Piatra Neamt, Perla Moldovei (62)
Raspunsuri - Pagina 11
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!!!
o cafea bunaaa si un ceai va servesc,o zi buna si calduroasa sa aveti
noi avem serbare vineri,iar apoi vom fugi la vatra dornei pt doua zile ,asa ca laura sigur nu voi veni la intalneala,dar sa va vedeti si sa va distrati de ziua femeilor!!!!!!ca meritam!!!!

carmen si stefi
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bianca.mia buna ziua ma intereseaza pe mine anuntul cu bona, putem vb pe mess, ramonajireghie@yahoo.com, e destul de urgent, multumesc mult ramonik |
Dana zice ca nu poate intra pe forum, dar te-a adaugat in lista de mess, sa-i dai accept.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi
Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
bianca.mia spune:
buna fetelor, ne alaturam si noi clubului mamicilor vesele si vorbarete din piatra neamt, adresa mea de mess e ramonajireghie@yahoo.com, stau mai mult pe mess decat pe forum, mami de bebe tudor stefan si 2 ani si 7 luni si bianca maria de 1 an si 7 luni.va asteptam cu tot cu piticuti la o reuniune la noi la curte, ca abia ne=am mutat, sa aiba piticotii pe unde alerga.sper sa cunosc cat mai multe mamici si bebici, ca noi nu ne=am mutat de mult in piatra si ducem lipsa de prieteni.
LoraG76 spune:
Salutare!
Ce faceti, mey?
Vad ca avem fete noi prin zona, Ramona, bine ai venit!
De unde v-ati mutat? Pe unde stati? Daca-i vorba de curteeee, ne cam face cu ochiul!
Sa-ti traiasca piticii! Sa nu te sperii ca venim cu intrebari, asa suntem noi, mai curioase...![]()
Laura, eu vineri n-am cum sa ies in oras din motiv de musafiri.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
bianca.mia spune:
salutare, de la iasi ne-am mutat.pai sa se faca mai caldut si incep gratarele si atunci facem o reuniune.pupici la toate si o zi buna
lunna27 spune:
buna
in primul rand Ramona bun venit in gasca noastra 
Eu tot racita sunt,mucoasa nevoie mare,Ana a scapat,chiar fara antibiotic,Paul vad ca e bine,doar de mine s-a lipit de data asta.
azi am avut si noi serbare,a fost dragutel ca n-a fost chiar aglomerat
vineri n-am cum sa ajung nici eu ca sunt sch 3,deci ...alta data.
eu n-am nevoie de bona,poate candva daca o aveam era bine acuma deja e prea trz,dar daca aud pe cineva care sa vrea am sa anunt
Adriana voi ce mai faceti,am vazut ca n-ai mai scris demult
o seara placuta!
ellinia spune:
Ramona, bine ai venit la noi! Si eu sunt ieseanca. Nici eu nu am mult de cand stau in Piatra, de fapt acum realizez ca sunt trei ani jumate, nici nu ma gandeam ca a trecut asa de mult timp ... Oricum Piatra e un oras foarte frumos, ai sa-l indragesti repede.
Laura, nici eu nu as putea ajunge vineri la intalnire. Pentru wk nu am planuri speciale, sa vedem ce se iveste.
Este un subiect la generale, cel putin era acum vreo doua zile, se numeste "sa nu m-astepti mama!", care e super emotionant, cred ca pentru toate mamicile este. Daca aveti timp aruncati un ochi, merita!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!!!!
o cafeaaa???un ceai???un capucinno??ca va doreste sufletelul??vreau sa fiti vesele si sa nu fiti ca dupa vreme,ieri am avut baba si sper sa fie asa tot anul,adica soaree!!

ramona,bine ai venit in frumoasa noastra gasca din piatra!!
si speram sa ne cunoastem,dorim noutati despre voi si pozici.
noi maine avem serbare si am emotiiiiii,o sa va arat pozici si abia astept.
o zi bunaa
carmen si stefi
cayaaimee spune:
Neatza fetele!
Azi ma astepta o mare surpriza la gradi. Se chinuie de ceva timp sa nu spuna nimic si astazi e ziua cea mare. Banuiesc ca stie o gramada de cantecele pentru mama si poezioare si mi-am pus in geanta 2 pachete de servetele.
Ce va fac copilasii? Eu sper ca in maxim o luna sa ma laud cu 2 liniutze, pana atunci........
Pupi la toate si o zi frumoasa , cu toate ca e innourat.
Nu i-am cumparat costum la baiat si il imbrac cu o camasuta alba si cu ......mult "sarm" ![]()
Voi ce cumparati de la mame de 8 martie ca eu m-am saturat sa cumpar parfumuir, creme,.....ca haine sau altele nu pot cumpara, nu mai stiu ce sa mai cumpar, nu am nici idei si nici optiuni 
Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -
"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "
http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/
bianca.mia spune:
buna fetelor, vremea de afara nu prea va imbie la discutii, e tare urat si morocanos, a cui baba e azi? ca nu e prea reusita. chiar v=ati ales babele? eu imi aleg baba intotdeauna pe 7 martie, cand e si ziua mea de nastere. va pun alaturi si albumul cu pozici, cu bebeii mei scumpi,pupici la toate, si dak va plicti va astept la o ciocolata fierbinte, o cafea sau un ceai cu miere si lamaie.http://s298.photobucket.com/albums/mm279/_photo/bebeii%20mei%20scumpi/