Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(39)
Raspunsuri - Pagina 11
dani3lla spune:
GATA FETELE ...LA SOMN CA A INTRAT SCHIMBUL DE NOAPTE ![]()
NU MAI AVEM LOC DE ELE (glumesc)

oanadu fii pe faza ca se mai duce un capitol in noaptea asta![]()

DANA
23+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
Picky_toto spune:
Am intrat si eu acum sa va salut dar nu stau mult ca deja imi pica ochii in gura.
Am uitat sa va zic ca ieri seara am fost si noi la nenea doctoru' si am vazut-o pe iubita noasta mica...cica misca foarte mult de doctorul se chinuia sa o masoare...la aproape 30 sapt are 1500g iar dupa masuratori e putin mai maricica...acum dupa eco voi naste pe 3 mai si nu m-ar deranja(este ziua cununiei noastre civile). Sotul meu deja ca poate sa se nasca pe 1 sau 3 mai dar numai pe 2 mai nu
...si asta din motive personale.
Cu o seara inainte am visat (eu chiar daca atipesc 5 minute visez cate ceva)ca am nascut pe data de 1 mai la ora 16:10..si a fost o nastere usoara, fara dureri cum numai in vis s-ar putea
.
Am citit in mare, ca vb ceva de doctori...sa stiti ca sunt si pe aici astfel de doctori...de ex un copil roman de 7 ani a fost dus de mama lui la urgenta ca se simtea foarte rau si cu febra mare...doctorul l-a consultat si a dat diagnosticul...infectie in gat asa ca gata i-a dat tratament si acasa cu el ...a doua zi dimineata copilul a murit ...avea apendicita ..
La multi ani Miruta ptr maine!
Bafta fetele la analize(cele care au de facut) si odihna multa si stres mai deloc, ptr cele care au probleme.
Am iesit...plec la
.Poate reusesc sa intru si maine.
Pup pe toate !!!
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
29+
Alessia-Stefania
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ely2304 ASA ESTE MARIA-faptul k te agiti influenteaza dar nu inteleg cum...nu mi-a explicat nimeni,ciudat insa k ti-au dat voie sa mergi la toaleta,mie mi-a spus NU CATEGORIC pt k elimin glucoza si iarasi poate influenta rezultatul analizelor1d-zeu sa-i inteleaga,k eu nu stiu ce sa mai cred,cate"bordeie"atatea"obiceie" ely 29 sapt ....MARINA-DENISEhttp://photobucket.com/ely2304 |
La toaleta nu am avut nici eu nevoie sa merg...insa daca era necesar tot trebuia sa ma misc nu?
Pai explicatia ar fi ca daca te agiti creste mai repede valoarea glucosei in sange,cam asa ceva!!

25+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui dani3lla GATA FETELE ...LA SOMN CA A INTRAT SCHIMBUL DE NOAPTE ![]() ![]() ![]() oanadu fii pe faza ca se mai duce un capitol in noaptea asta ![]() ![]() ![]() ![]() DANA 23+ cu mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu Nunta noastra-o zi de vis Vacante - oare cand o fi urmatoarea? AMR |
Mai bine treci si tu la scris si lasa gluma!!

25+
Darius NicholasBuburuza noastra
maria_bunica spune:
Picky..felicitari pt vestile bune si pt grasunica!!Noapte buna si o seara linistita!!Ai grija ce mai visezi..cine stie pana la urma?poate visele se implinesc..
25+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
dani3lla spune:

Pai sa stii ca nu prea am somn dar ma uit la Capatos sa mai rad si eu un pic.Asa ca SUNT CU OCHII PE VOI![]()

DANA
23+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
AMR
maria_bunica spune:
Dani3lla..vezi ce face statul acasa din om!!!
Cum te mai simti?A trecut raceala...ca asa ai promis....![]()

25+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Miruta...

Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca...multa sanatate si un bebe sanatos si la termen!!

25+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Dani3lla..vezi ce face statul acasa din om!!! ![]() Cum te mai simti?A trecut raceala...ca asa ai promis.... ![]() 25+ Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Raceala a trecut ...acum imi pare rau ca trece si medicalul

LA MULTI ANI MIRUTA SA FII IUBITA ,FERICITA SI SA-TI DEA DD UN BB SANATOS SI FRUMOSDANA
23+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
AMR
ely2304 spune:
GATA treaba...fetele...sotul e mai pofticios decat mine,asa k m-am pus sa-i framant o painicuta ptr ziua de maine,k tot nu era activitate pe aici...
DANIELLA-BINE ZIS,BAGA-TE si scrie dk nu ai somn,fi de garda cu noi..k e loc destul

ely 29 sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304