Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Am aparut si eu acasa,am fost la un suc cu o fosta colega de la serviciu!!

Oana_du...succes ,sa treci cat mai usor peste perioada incarcata!!
Carla..ai scos-o pe Saby in parc pana la urma?

25+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, n-am fost in parc, n-am gasit destule caramizi sa-mi pun in buzunare ca sa nu ma ia viscolul pe sus.
Pot sa vi-l parasc putin pe sotul meu "perfect"? Sta in baie de mai mult de o jumatate de ora, a intrat la ora la care trebuia sa spalam copilul, fata a facut kk, trebuie spalata si adormita si el zice ca mai sta putin . Daca depaseste de ora 21 adoarme mult mai greu, si eu ma simt atat de rau ca nu ma pot tine pe picioare. N-am ce face decat sa stau in putoarea fetei si sa astept sa iasa printul din baie.
Nu mai zic ca cea mica imi sare pe vezica de nu mai pot.

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetele

am venit si eu de la vizita lunara, l am vazut iar pe bb care misca de mama focului, cica e cam grasun pt varsta lui are deja un kg asa ca gineco ul mi a zis sa opresc zaharul total sa nu se faca prea gras> Super atata placere mai aveam si eu...

Are 10 zile in avans....eu oricum nu mai inteleg nimic ca la eco morfo avea o varsta , asta imi zice o varsta asa ca eu nu mai stiu in cate saptamani sunt.
In plus in cartea mea in sapt 26 intri in luna a 7 a iar desteptul imi zice ca sunt in 25 si 5 zile si ca sunt in 5 luni juma....ma uitam la el....

In rest totul e ok o sa fac si eu testul cu glucoza cam in trei saptamani si cam atat.

Carlastai linistita ca boii nu se mai intorc sa va mai necajeasca, nu cred eu ca sunt asa de inconstienti mai ales ca voi ati avut de suferit...de pe urma lor.

Bebe becastai linistita in pat si totul va fi bine, am o colega care tot la aceeasi varsta a sarcinii ca tine si i s a intamplat la fel cu colul scurtat cu contractii si a stat la pat si uite e in luna a 8 a si e f bine.

Vad ca vorbiti de tati care se ocupa cu jocuri diverse pe calculator..lasati ca dupa ce vine bb o sa vedeti ca nu mai au ei timp si chef de nimic.
Si sotul meu era asa statea pana dimineata si apoi gata acum nici nu mai atinge acasa calc, bine ca toata ziua e cu ochii in el la serviciu...

Silviu a stat cu mine de la inceput pana la sfarsit la nastere si a fost f bine, nu stiu cum ar fi fost fara el.
Acum o sa facem la fel, si nu va facei griji ca ei nu vad ce se intampla caci stau la cap si va ajuta sa impingeti....eu zic ca e f important iar aici chiar se incurajeaza...prezenta tatalui in tot ceea ce inseamna sarcina, chiar pt cursurile din luna a 7 a.

Pupici

NOI
Cristina 24 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Carla..nu te mai necaji,ca o iesi el de acolo,doar nu o sa adoarma in baie!Vrea si omu' sa se relaxeze putin..dar imi inchipui ca si tu fiind mai obosita..esti si mai nervoasa un pic!!
Blue..ma bucur de vestile bune si felicitari pt grasunel!Eu zic sa nu iti bati capul prea mult cu masuratorile de la eco,ca doar sunt relative!Luna asta poate fi mai mare cu 10 zile si luna viitoare ,spre ex sa fie perfect pt saptamanile dupa Um!!

25+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

blue ,maria are dreaptate,nu te mai chinui sa intelegi8 masuratorile de la eco.BB meu de la 8 saptamani este ma mare cu o saptamana dupa eco dar nu la toate masuratorile.iti dau un ex: aveam 21 sapt si 4 zile cand am facut 4D si dupa BPD BB avea 22s si 4z, dupa HC avea 22s si 1z,dupa AC avea 21 si 3z,dupa FL avea 23s si 0z (deci o sa fie cracos)...etc si ca medie generala avea 23 de sapt.Deci el este mai lung cu o saptamana nu mai gras si asta cred ca tine si de parinti.Eu am 1,78 si sotul 1,84 asa ca nu ar avea cu cine sa semene piticut
Dr mea mi-a zis ca eco poate sa schimbe de 10 ori DPN-ul dar noi o sa ne ghidam tot dupa UM pt calcularea DPN-ului

Nu stiu cat m-ai inteles pt ca la ora asta sunt cam incoerenta dar ...ma bazez pe tine

DANA 23+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

SOTUL CARLEI IESI DIN BAIE AM ZIS SI NU MAI SUPARA FETELE!!!!!

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Vorbeati de euroclinic. O cunostinta a nascut acolo cu un dr. Poiana. Dupa ce a nascut a venit doctorul la ea la salon si i-a cerut 1000 eur banii lui, in afara de cei 80 milioane parca contravaloarea nasterii.

Ioana 29+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

SOTUL CARLEI IESI DIN BAIE AM ZIS SI NU MAI SUPARA FETELE!!!!!

AMR

Ce tare ai fost....AM ZISSSSSS....

25+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare
eu dimineata am tras o fuga la sala, apoi am iesit cu niste amice la pranz si-acum ma fac si eu ca muncesc :)
bebe beca, imi pare rau ca n-ai vesti bune, stiu ca e greu, dar zic si eu incearca sa te odihnesti si totul va fi bine
dana, am vazut si eu pozele, esti o draguta si chiar amandoua surorile nasteti. super.
ely, multam de reteta, am sa o incerc cat de curand.
pupici

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

CARLA-AI DREPTATE nu m-am gandit nici o secunda k acele persoane ar putea sa se intoarca sa va faca vreun rau,ma gandeam k raul a fost facut si k s-a terminat totul acolosorry k ai greturi...tare greu trebuie sa-ti fie,cu atata stress si oboseala!

DANA.MI-FRUMOASA burtik se vede k esti o persoana solara,am obs o asemanare cu blonduta din fotografie,chiar ma gandeam k ar putea fi ruda cu tine..ff frumoasa si burtik ei..sarcini usoare la amandoua si bbii la termen!

CLODY-cum spune si MARIA,noi suntem schimbul de noapte,tinem de6 sa nu ne scape vreo miscare pe tp-ul noptii,te asteptam si pe tine...la fel si pe NICURATZE..macar asa ne "rotunjim"

MARIA-ma bucur k ti-a mers ok astazi,nu ma asteptam sa spui k ti-a placut glucoza...a mea nu era asa buna k a ta(bleah)nu as mai bea asa ceva nici dk ma platesti!

ely 29 sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput