Piatra Neamt, Perla Moldovei (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca.mia spune:

buna fetelor, nu am prea intrat azi am av treaba mai toata ziua. am si eu o rugaminte, as vrea sa stau cu un bebe sau chiar 2 fratiori la mine aks, asa as putea sa imi supraveghez si eu puiul, sau seara si in week=end la bebe aks.pret rezonabil,nu tarife de bona, cu papita, somnic la pranz, aer liber, jucarii, compania lui fii=miu,etc. dak auziti pe cineva interesat lasati un mesaj pe forum sau pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna seara.

Bine ai venit printre noi Ramona. Sa-ti traiasca copilutii. Am vazut cateva poze frumoase.

Noi nu avem acum serbare, dar pt cei care au: bafta!

Azi i-am desfiintat scaunul de masina Ecaterinei ca s-a dat jos din el(ca urla daca ii pun centurile) si a venit la mine in fata - ar fi vrut sa conduca si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani pentru maine si petrecere frumoasa!

---------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI, fetelor!

Noi suntem bine, avem musafiri inca de vineri, am avut ieri o serbare, a iesit f. frumos, maine are si la gradi...o sa va povestesc mai detaliat cand o sa am timp.
Sa aveti o zi frumoasa!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, doamnelor si domnisoarelor! Sa fiti fericite, iubite si rasfatate, pentru ca sunteti minunatesi o meritati din plin.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca.mia spune:

La multi ani fetelor!mergem sa petrecem, la o pizza, asa ca intre fete?pup pe toate, cat mai multe cadouri si petrecere frumoasa de ziua noastra, a mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

[b]La multi ani si de la mine pentru voi, mamici si ma ales FEMEI!
Un 8 martie plin de surprize si bucuri sa aveti![/b]
Eu sunt cam lenesa, ca de obicei ,si intru mai rar pe aici.Noi suntem bine,in mare parte.Putin raciti, mucosi mai mult.
Baiatul meu nu a avut serbare, ci o "lectie deschisa" unde nu am putut participa.Dar l-am luat la carnavalul meu unde s-a distrat pe cinste!
Azi cum petreceti?

Mariaanna
9+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

LA MULTI ANI DRAGI FEMEI, SOTII SI MAME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bine ai venit alaturi de noi, Ramonik si LA MULTI ,MULTI ANI! pentru aniversarea de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La multi ani dragi mamici! Sa aveti parte de o primavara frumoasa, numai cu bucurii!
Ramonik, la multi ani pentru ieri! Ti-am vazut si pozele, foarte frumoase!
Noi n-am fost nicaieri, a fost mama la noi in wk, ne-am odihnita mai mult. E si vremea asta de asa natura... sper sa se mai incalzeasca si sa nu mai ploua.
Sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput