Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (12)
Raspunsuri - Pagina 22
cleopiciu spune:
AXXXA stiu, par grele cuvintele dar si DOMNUL IISUS CIND S-A RUGAT ,in gradina GHETSIMANI asa a spus ;
PARINTE, de voiesti ,treaca de la mine acest pahar .DAR nu voia Mea ,ci voia ta sa se faca .LUCA CAPITOLUL 22
Noi nu avem nici o putere ,NUMAI BUNUL DUMNEZEU stie ce planuri are cu fiecare .... Dar stiu un lucru ca pe EMMA o iubeste mult ....,nici un fir de par nu cade din capul unui om fara voia LUI DUMNEZEU...
DOAMNE AJUTA!!!
Doris-Alina spune:
Eu vin si spun doar atat...
Emma este un copil special!
O data ce ai cunoscut-o, nu ti-o mai poti scoate din suflet...
Asa ca pretioasa mea, intr-o zi grea, cand zic ca nu mai pot, ma gandesc la tine, si dintr-o data vad toate lucrurile altfel!
Invat eu Om mare, sa lupt, de la tine...
Si te admir pentru curajul tau...
Te iubesc pui mic, si-ti trimit toata iubirea Universului!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
GiaDavid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius De ce esti suparata? Pe de alta parte te rog sa nu fi off topic. Iar ca sa raspund la intrebarea ta vo spune altfel: Daca s-ar putea face voia mea, sau a ta, sau a oricui, ce zici oare ce si-ar dori oricine din tot sufletul? Insa nu e dupa voia mea, si nici a ta si nici a altuia. Nu privi cu dusmanie, nici cu nervi e loc de cumpatare, liniste si impacare. Nu te arunca caci drumul nu e al tau, si nici al meu. De va fi sa fie asa va fi cum va fi. Nu dupa voia ta, nu dupa voia mea. Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
GiaDavid spune:
Noi nu avem nici o putere ,NUMAI BUNUL DUMNEZEU stie ce planuri are cu fiecare .... Dar stiu un lucru ca pe EMMA o iubeste mult ....,nici un fir de par nu cade din capul unui om fara voia LUI DUMNEZEU... DOAMNE AJUTA!!! CLEO SI BEBE DARIA (24.12.06) |
cleopiciu spune:
DORIS bine ai spus ,invat eu OM mare,sa lupt ,de la tine
Ma confrunt cu o problema de sanatate ,dar nu ma pling pt ca de la EMA am invatat multe ,sunt lucruri in viata care nu le putem ocoli chiar daca am vrea ,DAR TREBUIE sa luptam ,oricum ar iesi suntem invingatori DACA DUMNEZEU ESTE CU NOI ,as vrea sa spun multe lucruri dar nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin ....Eu pot spune ca am un tata minunat care ma invatat si mi-a explicat foarte multe si incerc sa inteleg viata ,am inteles de ce sunt lasate unele lucruri sa se intimple .....,chiar daca noi am vrea din tot sufletul sa le schimbam ,nu putem, pt ca VOIA LUI DUMNEZEU ESTE IN TOATE SI STIU CA EL NE IUBESTE MAI MULT DECIT PUTEM NOI SA NE IMAGINAM ....NU STIU CINE A PUS LINKUL DAR IL MAI PUN O DATA
http://www.youtube.com/watch?v=WLZPSgBWF2g
GiaDavid spune:
citat din mesajul lui Doris-Alina Eu vin si spun doar atat... Emma este un copil special! O data ce ai cunoscut-o, nu ti-o mai poti scoate din suflet... Asa ca pretioasa mea, intr-o zi grea, cand zic ca nu mai pot, ma gandesc la tine, si dintr-o data vad toate lucrurile altfel! Invat eu Om mare, sa lupt, de la tine... Si te admir pentru curajul tau... Te iubesc pui mic, si-ti trimit toata iubirea Universului! BLOG DC-Impreuna Timisoara Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories |
Ai dreptate!
EMMA chiar este o lectie de viata, cat despre CAT de speciala este, asta cred ca toata lumea si-a dat seama!...si se va mai face!doar increderea in Dumnezeu trebuie sa existe!
speranta23 spune:
Va imbratisez si Aida, vreau sa stii ca sunt alaturi de voi cu tot sufletul! Mereu mereu ma gandesc la voi! Nu te-am vazut niciodata, nu ti-am auzit vocea, nu am cunoscut-o pe Kissy, insa ma gandesc mereu la voi, ca la prietenele mele de suflet. Nu sunt simple cuvinte, e ceva ciudat si pentru mine caci de obicei nu ma implic in asa masura pentru niste oameni pe care teoretic nu-i cunosc... si pe care poate nu o sa-i cunosc niciodata personal. Sau mai stii???
aidaciolac spune:
Dragelor , ati scris mai bine de un capitol si eu nu am avut curajul sa va scriu , nici nu stiu ce sa scriu. Voi asteptati vesti despre noi si eu nu stiu ce sa va zic.
Kissyleatza dimineata are chef de vorba si de bascalie , dar dupa ora 2 deja incepe sa dormiteze si raspunde doar cand o intreb de mancare sau ii fac tratament.
Cateodata ma uit la ea si imi zic ca poate , nu stiu clar ce poate , ca realitatea nu ma lasa sa uit ce am vazut cu ochii mei la eco cand am fost in spital . Tumora abdominala , hm , cine ii mai poarta de grija? In afara de inima toate organele sunt afectate sa mai zic ca rinichii deja dau semne clare de oboseala si vad ca azi nu au prea raspun la stimuli .
Sa zic ca ma doare sufletul , sau ca sunt trista ... nici macar nu am cuvinte sa ma mai plang. Nici nu pot descrie cum ma simt . Cateodata sta si ma priveste fix fara sa clipeasca si fara sa zica nimic , parca vrea sa fie sigura ca nu ma va uita si ochisorii ei negrii si mari nu mai exprima nimic , nici macar nu mai intreaba.
Nu am putut sa o ajut in nici un fel si cred ca ultimele luni de chin mi se datoreaza. Incercarea mea disperata de a o tine in viata , de a mai incerca inca ceva , de a mai spera la o minune si voi aici langa mine , uniti in speranta si rugaciune ... si pacat ca nu ni se face voia macar o data in viata , ca un premiu la viata de o 'clipa' pe care o petrecem pe pamant.
Si ea doarme si geme , un somn chinuit , iar expresia fetei ei exprima suferinta si tristetea ... si nu vrea sa imi zica ce viseaza , ce gandeste si mai ales de ce se teme ... iar eu , aici langa ea stau si o veghez si astept , oare ce astept de fapt , nu am voie sa o tin de mana ca o incalzesc ... astept sa vina dimineata sa imi trambitzeze iar despre flexule si catetere si tratamente si bascalie despre una si alta ...
Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
MadameBovary spune:
Am citit tot cu lacrimi curgandu-mi pe obraji. Sunt atat de trista si de deziluzionata si totusi uimita la modul cel mai placut sa vad cata lume este alaturi de voi. Ma alaturi si eu gandurilor pozitive indreptate spre iubita Ema, unul in plus poate doar sa ajute. TREBUIE sa se poata face ceva... TREBUIE ca pretioasa Kissy sa poata sa se bucure de copilarie, sa fie alaturi parintii ei care o iubesc pana la cer si inapoi! Se poate. TREBUIE SA SE POATA!! O rugaciune in plus, inca un gand de iubire si de sanatate indreptat spre voi si o speranta incredibil de puternic ca TREBUIE sa fie bine!!
Aida, mamica teribil de puternica, toata dragostea din lume indreptata spre tine. Ema, o fetita care ne invata pe toti ce inseamna sa vrei sa traiesti si ce inseamna puterea adevarata, toata sanatatea din univers sa se pogoare asupra ta si sa te faci bine!
Doamne, reda-i puiului pretios sanatatea, zambetul si licarirea din ochi!!
Doamne ajuta!! Va imbratisez nespus de drag si sunt (si eu) alaturi de voi!