca eu ca femeie care am avut o sarcina pierduta la 7 luni mi-a fost greu sa inteleg ca nu voi putea deveni mama naturala.
Am suferit enorm si atunci au fost alte discutii intre mine si sotul meu.
Nu as putea sa iti dau un sfat ca situatiile sunt foarte diferite insa pot sa iti spun doar ca rabdarea e mama intelepciunii si eu am simtit pe pielea mea.
Eu zic ca pana la urma va fii bine si o sa ai fetita mult dorita!
Si acum revenind la situatia actuala chiar cred ca esti pe drumul cel bun.

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

multumesc simo, manuelita

doamne-ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorelai1799

Citat:
citat din mesajul lui simo_75

Lorelai-scuze ca nu ti-am mai raspuns .
dar.....revenind...sunt momente in viata in care negam anumite planuri ale partenerului de viata,nu le acceptam la inceput,cerem timp de gandire daca e ceva ce nu ne convine insa prin comunicare,prin exemple (daca avem la momentul respectiv) reusim la un moment dat sa ajungem la un consens.
La tine situatia e diferita ,diferita in sensul ca aveti 2 copilasi,biologici,si poate sotul tau se gandeste la compatibilitatea dintre copii.Poate nu acum, dar mai tarziu,poate ii este frica de reactia lor ca vor avea o surioara care nu au legatura cu sangele lor.
Stii cum este,indiferent de cate le spui si vor avea toti trei aceasi iubire din partea voastra ei vor avea personalitatea lor si gandirea lor cand vor fii mari.
Poate de aceea sotul tau e sceptic,si are nevoie de timp sa puna in balanta si rele si bune.Asa ma gandesc eu nu cred ca asa ar gandi si el.
Eu ti-am dat un exemplu care ar putea fii un prim factor in negativitatea lui.
La mine problema a fost altfel,mult mai grea ,pentru ca eu ca femeie care am avut o sarcina pierduta la 7 luni mi-a fost greu sa inteleg ca nu voi putea deveni mama naturala.
Am suferit enorm si atunci au fost alte discutii intre mine si sotul meu.
Nu as putea sa iti dau un sfat ca situatiile sunt foarte diferite insa pot sa iti spun doar ca rabdarea e mama intelepciunii si eu am simtit pe pielea mea.
Eu zic ca pana la urma va fii bine si o sa ai fetita mult dorita!
Si acum revenind la situatia actuala chiar cred ca esti pe drumul cel bun.

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

multumesc simo, manuelita

doamne-ajuta sa fie bine!

apropo de drumul cel bun....

a fost tati la dpc si s/a interesat de anumite aspecte privind adoptia...nu vreau sa spun mai multe..sa nu cobesc...
oricum nu ma asteptam sa faca pasul asta...dar s/a intimplat...acum sper si am nevoie de rugile voastre care ati reusit deja sa adoptati si sunteti binecuvantati, sa va rugati si pt noi.

multumesc caci simt ca/mi sunteti alaturi,
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelai1799apropo de drumul cel bun....a fost tati la dpc si s/a interesat de anumite aspecte privind adoptia...nu vreau sa spun mai multe..sa nu cobesc...
oricum nu ma asteptam sa faca pasul asta...dar s/a intimplat...acum sper si am nevoie de rugile voastre care ati reusit deja sa adoptati si sunteti binecuvantati, sa va rugati si pt noi.multumesc caci simt ca/mi sunteti alaturi,
va pup
Doamne ajuta sa fie bine. Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

lorelai, nici o veste?

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

salutare misha si gabiborcit ,
multumesc pt rugaciunile si grijile voastre...sa stiti ca au efect ,
adik sunt inca intr-o perioada de asteptare in care vreau sa nu fortez nimic sa mearga de la sine...depunerea dosarului.

va tin la curent,
doamne-ajuta!

sanatate puilor si un nou an scolar minunat si fericit tuturor puilor si parintilor de asemenea...anul asta incepe si cel mic al nostrui gradi...emotii cat cu prinde avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna tuturor,

Lorelai, a facut un pas mare sotul tau.

Eu am o fetitza (obtinuta natural dupa 3 ani de investigatii - nu aveam nici unul nimic). Dupa nasterea ei, la 6 luni am ramas insarcinata, sarcina gemelara, una intra, alta extra. Am pierdut bebeii, dar si o trompa. Dupa un an, am ramas iar insarcinata, dar am pierdut iar sarcina, sangerari, tot tacamul. A fost cumplit de fiecare data, insa Maya m-a tinut la suprafata.

Inainte sa o avem pe ea, ne hotaraseram ca daca nu reusim anul acela (in care am si ramas), infiem 2 copii.
Acum nu mai pot avea copii, nu mai raman insarcinata, nu stiu de ce, desi mi-am facut 1000000 de investigatii, am facut si FIV si nu am reusit, am obosit foarte tare.
Imi mai doresc enorm cel putin o surioara sau un fratior pentru Maya si mi-as dori sa adopt, insa acum sotzul meu nu mai vrea, a zis ca Dzeu ne-a dat un copil, sa fim fericiti ca il avem....

Nu voi reusi sa-l conving, asta stiu, dar nu stiu ce altceva sa mai fac...imi doresc atat de tare inca un copil...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput