Gasca de Constanta *(104)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eventual ati putea sa ma treceti pe lista cu bolnavii...racite cobza si eu si alex.

jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si iar

trezirea doamnelor!

azi e miercuri si e o zi superba!e cald si frumos!
(acum de abea sunt la deci am o scuza)

jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

buna dimineata mamici! Alex e racita cobza iar eu cu mana bandajata(un mic accident casnic )asa ca facem o echipa minunata. sper sa ii treaca raceala cat mai repede. oricum am amanat plecarea la munte.
vedem weekendul urmator.poate se va mai incalzi putin si va fi si mai bine.
va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Vladis, multumesc. Stiu site-ul, dar nu a prea prins (parintii spun ca nu au timp de Internet ), plus ca nu a fost tocmai bine primit de conducere. Iar baietelul al carui tatic s-a ocupat de site, nu mai este la Gradi 12.

Jone, Bettik, multa snaatate voua si fetelor!

Voi ce faceti daca nu puteti duce copii la gradinita (la noi nu se fac cursuri hoi incepand cu ora 12 si vineri toata ziua ) si nici nu aveti cu cine sa ii lasati acasa. Ii luati la serviciu??? Nu prea am solutii si mi se pare imposibil sa ii iau la birou, ca sunt si genul care nu stau linistiti mai mult de doua minute .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

buna Cornelia. pentru mine este o mare problema cand nu pot duce fata la gradi si sotul meu este in voiaj.as putea sa o iau la birou,dar asta nu chiar zi de zi si plus ca nu e genul de copil care sa stea locului si sa fie cumintica. e mai nazdravana din fire. o mai las cu soacra mea dar asta nu se poate mereu fiindca......... in fine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua.
De dragobete nimeni nimic ?
Incerc sa slabesc si ptr aceasta cauza .....mananc.Am niste nervi pe mine de numa-numa.Nu fac nimic dar vreau sa slabesc ,daca a-ti mai auzit voi asha ceva.

Mergi la inceput

Apropo, aseara am mancat de am pocnit, lumea stie!!!!!
Mananc ma simt bine si apoi mor de nervi ca nu m-am putut abtine. Vorbesc singura prin casa de zici ca am luat-o razna ...... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La multi ani Cami, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta frumoasa!
Te pupam cu totii de la mic la mare

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani,Camelia!!!!

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!Camelia, multa snatate si noroc. Sa traiesti fericita alaturi de familia ta frumoasa. si pentru fata maine, si daca v-ati programat un party, petrecere frumoasa.

Ce viatza au unii.Dupa cina de ziua lor si dragobete pleaca la munte,...vezi Tania tac, na, tac.We placut si sa veniti cu bine acasa.

Mergi la inceput