Gasca de Constanta *(104)*
Raspunsuri - Pagina 10
Dodo-pui spune:
cu mine daca are si lapte
O zi buna tuturor!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
jone spune:
zicea cineva ceva de primavara?unde e?azi parca sunt mai bine, sper sa nu cobesc.dar acu mi-a picat la pat "dadaca" de surioara.
pupici.
jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Ontica Camelia spune:
Buna!
Eu cafeaua am baut-o pe la pranz, dar intru sa va salut.
Tania multumim!
Jo, nasol daca si ajutorul tau este bolnav, sper sa-si revina cat mai repede.
Eu m-am intalnit cu asistenta de la gradi si mi-a spus ca Alex a fost maraita azi, sper sa nu fi luat ceva de la mine, nu de alta dar ar fi ca un domino, incep eu cu boala, continua fetele si termina sotul.
Noi tot asteptam verdictul de la inspectorat, se pare ca inspectorul general tot incearca sa ne "traga" clapa in legatura cu doamna cu probleme. A trimis-o saptamana trecuta la alte teste psihologice, care au iesit mai nasoale ca cele din septembrie . Sunt curioasa ce verdict va da acum, se va mai ascunde in "spatele cozii"?
Din pacate de o saptamana nici Alex nu mai vrea la gradi, am dus-o mai mult fortat si cu santaj.
O zi buna si multa sanatate la mamici, pitici & co!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
Buna!
Se pare ca am avut gura "aiurita" (sa nu spun aurita), si mai bine taceam. De ce? Pai de aseara Teo face febra, am fost la MF si i-a dat Cedax la 24 ore, asta fiindca am refuzat injectiile (sper sa fi facut bine, asta vom vedea), saracuta ultimele injectii le-a facut la sfarsitul lui ianuarie.
Despre gradi, avem vesti bune pentru copii nostrii si nasoale pt d-na, are preaviz de 15 zile, si incepand cu 23 martie este concediata pe motiv de "inaptitudine psihica".
Adina se pare ca ai reusit sa incurci itzele inspectorului , si pentru asta te felicit.
We placut si multa sanatate!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
jone spune:
bv ptr reusita!asta e o veste buna.
azi avem serbare!sper sa nu ma apuce vreo tuse si sper sa tina rezonabil ca sa rezist.
miroase a primavara afara?sau inca mai sunt bolnava si am halucinatii?
pupam.
jo , si alexandra
recomandari,
home sweet home!
DanaAlex spune:
salutare fetelor, cine imi poate spune detalii depre gradinita 12 'amicii" de pe dobrila eugeniu, multumesc
bettyk spune:
buna fetelor? ce mai faceti? racite? si noi ne chinuim cu tuse de o saptamana. nu mai stiu ce sa ii dau.
dana ce detalii te-ar interesa? alexia e la gradinita 12,grupa pregatitoare.
DanaAlex spune:
multumesc bettyk, ma intereseaza cam tot ce se poate...educatia pe care o primesc copii, mancarea, educatoarele, cum e acolo, etc...fetita mea va intra la toamna la gradi, am inscris-o deja la o particulara care se va deschide anul asta(pe calarasi, casuta cu pitici, parca)din cauza ca am auzit ca la stat e "bataie" pe locuri, dar as merge pe ideea de gradi de stat, mai ales ca urmeaza si baiatul sa intre la gradi de anul viitor...cam atat, daca ai timp sa ma luminezi, iti multumesc
bettyk spune:
buna dimineata fetelor! imi beau cafeluta la munca si am intrat un pic sa va salut.
daa, despre gradinita 12 parerile sunt impartite. nu ca nu ar fi o gradinita buna,dar nu toate educatoarele sunt extraordinare. eu am avut norocul de niste educatoare bunute si blande. despre educatie pot spune ca invata destule, au materiale, spre deosebire de alte gradinite. eu am avut fetita si la o gradinita de la casa de cultura unde nu invata mare lucru si li se mai aplicau copiilor si pedepse fizice.mancarea e buna, asta din ce zice fii-mea. dar ea nu e prea mofturoasa de fel.daca mancarea e aspectuoasa si are gust, mananca, daca nu arata bine in farfurie nici nu se atinge.de aducatoare multe nu stiu ce sa iti spun. mai intreaba fetele. mai sunt care au copii acolo.dar nu toate sunt cum ar trebui.in rest, eu zic, si este parerea mea, ca este bine acolo.pana acum nu am avut probleme cu copilul.si este destul de nazdravana.
fetelor va doresc un weekend placut si va urez tuturor LA MULTI ANI!