Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(39)
Raspunsuri - Pagina 18
CarlaV spune:
Maria, imi pare foarte rau pentru papagal, imi dau seama cum este. Cand eram mica am avut porumbei si dupa ce mi-a murit unul in mana n-am vrut sa mai avem, cu toate ca ii iubesc mult.
Saby nu numai ca iubeste marea (ca si parintii) dar are si gusturi bune la costumele de baie, preferatele ei la smotoceala sunt cele de la Victoria's Secret
.
Bebe Beca,
, inteleg ca deocamdata sunt norocoasa ca nu mi le ajusteaza cu foarfeca.
Nemo, ca bine zici cu nascutul la particulari
. Eu acum stau sa ma intreb ce cautam noi sa fim prieteni daca nu ne incadram in cercurile "inalte" in care se invart ei
. De parca daca voiam sa ma dau mare nu puteam sta nemancata o vreme ca sa plec la Cancun sau pe unde se duce "lumea buna". Decat 12 ore in avion, am preferat distractii mai pentru oamenii de rand. Ma enerveaza ideea de a cataloga oamenii ca apartinand unor "cercuri foarte inalte" numai dupa locul in care-si fac vacantele.
AlexsiMatei, chiar ma enerveaza seful tau, te incarca acum, pe ultima suta de metri, ce-si imagineaza el, ca pierzi tu noptile ca sa-i faci lucrarea? Si daca nu o termini la timp ce-ti face?
Voicu Bebi, la placenta praevia se recomanda cezariana din cauza riscului de hemoragie la nasterea naturala. Riscuri ar mai fi, de la retard de crestere la preeclampsie, dar nu cred ca este cazul.
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oana_du spune:
Buna seara mamici de albinute!
Trebuia sa dau mai multe explicatii in legatura cu tabelul acela, dar nu am avut timpul necesar. Imi cer scuze! Am pierdut din vedere faptul ca inca multe mamici de albinute sunt in trimestrul II.
Uitati alt tabel care contine date inca din saptamana 14 (vedeti in stanga tabelului):
http://www.centrus.com.br/DiplomaFMF/SeriesFMF/18-23-weeks/appendix-03/normal_fetal_biometry/appendix-03.htm
Maria, inteleg perfect ca esti necajita. Si eu am avut doi papagali si pentru fiecare am plans de m-am rupt. Luni ma duc sa imi operez catelusa de tumoare mamara si am niste emotii.... Uffff!
Laura, incerc sa fiu rezonabila la scoala. Maine merg la un examen vreo 6 ore si, cu riscul de a parea nesimtita, nu ma voi misca prea mult de la catedra
Iti multumesc pentru sfaturi, le apreciez cu atat mai mult cu cat si tu esti in situatia mea.
Uneori "copiii" astia ma scot din minti!!!

Pana la urma, bebe e cel mai important!
Sper sa fie bun link-ul! Va doresc un week-end minunat, chiar daca aici cel putin, vremea este...oribila!!!!!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
28+ cu 
http://community.webshots.com/user/oana_du
philip spune:
neata si de la noi
maria, imi pare rau de papagal, imi imaginez ca esti trista. eu de aia nu vreau pets ca as suferi cand s-ar stinge.
oana, imi pare rau ca analizele isi fac de cap, chiar ca nu mai ai ce manca, dar las' ca treci tu si de asta.
oana, alex, relax cu munca, daca noi nu ne protejam, nimanui nu-i pasa.
eu parca am inceput sa dorm mai bine asa ca enjoy si eu perioada asta ca stiu ca va fi iar nasol in trimestrul 3. iar cand apare bebelusul...
sunt fericita ca-i vineri, of, ca taaaare mai astept week-endul asta.
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
maria_bunica spune:
Oanaalex..uff,ce rau imi pare ca tot scoti din meniu cate ceva...te cred ca nu mai ramane mare lucru permis sa mananci...dar macar de ar da roade tot efortul si sa scapi de insulina!!
Tin pumnii,poate chiar rezolvi azi cu asigurarea!!Sa ne tii la curent!!
Carla..sincer..nici nu stiu ce sa fac..parca nu as mai cumpara nici eu altul..parca as cumpara...Cand am venit aici nu am vrut animale/pasari deloc,eu am un catelus in tara si am suferit tare mult dupa el cand am plecat...dar i-am facut pe plac sotului si am fost de acord pana la urma,dupa multe insistente,sa cumparam 2 papagali si sa facem acvariu!!Dar e greu cand moare cate unul...Acvariul am fost nevoiti sa il desfiintam cand am plecat in Romania sa facem nunta,ca nu avea cine sa vina sa aiba grija de pesti in lipsa noastra..Acum vrea sotul sa il faca iarasi,cand vine bebe!!

Oana_du..te inteleg si sper sa iasa totul bine la operatia catelusei!!Ai mei au cheltuit o groaza de bani cu catelusul,a paralizat in anul cand am plecat eu in Spania!I-au facut toate tratamentele posibile,dar nu ii mai da nimeni nici o sansa sa se faca bine...l-au pazit exact ca pe un om bolnav..a fost crunt la inceput..dar nu se pot dezlipi de el,,si chiar daca se chinuie asa cu el,suntem toti fericiti ca traieste!!

26+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
oanaalex spune:
Philip cam asa e ca deja nici nu mai stiu ce sa mananc sa fie bine.
Am sunat pentru asigurare si cica inca nu le-a ajuns dosarul. Toata asteptarea asta e pentru hearing nicidecum ca mi-e rezolvata problema
. Cateodata simt ca innebunesc. Asta este, mai astept pana luni cand tr sa telefonez iarasi...
Oana
27+
Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
dani3lla spune:
Carla eu zic sa te duci la ADP si sa ceri reducere la locul ala de parcare
numai belele
.Eu trec prin asta doar sambata si duminica.Noi avem un loc de parcare si tata are garaj.In fata blocului meu sunt 2 restaurante ambele fara locuri de parcare.Vrei sa-ti spun unde parcheaza invitatii care vin la nunta?Fix pe locul nostru de parcare si in fata garajului.Intr-o sambata am venit ceva mai tarziu din vizita si cum locul meu de parcare era ocupat am vrut sa parchez in fata garajului.In acelasi timp unul tocmai ocupase si locul ala.L-am rugat politicos sa-si mute masina in alta parte,mi-a spus nonsalant ca el a ajuns primul,a plecat si m-a lasat cu ochii in soare...Asa a stat si el dimineata pt ca eu nu ma puteam trezi sa-l deblochez.A venit pe la ora 14 si foarte suparat ca era tot blacat...a chemat politia.AI MAI VAZUT ASA TUPEU
.Bineinteles ca a venit politia si i-a dat amenda tot lui.Asa ca nesimtire mai mare ca asta eu nu am mai vazut
DANA
24+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
dani3lla spune:
maria te inteleg.Am avut si eu o pereche acum 2 ani.Primul a murit din cauze necunoscute mie iar cel de-al doilea a murit pt ca eu ,fiind neexperimentata , nu i-am cumparat pereche.Am inteles ulterior ca , daca sunt invatati in pereche nu rezista mult singuri
carla nici nu are gusturi rele Saby...
vezi cand incepe scoala sa nu vrea doar ghiozdanel de la Louis Vuitton
tare pustoaica,imi place de ea
oanadu bafta cu catelusa,sa se faca bine

oanaalex imi pare rau pt meniul din ce in ce mai sarac pe care il ai dar e bine ca ai scapat de cel mai mare stres,recuperezi tu dupa nastere 
.Si la voi e birocratia mare..
am crezut ca nu ne poate concura nimeni
DANA
24+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
CarlaV spune:
Dani3lla, nu stiu cum faci dar reusesti sa ma inveselesti in orice stare as fi si chiar aveam mare nevoie de asta 
.
Si la voi e groaznic cu parcarea, daca ai avea 2 masini pe care sa le lasi pe locurile respective de vineri seara pana luni dimineata ar fi rezolvata problema, tu sa circuli cu elicopterul
.
Maria, cred ca ii va placea tare mult acvariul lui bebitza, stiu cum face fii-mea la pesti.
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andreea1608 spune:
Buna seara burtici!
Va rog un
pentru mine
! Am fost azi la morfofetala, si am vazut o bebelina grasunica, de 545 gr
care seamana cu tati (va dati seama cat de mandru este). E mai mare cu 5 zile dupa masuratori, deci s-a schimbat DPN din 27.06 in 22.06. Toate masuratorile sunt in parametrii normali. Mi-a zis sa beau mai multe lichide in schimb. Si ca sa nu existe vreun dubiu despre faptul ca este fata, ne-a dat Iosup o poza destul de expresiva
. Gasiti poze mai jos.
21+
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse03#
andreea1608 spune:
Noi in schimb nu am mai scris nimic de mult, dar v-am citit aproape in fiecare zi.
Roxi, DanaMi, Alymav, bine ati venit
! Sa aveti parte de bebei sanatosi si nascuti la termen.
Miruta, 

. Sa te bucuri din plin de bebel, sa fie sanatos.
Carla, imi pare rau pentru intamplarile din ultimile zile. Eu cred ca o luam razna, ca ma enervez repede, dar tu ai tratat totul cu multa stapanire de sine
.
Sabinei si tie.
dicirstea, sanatate multa baietelului tau si tie. Sper sa se faca bine cat mai repede.
Bebe beca, ai grija de tine si incearca sa stai cat mai linistita
Maria, imi pare rau pentru papagal. Si eu am pierdut o pisica acum 1 an si stiu cat de greu e.
Oanaalex, imi pare bine ca nu trebuie sa faci insulina. O sa treci cu bine peste tot, ai sa vezi.
Acum e si semnatura mea frumoasa!
21+ Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse03#