Gasca de Constanta *(104)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

"cred ca incet-incet mi se atrofiaza creierul cu toate cunostintele din ele, dar incep sa ma pricep bine de tot la ce inseamna puericultura..."

am ras cu lacrimi...ca ai dreptate!
cred ca ai putea sa te apuci sa scrii o carte!

jo , si alexandra
noutati.,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Multumiiiim!!!

Jone, tu ai 19 sapt?! Wow ce tarziu ai aflat! Stiu povestea sarcinii tale, dar nu credeam ca e asa avansata! Mai, voi la Eforie...chiar e o prb vara cu urgentele! Un elicopter va trebuie!

Nefrolog? Am vazut ca langa Lic Energetic este acea clinica privata de dializa, cred ca acolo sunt medici de specialitate. Intr-o perioada cautam si eu, multumesc bunului Dzeu ca nu a mai fost nevoie, si parca gasisem un medic la Medstar 2000 pe Lahovary. Nu mai retin numele.

Poate revin diseara cu niste poze, sper sa am timp sa deschid calc. Acum va scriu de la birou.

Va pupam!

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am revenit, cu un album de album de 2009: in ianuarie am fost la un botez, poze de la munte, serbarea de 8 martie, iar ultimele sunt eu costumata la o petrecere-carnaval. Nu prea mi-a incaput burtik in costumatie, nu e asa mare ca-n poze, aveam si crinolina, volanase ...

http://community.webshots.com/user/crixia

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Constanta!
Inca sunt la oferta "2 in1" si sper sa fiu asa atata timp cat e nevoi...dar se apropie iepurasul

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Constanta!
Inca sunt la oferta "2 in1" si sper sa fiu asa atata timp cat e nevoi...dar se apropie iepurasul

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Doamne... cand a trecut timpul??? m-am uitat la varsta bb-linei si sa lesin....Iti tinem pumnii sa fie o nastere usoara...cu cine nasti????
Crixia...felicitari...exact ce ti-ai dorit!
Fetelor eu mai rarut p'aci in ultimul timp si de acum inainte, pentru ca sunt teribil de ocupata la serviciu...imi sunt date peste cap planurile cu ,, decapitarile,, astea de manageri de spitale si nu numai...Abia reusisem in 2 ani sa creez o ,,relatie,, profesionala, ca acum o iau de la capat...ata ete....
Pupici pe burtici si nu numai!

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Multumesc pentru informatii!
Gabi mult a fost, putin a mai ramas. Se pre ca de iepuras veti fi 4.
Crix frumoase poze, cand te-a vazut Alex costumata m-a intrebat "cine este zana?"
Cornelia daca spui ca mama ta are experienta de la sora ta, deschide pentru periaoada respectiva o "sala de nasteri", poate mai sunt clienti, cu aglomeratia din timpul verii...cine stie.

O zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelseby spune:

Buna ziua!
Ma bucur ca v-am gasit,sunt noua pe forum si sper sa ma primiti alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Pupici fetelor si va multumesc tare tare mult.
E un lucru frumos, cand vad atatia oameni in jurul meu care ma ajuta si ma sprijina.In familia mea, nu prea au fost multe nasteri, tati a fost ultimul din familia lui iar din partea mamai doar o matusa.In schimb am fost inconjurata de prieteni,(mutumesc Tania),care au facut lucruri la care nici nu am gandit ca poate face un strain pentru tine la durere.

Gabi, nastere usoara si.... copil sanatos si frumos.
eu am o alimentara Profi chiar langa mine si pot spune ca e tare buna, am inceput sa ajung rar la real sau metro.
Acum ies sa vizionez poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

crixia, super pozele.mi-a placut tare mult costumatia ta.pupam burtica.
gabi, vai ce putin mai ai.multa multa sanatate.
dana, suntem alaturi de tine.eu l-am pierdut pe tata la 20 ani si tot mi-este greu.pe mama o mai am langa mine ca sora mea e la 3000km departare.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

angelseby bine ai venit.spune-ne mai multe despre tine.

dana - ai vazut ce mica e lumea? ti-a zis sotul tau?

pupici

jo , si alexandra
noutati.,

Mergi la inceput