Aspirante cu vechime "medie" (27)
Raspunsuri - Pagina 20
bujo spune:
Maryb e criminal fi-to. Ce camesha cu vestutza are el, mai mai. E scump foc.
bujo mami de Filip
ramayanaa spune:
Crisule!!! am ramas fara cuvinte...ce pana mea a vazut ala la ecograf??? si ce analize de sange ti-a putut face sa stie ca ai ovulat taman sambata???????
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
maryb spune:
buna dragele mele,
va multumesc tuturor pentru complimente (ramayanna, vrmoana, crisuta, moni, gaby76, bujo, ancuta). nu pot sa spun decat ca sunt terminata dupa el, l-as lua in miezul noptii din pat sa-l strang in brate si sa-l pup, amandoi suntem morti dupa el.
moni, o sa-i facem si o surioara sau un fratior, ce o vrea Dumnezeu, dar mai stam...sa fie el rasfatatul nostru. acum suntem fascinati de el, nu ne gandim inca la al doilea bebe.
imi pare asa de rau ca nu-ti ies bine analizele....oooffff....injectii cu clexane...dar cand o sa-ti tii puiul in brate vei uita prin cate ai trecut, te vei topi de dragul lui.
dulce fata, hai capul sus ca o sa merite tot chinul.
crisuta draga, asa m-am bucurat pentru tine si acum ne-ai dat o veste proasta...ce sa mai zic, sper ca luna viitoare sa holbeze bine dr aia ochii si sa fie mai atenti. te pup, sper ca dezamagirea de luna asta sa fie incununata de II liniute rosii ca focul luna urmatoare.
ancuta, multumesc frumos, poza aia intr-adevar a fost laudata de foarte multa lume. si noi vrem sa o punem in rama ![]()
dymomo, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos, frumos si papacios.
va pup pe toate.
o mamica extrem de fericita de
Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
Blanche25 spune:
Offfffffff Crisuta, abia acum am reusit sa intru..... am trecut de la extaz la agonie, medicul tau cred ca nu stie ce vorbeste, adica el nu stie sa vada diferenta intre un folicul plin si unul care deja s.a rupt??????????????? hai ca asta nu am mai auzit pe bune, uite.o nu-i!!!!!!!!!! Am ramas masca!!!!!!
Iubita tu capul sus, ai raspuns foarte bine la tratament, asta e foarte important. SI fugi la alt medic!!!! La noi se face eco o zi da una nu pentru stimulare.

maryb spune:
am uitat sa va spun ca ieri a fost o zi speciala pentru mine, s-a implinit 1 an de cand am vazut cele II magice.
va doresc si voua sa le vedeti cat mai repede si sa traiti o poveste la fel de frumoasa ca a mea.
o mamica extrem de fericita de
Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
dymomo77 spune:
Dragele mele va multumesc la toate pt urari. CrisaS m-ai lasat masca imi dau seama exact ce simti. Si eu ma gandeam ca in SUA lucrurile stau altfel decat in Romanica noastra. Mult curaj, capul sus si gandestete ca exista si luna viitoare. Eu una am renuntat la contraceptive de 7 ani si sincer pe cale naturala nu mai speram dar uite ca se poate. Acum astept sa treaca timpul mai repede si sa aflu ca bb e la locul lui bine sanatos.
arde2010 spune:
Buna seara voiam sa zic cu veselie... dar m-am intristat!
Pai ce facuram Crisuto...??? Nosferatu ala e chior sau orb??? Nu stie ce face?? A vazut sau n-a vazut???? E un bou!!!
Imi pare rau... nu stiu ce altceva sa zic... iti dau un pupic de incurajare, daca ai chef sa il primesti, ca stiu in ce stare trebuie sa fii acum. Te sustinem toate. 
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
arde2010 spune:
O sa fac si capitol nou, dar mai tz., ca acum plec.
Pupici tuturor fetelor, fara exceptie!!!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png