Mare atentie la dr. Dan Tutunaru!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cucuveaua spune:

in romania, este necesara aprobarea sefului de sectie pt orice cezariana.acesta nu cunoaste cazul, uneori poate e chiar plecat din localitate, dar este anuntat telefonic.ideea e ca seful isi cunoaste bine subalternii, stie ce-i poate capul la fiecare, stie care cand face cezariana , de nevoie sau pt bani...poate ca nu era rea perioada cand cezarienele se faceau numai in cazurile bine motivate...procentul este actualmente de 50%.mult prea mare.consumul de medicamente si materiale este dublu fata de o nastere normala, spitalizarea mult mai lunga.nu cred ca medicul in cauza a ignorat cu buna stiinta un semn ca travaliul nu merge bine.nu cred asta.il judecati fara sa stiti datele problemei.nu este corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Doar la spitalele particulare cezarienele se fac la cerere din cate stiu eu. Eu am nascut la stat, bb era pelvian, am stat in travaliu 8 ore!!!!!!!pana dr mea s-a zbatut sa-mi obtina semnatura pt cezariana. In tot acest timp am fost monitorizata, mi s-a spus ca daca exista cel mai mic semn de suferinta fetala, intram direct la operatie si semnatura se face dupa-aia. Seful clinicii foarte foarte greu da asemenea semnaturi pt cele care nu sunt cunostinte, of course
Eu nu cred ca un medic cu buna stiinta lasa pacienta si bb sa sufere doar pt ca nu vrea sa-i faca cezariana.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Cucuveaua: Multumesc de explicatie. Mie oricum nu mi se pare normal chestia asta, gandindu-ma la mine, la prima nastere: seara la 18 am ajuns la spital si pe la 23 dr. meu a decis cezariana. Mark s-a nascut la 00.13 min. Pai daca eram in Ro., nu-i sigur ca tot la fel s-ar fi intamplat si ar fi fost totul happy and.
Pacat, eu cred ca asa se nenorocesc multe vieti si familii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Ieri a fost o emisiune pe TVR1, intitulata Ochiul magic.
Aici, o tanara mamica povestea experienta nasterii, nastere asistata de dr. Dan Tutunaru, la spitalul Elias, in urma careia, a venit pe lume Mihnea. In urma travaliului prelungit, copilul a intrat in suferinta fetala, a facut hipoxie la nastere, a fost resuscitat 20 de minute iar acum are paralizie cerebrala.
Viata acestor oameni s-a schimbrat la 360 de grade.
Intrebat de ce s-a ajuns aici, dr Tutunaru a motivat ca nu a putut face cezariana ptr ca directorul spitalului, dr Vladareanu, nu aproba decat rar cezariene, motivand ca trebuie sa se descurce fiecare medic cum poate, mai mareste doza de anestezic, mai pune un pic aici un pic colo de medicamente, etc.
Este cumplit ca se ajunge in astfel de situatii!
Este cumplit ca exista oameni care nu se gandesc la consecinte!
Este cumplit ca un pui de om a fost condamnat la asa suferinta!
Este cumplit ca parinti nevinovati, care si-au construit vise odata cu aparitia sarcinii, au fost trantiti la pamant atat de tare iar acum se confrunta cu un sistem de sanatate cu multe lipsuri, care nu face decat sa le mareasca suferinta!
Am ajuns sa imi fie frica de o noua sarcina pentru ca totul e ca o loterie.
Am ajuns sa cred ca cele care au optat pentru cezariana au facut cea mai buna alegere posibila!

In concluzie: semnalul meu de alarma este pentru mamicile care se duc la pomul laudat, caci asa pare a fi acest dr Tutunaru, la care recunosc ca am trimis-o si eu pe cumnata mea atunci cand a ramas insarcinata si-i multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost ea in locul Cameliei ptr putea fi oricine, incercati sa alegeti un medic cu mai putine paciente, un medic care nu consulta pacientele "pe banda" din lipsa de timp, un medic care face asta pentru ca-i place si nu ptr bani, un medic care inainte de toate este om!

P.S. Rog moderatorii sa mute unde considera de cuviinta subiectul.
Multumesc.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

hai sa-ti spun o REALITATE ;intr-adevar dr tutunaru nu poate actiona din cauza maleficului dr VLADAREANU,care cind isi opereaza vedetele,pe bani imens de multi,le da acestora voie sa-si aleaga cum vor sa nasca,in ca e zi,la ce ora;in schimb ceilalti dr nu au voie sa faca cezariene fara acordul acestui ins,sub semnatura. au fost cazuri in care tutunaru,in disperare de cauza,s-a pus pacientele sa vina noaptea ,cind nu era acest individ acolo pt a putea opera cezariana in cazuri absolut disperate. vladareanu este un criminal,din pct meu de vedere,fix pt cazuri desrise de tine.
inainte de a arunca cu bolovani in tutunaru,informati-va.
sigur una ca mihaela radulescu sau loredana grozea ,prin care acest vladareanu isi face reclama ,au nascut fix cum a vrut muschiul lor,pt simplul motiv ca ersu 'vedete" si pt ca cotizau mult peste pretul pietii,in timp ce tutunaru in foarte multe cazuri nu ia bani. restul,sa crape. probabil asta e deviza lui vladareanu.

Mergi la inceput