Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (12)
Raspunsuri - Pagina 12
L5845 spune:
Aida putere, putere, putere...Kissy, lupta, nu te lasa .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
aka spune:
n-am cuvinte, am tot sperat intr-o minune. e fara sens tot ce se intampla.
multa putere dragele mele. Dumnezeu sa va aiba in paza .
Emma, pui mic te iubim tare mult.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Cristina in 2008 la ak11 si ak21
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
croco21 spune:
E foarte, foarte trist ce se intampla. Putere multa parintilor iar micutei o noapte linistita si fara dureri. Ne rugam pentru voi
Andrei
Val_ spune:
Mi se rupe inima de durere. Doamne, nu lasa puiutul mic sa se chinuie. Fa o minune tu care poti orice si salveaz-o pe micuta Ema. Adu linistea in sufletele parintilor ei.
GiaDavid spune:
EU inca mai sper intr-o minune! Speranta moare ultima!
Doamne, fa ceea ce consideri ca este BINE!
Stiu ca ma considerati nebuna-cel putin- dar nu-mi pasa! Eu spun ceea ce simt!
Pico spune:
Aida,Dumnezeu sa fie cu voi.
Plang si nu stiu ce pot spune,Imi pare atat de rau.E atat de nedrept.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
ddanagh spune:
Opreste Doamne aceasta suferinta, am invatat tot ceea ce era de invatat. Gaatttaaaa.
Nu ma pot gandi decat la voi in aceste momente, ma doare capul de suparare. Nici nu imi pot imagina ce e in sufletul vostru.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
a_alinta spune:
imi pare atat de rau!
pacat ca un suflet nevinovat trebuie sa sufere atat...
Aida, ma rog pentru sufletul tau, pentru ca daca ma doare pe mine...pe tine te sfasie...
si ma mai rog si pentru sufletul care se pregateste sa vina pe lume... pentru ca pentru el trebuie sa iti aduni toate puterile umane si inumane si sa mergi mai departe...de veche la crestetul primei tale minuni, iubita noastra Emma...
noi suntem aici, alaturi de tine, rugandu-va pentru voi, niste oameni care ne demonstrati ce inseamna cu adevarat iubirea....
imi pare atat de rau!