Prietenie la plesneala *29* - Ce ne bucura?
Raspunsuri - Pagina 5
Delphinas spune:
mishule scrie si tu PM la umflatel sau kid. eu am pus...
ma duc sa scriu ca is ale mele
mai sunt
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
Delphinas spune:
da vreau sa vad si eu ce vrea sa-si ia kokiy va roggggg
is curioasa sefa de pe DC sa stiti
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
misha71 spune:
Oki!
fetili
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui Doris-Alina Am acordul Aidei sa va transmit starea Emmei... Emma este de azi in spital, pana sambata. Starea ei generala nu e buna deloc. La eco, s-a vazut tumoari pe ficat, pe rinichi, pe vezica, in stomac, are apa la plamani, medicii cauta o cale sa-i poata face punctie, dar din cate mi-a zis nu cred ca vor putea datorita pozitiei ei...nu poate sta in picioare si nici in sezut. Trebuia sa i se puna un cateter( sper ca am scris corect) la gat, deoarece flexula in manutze nu se mai poate pune. Si nici cateterul nu se poate monta, din cauza anesteziei, pentru ca nu ar rezista, din cauza pulsului mare. Potasiul a scazut din nou, la 2, 9...primeste in spital potasiu si sange. Asteapta ziua de maine, sa vada ce e de facut. Buni de la Constanta e acolo cu ele. Si noi toti, ne rugam pentru linistea lor... ![]() BLOG DC-Impreuna Timisoara Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI![]() www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories ![]() |

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
Delphinas spune:
pt aida si ema
poze, Just Me
ambitioasa
MadameBovary spune:
Of Doamne, e ingrozitor ce i se intampla puiului si parintilor ei! [:q]
D-asta pe lista mea de lucruri pentru care sunt recunoscatoare este ca toti suntem, de bine de rau, sanatosi si relativ voiosi. Fara sanatate n-ai absolut nimic, nu mai conteaza absolut nimic. Doamne ajuta sa mai gaseasca putere sa mai lupte in continuare!! 
Misha, FELICITARI pentru pasul inainte pe drumul de a deveni mamica si
pentru cei 9 ani de casnicie. Daca a rezistat atata timp, e clar ca he's a keeper
!
Dev, da... muguri
. Sunt muguri cu explozii de artificii insa. Am perioade si perioade; unele sunt mai inmugurite, altele inflorite de-a dreptul in timp ce altele sunt uscate. Asa cum sunt, sunt bune si sunt fericita - merit mai mult, dar deocamdata nu am gasit ceva mai bun. Asa ca ... inmuguresc aici, ca tot astept eu primavara cu mare interes!!
E bine si asa! Daca ma gandesc la muguri si nu la uscaciuni, poate se inmultesc si o sa fie si mai bine! 
Analizele-s ciudate; nu mi-a iesit ce credeam eu ca o sa iasa si pe ce mizam suta-n suta, insa mi-au iesit leucocite frecvente. Tre sa ajung la doctor, sa vada care-i treab, ca eu nu mai inteleg nimic!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Woooow! Ce de vesti bune!!!!! papusa Sosonica si pe mamica ei ![]() Delphi freza e partea care se vede a nebuniei Kari ia reteta de la Delphi si sigur scapi de durerea de cap Gabitzule ![]() Rhoneea mai lucrez inca la "panou" Acu' ii pun rama. Hai ca o sa merite asteptarea, o sa vedeti Tantzico pt. capitol, ca io umblu brambura. Sa inteleg ca ti-au iesit bine analizele? Kokiy mie imi place canapeaua. Poti sa o mai inveselesti cu perne de alte culori. Ia-o! Mai are? Ca vreau si io de aia!!!!! Am vazut odata la Elvila un model tot asa cu raft in spatele canapelei de jur imprejur si de atunci caut un model care sa-i semene aleia, macar cit de cit. Andrushko, da' mai stai soro pe acasa ca o sa-ti zica cretzofolinul "tanti" Vio baga si pe aici niste invataminte de la nevestele disperate devo trimite crivatul si pe aici, ca in toata tara ninge numai aici nu VREAU ZAPADA!!!!!!!dodo, umflatel s-ar putea sa ma mut fo 2 ani prin zona asa ca o sa va saturati de fatza mea Cum pun si eu niste produse in bazar? Azi am avut si eu motive de sarbatoare: 1. sarbatoresc 9 ani de caznicie 2. am mai trecut un hop mare in lupta pentru a fi mamica. Mai am putin de tot si gata! **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
mishule,la cati mai multi ani "comemorati"...cum adica ai mai facut un pas spre a deveni mamica?mi-a scapat ceva?
pup toata mahalaua,fug sa culc copilul,ca am o durere de cap groaznica...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
kariguld spune:
Kay, ce veste buna! ca una purtatoare de bucata copil energo-atomic, bucura-te de ea!!! io nu l-as schimba pe fimiu cu nici un altul, desi mi-a uzat neuronii in primii ani.
umflatelule, tratamentul pentru durerile de cap, l-a dat misha mai sus...
misho, La multi ani cu barbatul, sanatate si un copil voios si sanatos!
asta-i cel mai important, sanatate, restul vin ele singure si neinvitate....
a nins la Bucuresti? atunci sa va bucurati de zapada!
va pup, ca tre sa fac baie si sa pun boracimea la culcare!
pe toate de la A la Z 

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
misha71 spune:
Kari saru'mina 
umflatel pai tot forumul stie ca io o sa adopt un copilas, numai tu nu stii? ![]()
Tantzico nu "he's a keeper", HE'S SURVIVOR ![]()
(LadyJ)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Kari saru'mina ![]() umflatel pai tot forumul stie ca io o sa adopt un copilas, numai tu nu stii? Tantzico nu "he's a keeper", HE'S SURVIVOR **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
spre rusinea mea...
.nu stiam...dar ma bucur sincer pt tine...si astept detalii cu mutatul aproape de mine!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

si sigur scapi de durerea de cap