Piatra Neamt, Perla Moldovei (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Heheeee!!! ce strumfi dragalasi!!! Si Stefi e o dulceeeee!!!
Bine ca se incalzeste, o sa ne intalnim mai des de-acuma in parc, nu? Si vine vremea gratarelor!!! Super!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

mey loraaa!!!numai la papa te gandesti!!!!..dar o sa ne vedem cum sa nu si la o bere..eeeeee.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Carmen,mai intai sa scapam de antibiotic,nu?

Mergi la inceput

da Danuta,am si uitat de ele,dar vine si vremea cea frumoasa cu floricele si pasarele(pe la cap)si ne vom simti bine pe la o terasa,
ce fac restul fetelor???o zi buna .

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna la toata lumea.
Va urez si eu cu intarziere o primavara frumoasa, fericire si sanatate.
Nu am mai apucat sa mai scriu. Am mai citit asa pe sarite dar de scris nici o sansa. Dimineata cand sunt numai cu Alessia nu pot ca trege de mine, dupa amiaza e toata gasca acasa nu mai stau pe net, iar la pranz cand doarme cea mica fac mancare sau savurez o cafea in liiste .
Abia astept sa ma duc la servici ca am mai mult timp liber .
Salut ei eu fetele noi si le urez bun venit.

Lora multumesc de apreciere. E intradevar mare, o mica domnisoara. Nu am mai apucat sa stau de vorba cu tine. Baietelul plangacios e in grupa cu Andrada .

Alessia e fetita mare, merge singurica, intelege o multime de lucruri si are numai 2 dintisori.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna seara!
Raceala bantuie si pe la noi.Alex a facut fbra si rosu in gat...Eu sper sa nu ajunga si la mine, ca e jale.

Stiti cumva unde in afara de Poparlan se mai face triplu test?
Pup toate fetele!

Mariaanna
10+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara!
Vad pozele si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Carmen, Lora ce fetite dulci aveti
Mariaana nu stiu daca te-am felicitat pentru sarcina.Sa fii sanatoasa si sa o duci cu bine pana la capat
Dana cum e cu serviciul?In afara de frig.Ana si Paul ce mai fac?
Andreutza eu astept vestea cea mare.Nu vine bb?
Fetelor dar de Marani si Bubamara ce mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Dana, suntem bine, am vazut ca intrebai de noi - am citit pe sarite, azi cateva pagini, ieri cateva - sunt in urma cu cititul, nu prea mai ramane timp, ca postez la odiseea Annikai, apoi le citesc pe fetele din Viena ... Annika a inceput sa mearga de mobile si stau mai mult dupa ea, ce mai, trece timpul repede-repede
Am vazut ca te lupti cu o sinuzita - insanatosire grabnica!

Fetelor, cum tati al nostru va pleca la Viena peste 2 weekenduri, mi-a venit si mie ideea stralucita sa plecam intr-o mini-vacanta. Asa ca poate ne vedem in Piatra -- sunteti prin zona in weekendul 28-29 martie? ca vin sa va vad.
N-am stabilit inca concret, studiez deocamdata oferte de cazare - am gasit pensiunea Verde din oras, ca as vrea sa stam in oras, sa pot sa ma intalnesc cu voi rapid -- oricum daca suntem sanatoase, sper din tot sufletul sa ne vedem.

Adriana

Mergi la inceput

neata fetele!!!
adriana,te asteptam cu drag si sa ne anunti cand ajungi in oras ca trb sa te vedem si scumpicele tale fetite
ce faceti fetelor??cele noi venite?o cafea buna si o zi buna sa aveti.

carmen si stefi

Mergi la inceput