LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

NEATA, poftiti de luati

Fetele, mersic!
I-am tuns la o frizerie, simultan, o tanti tanara si draguta il tundea pe Mathias si un nene pe Markus. M-a lasat sa stau eu pe scaunul ala si sa-l tin in brate. Asa, n-a avut nici o treaba, la sfarsit a matzait putin, ca se plictisise.
Si da, cu masina i-am tuns pe amandoi, asa l-am tuns si pe Markus de mic si s-a obisnuit de la inceput cu masina, nu a facut niciodata scandal.

Si Angi, esti singura care zice ca Mathias seamana cu mine
Restul lumii declara ca Markus e al meu si Mathias al lui Cristi......
Dar sanatosi sa fie, cu oricine ar semana

Plecam la gradi si apoi la scoala.

Pupici si un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

haideti ca v-am facut o lutza .. din aia buna .. eu nu mai pot sa beau cafea ca inainte .. nu ca imi face rau dar simt ca nu mai "intra" .. daca inainte beam juma de kg pe zi acum beau o ceasca, de vreo 200 ml ..

deci eu fac cu capu' da? m-a sunat barbate-miu care zace acasa cu viroza respiratorie ca sa vin mai repede de la serviciu ca soacra-mea a luat raceala de la el si ii este rau .. ca nu are cine sa stea cu eva .. sa-mi vina rau .. si azi, fiind vineri, sunt singura pe tura, nu am cum sa plec mai devreme de 2 .. le-am spus sa stea cu masca pe langa ea si sa-i dea preventin o doza de osciloccocinum ..

sa nu va mai spun ca parca ma racaie si pe mine pe gat si ma doare un pic capul .. sper sa nu ma ia ca nu stiu ce o sa fac ..

citesc si revin ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 6+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stoisor eu am vazut pozele de ieri de cand ti-am spus ca ma duc sa rasfoisesc albumele ... ptiu ce mare si frumoasa s-a facut sara creata! tare frumos ati petrecut si cu o gramada de copilasi!

laurici drum bun catre sinaia si distractie placuta!

ralu, grati hai ca inca mai puteti prinde ultimul tren la odisee ..

vera off Doamne cat mai trageti si voi .. bine ca ai descoperit ce era si faceti tratamentul adecvat. te superi daca te intreb daca mai veniti la party in situatia aceasta? nu da cu rosii da' chiar tre' sa stiu ..

gatta saru-mana de urari! sanatate multa saratelului!

shose cu fu' reintalnirea cu pipe??? ai fost tare dulce .. "am dat`o disparuta pe Elle, disparuta pe Creatza, ma duc la odisee....si daca le gasesc....de moatze le aduc inapoi." cum sa va parasesc eu pe voi? aseara am fost la kineto cu eva, apoi am venit acasa, au fost ai mei in vizita, a venit ora de baita si dupa baita nu a vrut sa se culce .. si am stat pana la 10 si ceva cu ea dupa care nu mi-a mai ars de laptop ..

anca sexy sexy mama .. ce ti-ai luat de la boohoo?

ven pupam beculetul .. tare dulce e .. si pe fratiorul de beculet! ai doi baieti de nota 20!

mada tare frumoasa printesa ta! si ce toalete superbe a avut la shooting!

cata placinta am scris ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 6+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata! Sint in picioare de la 5, cind s-a trezit fiu-meu cu chef de povesti si cu pofta de mincare. Acum si-a papat tartina si baga somnic….eu tot mai calesc la varza pe care am tocat-o la ora 6 (ce-or fi zis vecinii?)

Ema si celelalte fete, unde ai gasit chilotei pampers nr 5? La ceva supermarket? ca la noi nu se gaseste decit nr 4...

Elle, . mi-am luat o pereche de blugi, niste topuri, niste rochite...tare faine toate. abia astept sa le inaugurez. numai ocazii sa fie, ca acum sint dotata...
imi pare rau de familionul in carantina. vezi sa nu cumva sa iei si tu si sa trebuiasca sa aiba Eva grija de voi!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza, buna cafeaua voastra , yammy.
Am vizionat si eu poze noi cu tunsulici , printese in toata regula, ce mai clopotei superbi

Azi noapte a fost prima noapte in care Andrei a impartit camera cu Bogdan, gata, am baieti mari

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Dupa 3 zile de febra si 4 de incertitudini misterul s-a rezolvat, i-a aparut eruptia, deci are pojar sau pojarel sau cum s-o numi ...., a avut o noapte super linistita s-a trezit doar la 4.30pt ceai si la 7pt laptic.
Fetele care stiu ce ar trebui sa fac acum ?
-trebuie sa tina regim?
-are voie sa faca baita?
-cu ce trebuie sa-i dau pe piele?
-cate zile trebuie sa stea in casa?
-cate zile este contagioasa boala?
V-am bombardat cu intrebari asa de la prima ora.Sincer eu sunt f usurata ca stiu ce are, asa stateam stresata si ma gandeam la alte minuni si alti balauri ascunsi.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Acum am recuperat din urma si pot zice buna dimineata!Va pofetesc si eu la o cana de laptic caldut!

Mada ce frumosi sunteti toti 3, de unde i-ai cumparat ia Izabelei ca as vrea si eu una pt Sofiuca?

Iulia ce frumoase sunteti!Vb lui Angi nu mi-as mai lua ochii de la voi!

Eliza multa sanatate Emmei!Imi pare rau ca a fost bonlavioara tocmai de ziua ei!

Ven ce bibelouri tunsulici ai tu acolo sunt minunati baietii tai!

Vera cum sunteti?

Shose azi e ziua intalnirii cred ca nu mai poti de fericita

Elle din pacate noi va trebui sa spunem pas petrecerii, sincer imi pare atat de rau, iar ca sa ma credeti ca are eruptie pe ea voi pune dovada cand se va trezi, duminica inaite de a-i aparea febra chiar am probat-o cu niste hainute sa vedem cu ce as putea sa o imbrac...din pacate si-a facut costumatie singura

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Stiam ca mai vreau sa scriu ceva
LalaD cum a reactionat Andrei, a simtit diferenta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Dupa 3 zile de febra si 4 de incertitudini misterul s-a rezolvat, i-a aparut eruptia, deci are pojar sau pojarel sau cum s-o numi ...., a avut o noapte super linistita s-a trezit doar la 4.30pt ceai si la 7pt laptic.
Fetele care stiu ce ar trebui sa fac acum ?
-trebuie sa tina regim?
-are voie sa faca baita?
-cu ce trebuie sa-i dau pe piele?
-cate zile trebuie sa stea in casa?
-cate zile este contagioasa boala?
V-am bombardat cu intrebari asa de la prima ora.Sincer eu sunt f usurata ca stiu ce are, asa stateam stresata si ma gandeam la alte minuni si alti balauri ascunsi.

Sincer, ma asteptam .
Era mult prea multa febra pentru a fi de la dinti.

- regim : nu-i cazul.
- baie : da
- ce-i dai pe piele : mixtura mentolata
- poti sa-i dai claritine sau aerius pentru mancarimi.
- daca e agitata ii poti da nurofen deoarece e antiinflamator.
- o tii in casa cam 3-5 zile depinde de eruptie, este contagioasa pana la disparitia lor.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Stiam ca mai vreau sa scriu ceva
LalaD cum a reactionat Andrei, a simtit diferenta?

Da , a simtit diferenta insa a reactionat bine. Am scris pe blog cum a decurs tranzitia.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput