Piatra Neamt, Perla Moldovei (62)
Raspunsuri - Pagina 18
Aurorra spune:
buna si de la noi!
Si eu vreau sa vina primavara mai repede,dar vad ca iar a venit frigul deci mai stam prin casa
Mariana TT se mai face la Medicaltest!Stiu sigur pentru ca mi-am facut eu la ei niste analize in sarcina si m-au intrebat daca nu vreau si TT,dar nu am considerat necesar sa-l fac. Bebe mic ce face?
Pupicei la toata lumea si o zi buna si weekend placut!! Sa speram ca va fi insorit.
Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.
Robert Matei
Pozici
Mateut
ellinia spune:
Cum sa vina iarna inapoi? La ce soare e afara nici nu zic ca azi dimineata ningea.
Maine am program administrativ, asa ca lasam gratarele pentru saptamana viitoare, poate o sa fie si mai cald atunci si mergem la aer liber.
Va doresc un wk excelent!
Laura25 spune:
RAMONAAAA!!! pune link-ul la concursul pampers inapoi! Din cauza ca Pampers este partener DC, s-a decis sa se permita 'reclama' la concursul lor.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Eftimie C. spune:
Buna dimineata doamnele mele!
Va invit sa servim o
calda si frumos mirositoare.
Prajiturele nu ofer pentru ca sunt la dieta
.
LoraG76 spune:
'Neata!
Carmen, eu vin daca-mi dai un Coldrex, ca-s racita..
Bine, ca racita am fost toata iarna, nu-i o noutate... O zi buna sa aveti!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Eftimie C. spune:
Vino Lora ca am si Coldrex si Fervex si Paracetamol Sinus si Nurofen Raceala si Gripa si ceai Hapciu.
Mai, tu ai fost zilele astea pe la barbatu-meu?Caia cam trecut raceala si cum nu a luat-o nimeni din casa ma intreb cui a dat-o 
LoraG76 spune:
Posibil...eu zic ca sa fii fericita daca am fost eu, mai rau e daca a fost al meu sot, ca si el e racit...
![]()
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenstefi neata fetele!!!! o cafeluta si un ceiut bun,ce ziceti??....si nu va lasati prada vremiii,o sa iasa si soarele ![]() ,ce veti face in wek.??poate nezarim prin oras.emma eu in seara asta ajung l;a aerobic de la 19,30,poate ne zarim,daca ma stii ma asaltezi .va doresc o zi bunaa carmen si stefi ![]() ![]() |
ooo am fost de la 6 ca ma asteptau ai mei sa mergem undeva. dar...data viitoare.
------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Ah vroiam sa te intreb: vii luni la un aquagym? ![]()
------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
ellinia spune:
Neatza si o duminica placuta! Din casa pare tare placut afara, dar sunt sigura ca e frig ...Ce mai faceti voi, ce planuri aveti astazi? Noi o sa mergem un pic la aer, la tara si apoi odihna.
V-am pupat si multa sanatate bolnaviorilor!

.