Prietenie la plesneala *29* - Ce ne bucura?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Neatza si de la mine! am fost aseara in club, iar am reusit performanta sa adorm la 03:30! N-am antrenament la chestii d-astea, plus ca am imbatranit... daca nu-mi iau portia de somn corespunzatoare dupa 2-3 zile din astea, nu te mai intelegi cu mine . Ca-s irascibila, bre!! Azi-noapte am adormit cu telefonul in mana dand un mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

delphinas uite sa te trezesti,da' ce facusi azi-noapte? tot prin cluburi?!
MB,ia si tu ca ai nevoie dupa atata zbantuiala
distreaza-te acu' ca pe urma nu mai ai cand io nu am apucat nici cande eram mai tinerica(nu ca acu' n-as fi ) ca pe la 17-18 ani nu ma lasa mama ,zicea ca sa pun mana sa invat si pe urma nu mi-a mai ars mie

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dev votat balerina si eschimoasa.
ma dor matzele de durere pr Aida si Ema. nu cred ca pot spune ceva incurajator...de fapr nu stiu ce.
ma duc sa-mi spal vasele din cuveta...ca or ramas de aseara...nu a mai avut cine se juca cu ele.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Kokiy, mie nu mi se deschide fisierul ala cu testul trimis pe mail nush de ce, nu poate sa-l citeasca niciun program. Voua va merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

da voi credeti ca omu poate sa tina pasu cu voi????
pai cand terminasem de citit s-a trezit maimutza mea si gata pauza. pe cand m-am intors la pisi(PC pt avansati) iar o luaserati la goana. cat de dementa pot fi sa tin pasu cu voi?????

of... pentru EMMA si pentru AIDA...........

in alta ordine de idei...

moldovienshili...aici mi-s ...
poezica cu moldavia vreti??ar iu shur???

MISHA pai ai zis tu de bacovia, da te-ai oprit, n-ai mai zis nik. deci asa...Io-s di la alecsandri, prin urmare, daca ii zici bacovia si nu ferdinand cum ii zic astia azi (bleah- de nume)inseamna ca am fost rivale!!!!!!!!!!(in tinereti ofcors!)

din moldova cu mult drag
trimit catre voi ..un hug!
ma scuzati ca nu vin des
dar ochii din cap imi ies.
cu vecina amoreza
ca-mi vine sa-i fuck o freza!!
azi noapte a re-nceput!
unde draq sa ma duc??
si mai rau nu se putea
lumea de jos petrecea.
deci la unu mai fartate
s-a ridicat al meu -n coate
si s-a dus la usa lor
ca ei chefuiau de zor.
deci in blocu ala nou
tot o vaca si un bou.
ori om fi noi depasiti
si devreme-mbatraniti???

gata ma duc la cupil!!!revin

va pup pe toate dementele din mahala!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Vio, recunosc, si ai mei erau stricti cu mine pana pe la 20 de ani, cam faceau gura si puneau o mie de intrebari. Acum s-au mai calmat, au mai crescut si ei alaturi de mine . Bine ca n-au curiozitati legate de ce fac eu la jeneral acasa... mama m-a mai intrebat o data acum recent ca ce relatie avem noi, ce facem de fiecare data cand ne vedem?? aveam de ales intre jucam sah si crosetam la 4 maini... oare m-o fi crezut??

Ma duc sa scot javramentul la pish si apoi mai trag 2 ore de somn pana vin invitatii la pranz! long live the sleep!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Multam Dev de trezire

O duminica frumoasa si numai bine va doresc.

Ieri cu ajutorul lui DD am schimbat fata blogului lui Donu' iar aici (adica pe Dc) mi-a facut rezumat al meu sotz.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Ce trezire ca erai inaintea mea pe DC? Isabelle a ta te trezeste de dimineata.

Votati-ne si pe noi , ultimele doua poze de aici. Doar daca va plac pozele .

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8

intru si eu sa votez balerina....si imi zice votarea imposibila...adormita de mine,nu ma logasem...
frumusica balerina!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Vio, recunosc, si ai mei erau stricti cu mine pana pe la 20 de ani, cam faceau gura si puneau o mie de intrebari. Acum s-au mai calmat, au mai crescut si ei alaturi de mine . Bine ca n-au curiozitati legate de ce fac eu la jeneral acasa... mama m-a mai intrebat o data acum recent ca ce relatie avem noi, ce facem de fiecare data cand ne vedem?? aveam de ales intre jucam sah si crosetam la 4 maini... oare m-o fi crezut??

Ma duc sa scot javramentul la pish si apoi mai trag 2 ore de somn pana vin invitatii la pranz! long live the sleep!!

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

frumos!oare parintii sunt chiar atat de naivi sau fac pe naivii?
eu imi aduc aminte,ca venea paul si ma lua de acasacu bilet de la maica-sa ..ca stam si jucam remy sau carti..advaru ca pana pe la unu-doua noaptea jucam,dupa jucam in doi...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Miha, nu cred ca-s asa de inocenti, dar cred ca mai vor sa mai creada in asta... imi inchipui ca nu-i cea mai splendida veste sa stii ca fetita ta s-a apucat de activitati sexuale (si daca as intra in detalii cu ei, sigur m-ar trimite sa scot diavolul din mine )! Tata cred ca e mai constient, imi explica mie ca atata timp cat eu si dom' jene ne intelegem bine si e ceva misto intre noi, sa continuam... banuiesc ca nu se referea la jocul de sah . N-am vorbit niciodata cu ei despre asta decat poate asa, sporadic... dar totusi, nu sunt adusi de la capatul pamanului sa nu le treaca macar prin cap ca fata la 22 de ani cum sunt, cand ma tot duc la el acasa, jucam remy . Sunt destul de cu capul pe umeri - zic eu - dar cred ca nici ei nu vor sa vorbeasca despre asta si se gandesc ca probabil daca eu as vrea sa le spun ceva, le-as zice. Ori eu nu le zic ca sa nu-i oripilez .

gataaaa, plimbat animalul din dotare si acum bag scurt 2 ore de somn!

cu mare drag mahalaua si ne auzim / cetim mai incolo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Miha, nu cred ca-s asa de inocenti, dar cred ca mai vor sa mai creada in asta... imi inchipui ca nu-i cea mai splendida veste sa stii ca fetita ta s-a apucat de activitati sexuale (si daca as intra in detalii cu ei, sigur m-ar trimite sa scot diavolul din mine )! Tata cred ca e mai constient, imi explica mie ca atata timp cat eu si dom' jene ne intelegem bine si e ceva misto intre noi, sa continuam... banuiesc ca nu se referea la jocul de sah . N-am vorbit niciodata cu ei despre asta decat poate asa, sporadic... dar totusi, nu sunt adusi de la capatul pamanului sa nu le treaca macar prin cap ca fata la 22 de ani cum sunt, cand ma tot duc la el acasa, jucam remy . Sunt destul de cu capul pe umeri - zic eu - dar cred ca nici ei nu vor sa vorbeasca despre asta si se gandesc ca probabil daca eu as vrea sa le spun ceva, le-as zice. Ori eu nu le zic ca sa nu-i oripilez .

gataaaa, plimbat animalul din dotare si acum bag scurt 2 ore de somn!

cu mare drag mahalaua si ne auzim / cetim mai incolo!

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

somn usor!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput